Şimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?canım şuan kullandığın tek kişilktir yüksek ihtimal. tek kişiliklerde ölçü ne bilmiyorum ama çift kişilkte 240-260 olmalı. şimdi coco yada bakıyorum mesela 49 tl yazanlar 240-260 ama 69 tl yazanlar king 260-280 ben şimdi hangi boyu almalıyım bilmeiyorum mesela![]()
Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruzO kontrol ben de neden yok ya
KAlan limit başımı döndürüyo her baktığımda. Ben nasıl kurlucam bu huyumdan acaba.
Aradaysa zararı dokunmaz al gitsin hem ihtiyaç dışı bişey değil zaten . Yap çılgınlınlığını arkadayım![]()

Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.Canım şu an tam hatırlamıyorum ama temmuzda falan oluyo heralde taç ın yıldönümü oluyo ve gerçekten çok iyi indirimler yapıyolar bana şansıma öyle geçen yıl denk geldi sitesinden aldım biraz geç gönderdiler ama çok güzeldiler özellikle pamuksaten olanlar :) bence onu takip et