• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım şuan kullandığın tek kişilktir yüksek ihtimal. tek kişiliklerde ölçü ne bilmiyorum ama çift kişilkte 240-260 olmalı. şimdi coco yada bakıyorum mesela 49 tl yazanlar 240-260 ama 69 tl yazanlar king 260-280 ben şimdi hangi boyu almalıyım bilmeiyorum mesela :KK70:
Şimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?
O kontrol ben de neden yok ya :KK43:
KAlan limit başımı döndürüyo her baktığımda. Ben nasıl kurlucam bu huyumdan acaba.
Aradaysa zararı dokunmaz al gitsin hem ihtiyaç dışı bişey değil zaten . Yap çılgınlınlığını arkadayım :KK70:
Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz :(
Canım şu an tam hatırlamıyorum ama temmuzda falan oluyo heralde taç ın yıldönümü oluyo ve gerçekten çok iyi indirimler yapıyolar bana şansıma öyle geçen yıl denk geldi sitesinden aldım biraz geç gönderdiler ama çok güzeldiler özellikle pamuksaten olanlar :) bence onu takip et
Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.

Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz :KK43:
Valla korkmaz en güzeli ya.
Benim kredi kartıyla başım belada gerçekten çok harcıyorum. Nişan zamanı harcadıklarımın acısı çıkıyo hala. Herşeyi kendim halletmeye çalışınca öyle oldu tabii..
Ah aah.. :(

Valla korkmaz en güzeli ya.
Benim kredi kartıyla başım belada gerçekten çok harcıyorum. Nişan zamanı harcadıklarımın acısı çıkıyo hala. Herşeyi kendim halletmeye çalışınca öyle oldu tabii..
Ah aah.. :KK43:
Ay korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acaba :KK53:
Ödenecek bitecek elbet ya, sen zaten artık masrafların çoğunu bitirdin

Yatağınız 160lık yataksa 240-260 normal canım 180lik yataksa kingsize alman lazım :KK70: ben 160lık olana göre aldım :KK70:
benim yatak belli değilki işte :D
Şimdiki çift kişilik canım. King de çok büyüktür bence ya o kadar yatağı da almayıveririz. Sizin mobilyalar belli mi?

Ben korkuyorum borç katlanmasından. Ailecek çok dilimiz yandı kredi kartından o yüzden olabilir :/ 10 yıldır borç ödüyoruz :KK43:

Bak bu çok iyi oldu. Zaten yavaş yavaş alırım öyle bir anda 5 tane almam, farklı markalardan olur böyle kampanyalara denk geldikçe.
yok canım mobilya belli değil işte bende oyüzden hep büyük aldım :D

Ay korkmaz diyince aklım niye tencere tavaya gidiyo acaba :KK53:
Ödenecek bitecek elbet ya, sen zaten artık masrafların çoğunu bitirdin
Haha yanlış yazmışın yüzüme vurdun hemen :D :D
Öylede kuzu benim kartlar öyle böyle değil yanii acayip durumda

KartLAR yani. Hıı durum biraz sıkıntılı olabilir tabi. Amaan olsun bak ne güzel eşyaların oldu :KK70:
Valla o LAR eki orada olmayaydı iyiydi ama varr :KK70:
3 taneydi 2ye düştü ama 3 taneye bedel zaten :KK43:
Neyse buzdolabımı falan düşünüp unutmaya çalşıcam :D

Aaaa nasıl görmediiiin :KK70: Buzdolabında da bulaşık makinasında da küçük de olsa siyah bir şerit var yaa :KK70:
Teşekkür ederim bu aradaa :)
ay pardon yaa :D nasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha :D çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
Onlar da 160 a uygun oluyolar canım. yatağın kendisi 160x200 cm yanlardan daha az sarkıyo sadece 220x240 olanlar canım :)
ben o az sarkmasını sevmöiyorum işte ozaman doğru tercih yapmışım büyük boy almakla :D saolasın

ay pardon yaa :KK70: nasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha :KK70: çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.

ben o az sarkmasını sevmöiyorum işte ozaman doğru tercih yapmışım büyük boy almakla :KK70: saolasın
rica ederim :) bende öyle aldım genelde :D

ay pardon yaa :KK70: nasılda göremedim dimi orda duruyor halbuki ahhaaha :KK70: çamaşır makinasınıbende incelemiştim güzel tercih olmuş. ağız tadıyla kullanırsınız inş.
Gördün dimi ablası haha :D
Teşekkür ederim kuzu, baya inceledikten sonra bunlara karar verdik umarım sorunsuz kullanabiliriz :)

Back
X