- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Çok şeker pankek tavası gelcek hemde kalplii gözüme onu kestirdim![]()
nereye gelecek kız bana da söyle , bende pankek tavası arıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şeker pankek tavası gelcek hemde kalplii gözüme onu kestirdim![]()
Saoll kuzuAaa ama senin hakkını da yiyemeyiz kesinlikle 23 Nisan bombaların süperdi![]()
Çalışan insanları düşünmüyolar ki hiç . O teyzeler yok muu ahhh!![]()
yarın a101 e geliyo canımss :)nereye gelecek kız bana da söyle , bende pankek tavası arıyorum :)
Evet kuzu Fethiyeye gidicez, bunu not ediyorum o zaman hemen sağol :)Fethiyeyemi gidicektiniz ölü denize katrancıya ve akyakaya mutlaka gidin canım
Haha benimki gitmiyo kızSaoll kuzuben annemi bazen yetiştirmeye calışıyorum garibim ne çekti benden
![]()
Aaa ama senin hakkını da yiyemeyiz kesinlikle 23 Nisan bombaların süperdi![]()
Evet kuzu Fethiyeye gidicez, bunu not ediyorum o zaman hemen sağol :)
Gitmeden zaten bi liste çıkarıcam ama bunları da önden bilmek iyi oldu teşekkür ederim :)
Aaaa bizimkide hayatta sabahın köründe gitmez öğlene doğru gidiyo şansına kalırsa alırım diyoHaha benimki gitmiyo kız
Nasıl gidiym sabahın köründe onun için değer mi diyo bi de haha![]()
![]()
yarın a101 e geliyo canımss :)
kamera yok canım bildiğin çay bahçesi burası. kınada kameraya gerek varmı hiç düşünmemiştim onuda. fotoğraf makinası var etrafımda iki tane profesyonel onlarla çekeriz diye düşünmüştüm fotoları.Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?
kesinlikle bom boş yer 3 saatte 1000 l iyi para valla.Aman kuru kuru mekanlara bu fiyatları veriyorlar sinir oluyorum. Sen bütçene göre hareket et araştırmaya devam et bence
Merhaba kesinlikle fethiyeyi öneririm gezilecek çok fazla yer var
Aman canım sakinGrafikerim ben
![]()
sanırım benzer fiyatlara bu tarz yerlerKuzu bence de yeri beğendindiysen gayet iyi. Biliyosun benimki de o fiyata geldi. Çerez vs gibi şeyleri ben de kendim götürücem yani.
Eğer mekan içine sindiyse anlaş derim
seninki kına görünümdü düğüne hatırlatırım oyüzdenbence çok iyi fiyat canım kaçırma derim , ben kına ayrı yapmayacağım için normal düğün mekan parası vericem içime oturdu vallahi ya
Hahaha aslında hizmet bedeli diye bi iki lira verceksin bunlarla anlaşıp ki alsınlar bize deşleri yok ki anacım, sabah uykularını alıyorlar sonra konu komşu hooop marketin önünde sıraya giriyorlar![]()
Ayy İnşallah kuzu ya, şu an tek tesellim balayı zaten . Gidenler de senin gibi çok beğencieksiniz diyo :)Rica ederim ne demek eminim çok beğeniceksiniz![]()
Haha bizim analar da fena arkadaş baksanaAaaa bizimkide hayatta sabahın köründe gitmez öğlene doğru gidiyo şansına kalırsa alırım diyoarada yakalıyo ama bitmemiş oluyo
![]()
Kıyamam sana al bak hepsinetipi nasıl peki.. ben açamıyorum da alış veriş sitelerini![]()
Atarım ben sana şimdik :)tipi nasıl peki.. ben açamıyorum da alış veriş sitelerini![]()
Aynen öyle canım. Benimki de daha uygundu ama ses sitemi +dj eklenince aynı fiyata geldi yani. Ekstra bişey yok içindesanırım benzer fiyatlara bu tarz yerler
Krep gibi bişey zaten hamuru kuzu. O bölmelere döküyosun harcı oldu bittikızlar ya o tavada kek nasıl pişiriliyorpasta yapıp satan biri için garip bir soru oldu bilyorum ama gerçekten blmiyorum bunu
![]()
Ahaa deme kızım böyle şeylerKızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli![]()
Ayy bi deli dahaŞöyle bi hayal ettim de çok iyi olur![]()
hiç olmadı yarın git koltuğuna otur bari
![]()
Senin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecekHahaha bak yaa bana ettiği laflara bakk şununnn
Ayrıca o deliye hasret olan kimse çıksın ortaya , o eli ben çok merak ediyorum.
Hem bi tanışmış oluruz o da rahat eder hahaha
Git de sor yaa belirsizlikle yaşanmıyo biliyosun![]()
Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia
Ahahahah![]()
kuzu senden on numara fikirler çıkıyo
Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmezAaa ama senin hakkını da yiyemeyiz kesinlikle 23 Nisan bombaların süperdi![]()
kamera yok canım bildiğin çay bahçesi burası. kınada kameraya gerek varmı hiç düşünmemiştim onuda. fotoğraf makinası var etrafımda iki tane profesyonel onlarla çekeriz diye düşünmüştüm fotoları.
kesinlikle bom boş yer 3 saatte 1000 l iyi para valla.
sanırım benzer fiyatlara bu tarz yerler
seninki kına görünümdü düğüne hatırlatırım oyüzden
babamın dediği bir yer var akşamda oraya bakıcam 23 nisan tatlinde kesinleştirmiş olurum heralde![]()