Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok tatlılar al da hepimizi kahvaltıya çğır hahaCanım bunlar da gelecek hedeflerim arasında :)
Kızlar ben olayı da kendimi de aştım biri beni tutsun![]()
Gelinliği beyaz eşyayı elektroniği halıyı perdeyi aştım şuan ne bakıyorum? "Damatlık!"![]()
![]()
Hahah hayır birlikte baksak anlicam da benimkinin ruhu duymadan ben bakıncaa kendimi yadırgaadımmAAa hiç şaşırmadım bizde baktık damatlık hatta model bile belli![]()
Ne güzel olurduYaa çok tatlılar al da hepimizi kahvaltıya çğır haha![]()
Ooo çok iyii ne buldun zor bence damatlık :)Kızlar ben olayı da kendimi de aştım biri beni tutsun![]()
Gelinliği beyaz eşyayı elektroniği halıyı perdeyi aştım şuan ne bakıyorum? "Damatlık!"![]()
![]()
Fotoğraf isterim :)AAa hiç şaşırmadım bizde baktık damatlık hatta model bile belli![]()
Damattan bir model buldum ben baya baya bayıldımm. AMa nişanlım ne düşünür bilemedim. Dur albüme koyucamOoo çok iyii ne buldun zor bence damatlık :)
Hahah hayır birlikte baksak anlicam da benimkinin ruhu duymadan ben bakıncaa kendimi yadırgaadımm![]()
Ne güzel olurduÇok özendim şu anda hatta
Ooo çok iyii ne buldun zor bence damatlık :)
Fotoğraf isterim :)
Bizimkileri renklerin içine sokmak biraz zor olabilir :) Ama güzelmiş sade şıkDamattan bir model buldum ben baya baya bayıldımm. AMa nişanlım ne düşünür bilemedim. Dur albüme koyucam![]()
Haha dimi yaniii. Bardağın dolu tarafından bakmak gerekkAhaha olsun herşeyi düşünüyorsun işte ne güzel![]()
Amaan siyah bişey giycekse hiç para vermesin yani manasızBizimkileri renklerin içine sokmak biraz zor olabilir :) Ama güzelmiş sade şık
Eveeet bunu da çok beğendiğim. Buldunuz mu bi yerde bunu peki :)
Ben de bu rengi beğeniyorum düz siyah kadar klasik değil ama fazla renkli de değil daha ikna edilebilesi bi renk. Bi de esmere çok açık renk yakışmıyor istisnalar haricinde
Eveeet bunu da çok beğendiğim. Buldunuz mu bi yerde bunu peki :)
Ben de bu rengi beğeniyorum düz siyah kadar klasik değil ama fazla renkli de değil daha ikna edilebilesi bi renk. Bi de esmere çok açık renk yakışmıyor istisnalar haricinde
Evet zaten riskli bi renk yani böyle deneyip ölçüp tartmak gerek. Ama yaz fotoğraflarında ne güzel görünür kimbilir ooBen de bu rengi beğeniyorum düz siyah kadar klasik değil ama fazla renkli de değil daha ikna edilebilesi bi renk. Bi de esmere çok açık renk yakışmıyor istisnalar haricinde
İşi gücü kenara koyup damatlığa geçmiş bulunduk yalnız hahaEvet canım altınyıldızda ve ds damatta bulduk damatta ki daha güzel
Aaa denedi mi hemde süperCanım bende çok açık renk istemiyorum gelinliğin yanında patlasın damatlık kontrast olsun diye düşünüyorum ama siyah da sevmiyorum zaten müstakbel nişanlım ve eşimde bu renk istiyor denedi onayladı![]()
Aaa denedi mi hemde süper
O zaman belirlendi gibi bişey, süpermiş :)
Benimki de esmer olduğundan o renk riskli tabii deneyip görmek gerekecek. Ama duruşunu çok beğendim ben.
Senin gönderdiğini o da göstermişti bana daha önce, ama benim aklıma tek takılan nişan da da denizci mavisi giymiş olması. Gerçi bu farklı ama :)
Bakalım ne çıkacak bu işin sonundaa
Evet canım kesinlikle denemeden bilinmez. Bi de alışılmışın dışında bişey hiç olmaz.Evet bizim belli kuzu gidip almak kaldı bir tek :)
Senin seçtiğinde çok güzel kenan doğulununkine benziyor hatta yazın güzel olur ama üzerinde görmesi lazım denemeden anlaşılmıyor.