• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

mmadame mmadame Baak burdalar.
Gel de yemek ye şimdi bunlarda. Ben izlemekten yemeğe konsantre olamam :D
Sarısı da N Nyks01 a gelsin bu arada :D

Eklentiler

• daktilo2-1-580x580.webp
    daktilo2-1-580x580.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 41
  • lila-580x580.webp
    lila-580x580.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 36
  • mavi çizgi-580x580.webp
    mavi çizgi-580x580.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 39
  • mint-580x580.webp
    mint-580x580.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
  • sari-580x580.webp
    sari-580x580.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 53
  • yesil-580x580.webp
    yesil-580x580.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar ben olayı da kendimi de aştım biri beni tutsun :KK70: :KK70:
Gelinliği beyaz eşyayı elektroniği halıyı perdeyi aştım şuan ne bakıyorum? "Damatlık!" :KK70: :KK70:

AAa hiç şaşırmadım bizde baktık damatlık hatta model bile belli :rolleyes::rolleyes:
Hahah hayır birlikte baksak anlicam da benimkinin ruhu duymadan ben bakıncaa kendimi yadırgaadımm :D

Yaa çok tatlılar al da hepimizi kahvaltıya çğır haha :KK70:
Ne güzel olurdu :KK36:Çok özendim şu anda hatta
Kızlar ben olayı da kendimi de aştım biri beni tutsun :KK70: :KK70:
Gelinliği beyaz eşyayı elektroniği halıyı perdeyi aştım şuan ne bakıyorum? "Damatlık!" :KK70: :KK70:
Ooo çok iyii ne buldun zor bence damatlık :)
AAa hiç şaşırmadım bizde baktık damatlık hatta model bile belli :rolleyes::rolleyes:
Fotoğraf isterim :)

Ahaha olsun herşeyi düşünüyorsun işte ne güzel :KK45:
Haha dimi yaniii. Bardağın dolu tarafından bakmak gerekk :D
Bizimkileri renklerin içine sokmak biraz zor olabilir :) Ama güzelmiş sade şık
Amaan siyah bişey giycekse hiç para vermesin yani manasız :D
Herkes giyiyo onu her yerde. Kızarım valla.
Benim nişanlıdan umut var ama tabii göstereyim ne diyecek buna ben de merak ettim çok :D

Ben de bu rengi beğeniyorum düz siyah kadar klasik değil ama fazla renkli de değil daha ikna edilebilesi bi renk. Bi de esmere çok açık renk yakışmıyor istisnalar haricinde

Canım bende çok açık renk istemiyorum gelinliğin yanında patlasın damatlık kontrast olsun diye düşünüyorum ama siyah da sevmiyorum zaten müstakbel nişanlım ve eşimde bu renk istiyor denedi onayladı :rolleyes:

Ben de bu rengi beğeniyorum düz siyah kadar klasik değil ama fazla renkli de değil daha ikna edilebilesi bi renk. Bi de esmere çok açık renk yakışmıyor istisnalar haricinde
Evet zaten riskli bi renk yani böyle deneyip ölçüp tartmak gerek. Ama yaz fotoğraflarında ne güzel görünür kimbilir oo :D
Evet canım altınyıldızda ve ds damatta bulduk damatta ki daha güzel
İşi gücü kenara koyup damatlığa geçmiş bulunduk yalnız haha :D
DAmatta kalıplar bi başka oluyo tabii ayrıca :)

Canım bende çok açık renk istemiyorum gelinliğin yanında patlasın damatlık kontrast olsun diye düşünüyorum ama siyah da sevmiyorum zaten müstakbel nişanlım ve eşimde bu renk istiyor denedi onayladı :rolleyes:
Aaa denedi mi hemde süper :D
O zaman belirlendi gibi bişey, süpermiş :)
Benimki de esmer olduğundan o renk riskli tabii deneyip görmek gerekecek. Ama duruşunu çok beğendim ben.
Senin gönderdiğini o da göstermişti bana daha önce, ama benim aklıma tek takılan nişan da da denizci mavisi giymiş olması. Gerçi bu farklı ama :)
Bakalım ne çıkacak bu işin sonundaa

Aaa denedi mi hemde süper :KK70:
O zaman belirlendi gibi bişey, süpermiş :)
Benimki de esmer olduğundan o renk riskli tabii deneyip görmek gerekecek. Ama duruşunu çok beğendim ben.
Senin gönderdiğini o da göstermişti bana daha önce, ama benim aklıma tek takılan nişan da da denizci mavisi giymiş olması. Gerçi bu farklı ama :)
Bakalım ne çıkacak bu işin sonundaa

Evet bizim belli kuzu gidip almak kaldı bir tek :)
Senin seçtiğinde çok güzel kenan doğulununkine benziyor hatta yazın güzel olur ama üzerinde görmesi lazım denemeden anlaşılmıyor.

Evet bizim belli kuzu gidip almak kaldı bir tek :)
Senin seçtiğinde çok güzel kenan doğulununkine benziyor hatta yazın güzel olur ama üzerinde görmesi lazım denemeden anlaşılmıyor.
Evet canım kesinlikle denemeden bilinmez. Bi de alışılmışın dışında bişey hiç olmaz.
Bakalımm biz hiç bakmadık damatlık gidip de. Bakmaya başlayınca neler çıkıcak görücez.
Çok pahalı olmasında gelinliğe daha geniş bütçe kalsın ya hahaha :P :D

Back
X