• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahaha evet biraz enteresan görünüyor olabilir :KK70:
Amaa ben her perşembe kalkıp "neden cuma değiiil" diye isyan ediyorum. Bütün günüm de öyle mutsuz geçiyo . O yüzden bende perşembe sendromu var baya baya :KK70:

Ooo sen kendi iznini kendin vermişsin zaten haha :KK70:
O zaman açıklamayı boşver ve tadını çıkar! :KK70: Bir gün de olsa tatil tatildir, mutlu eder yanii .
Ama şöyle Perşembe tatil diye Cumayı da edip 4 gün izin yaptıran şirketler de yok değil hani haha :KK70:

bize de şimdi mail geldi , bir tatil haberi de benden gelsin o zaman :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben biraz abarttım :D sabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası :D boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum :D şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha :D

ben biraz abarttım :KK70: sabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası :KK70: boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum :KK70: şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha :KK70:
gerçekten sen nirvanayı yaşamıssın delisin valla bence sus ve yarının tadını çıkar:KK70:

Bizimde aynı bi 29 ekim tatil :KK51:
Gıcıklaaaar :KK11:
Benim durumum henüz belli değil. Benimki ayın kaçı olduğunu bile bilmiyor olabilir :D :D
ben biraz abarttım :KK70: sabah geldim diyorum havada tam hasta olma havası :KK70: boğazlarımda ağrıyor cuma-cumartesi hasta olsamda 2 gün rapor alsam ne iyi olur dimi diyorum :KK70: şefim bana bi ters ters baktı sen yarında gelmek istiyorsun heralde dedi haha :KK70:
Hahaha sen de coşturmuşsun maşallah! :D
Aaa geçti geçti diyip devam etseydin haha :D

Haha işte kuzu dediğim gibi her perşembe uyanıp neden cuma değil bugün diye isyan ediyorum ve bütün günüm kötü geçiyo. Bu perşembe sendromu değil de nedir? :KK70:
Valla seninki de çok haklı bi sendrommuş, arkandayım :KK70:

Aa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu:KK45:

hahha yine sendrom cıktı meydane ya umarım çalısmazsın biz sadece 29 ekimde kapattık o da yasak diye ölümüne çalısıyoruz

el deliye biz akıllıya:KK70::KK70:

senin cok iyi olmus olsada olmasada tatil hafta içi tatili harika oluyor

bu sendromdan an itibariyle edindim kendime:KK70::KK70:

Biz 29 ekimde de çalışyoruzz :KK57:

benim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor :KK53:

Aa sende haklısın arkadaşım ama pazar olmayan her gün sendorumlu:KK45:
Oyy o daha beter tabiii

benim şef gözümün içine bakıyor ya adam devamlı sıkı giyin, yarın yağmur var şemsiye al diyor :KK53:
Hahaha şef korku içinde :D

Ayy Perşembe çalışmıyor olmanın +1 iyi yanı daha vardı ki o da A101 cicilerine bakabilmek haha :D
LAkin ben ordan şimdiye kadar bişey alamadım.
Bu hafta da kayda değer bişey yokmuş! Otur ağlaa. Güveç mi alsam acaba :D :D

kızlar dün akşam kına için yer baktık. biri bir cafe nin 2. katı alt katı oyun salonu gibi bir yer. üst katı tamamen boş. ablam bize 50 kişiye çerez meşrubat ve 2 garson veriyor 1500 tl dedi :KK57: müzik yok tabiki. hemen dedim kaç kaç çıkalım buarada :D sonra başka bir yer buldum sahilde çay bahçesi daha içime sindi en azından yeri ferah burası sadece mekan 2 garson ve müzik isstemini veriyor müzikleri sen çalışıyorsun çerezi falan ben getiriyorum 1000 tl dedi nasıl sizce fiyatHoppa

merhabalar kızlar bende 3 ekim 2015 de düğünüm var :) ama balayı konusunda bir şey bulamıyorum gittğiniz güzel yerleri söylermisin ? ben gezilecek bir yer olsun ve kalacağımız yer sessiz olsun istiyorum. çok kalabalık olmasın gürültülü.

Back
X