Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, benim de 6 yıllık bi birlikteliğim var, 1 şubatta nişanlandım. 2016 bahar gelini olacağım inşallah. Aranıza katılabilir miyim :)
nihayet birileri daha geldi :)
Hoşbulduumm :)hhihihi hoşgeldin :)
Hoşbuldum :)Hoşgeldiiiiiiinn
Mecbur geldikk![]()
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Merhaba kızlar, benim de 6 yıllık bi birlikteliğim var, 1 şubatta nişanlandım. 2016 bahar gelini olacağım inşallah. Aranıza katılabilir miyim :)
Teşekkür ederim amin inşallah :)Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
Ağıstos 8 benim :)Teşekkür ederim amin inşallah :)
Sizler neler yaptınız düğünü yakın olan var mı aranızda?
Çok az kalmışş :) Ay benim daha çoook var yaAğıstos 8 benim :)
zaman çabuk geçiyo :) hazırlıklar varmı çeyiz falan ?Çok az kalmışş :) Ay benim daha çoook var yaAma panik bir insan olduğum için işte şimdiden her şeyi ayarlamak istiyorum
Galiba öyle olacak. Ben yavaştan almaya başladım tenceredir, tabaktır. Hatta resimlerini koyarım buraya da aldıkça :) Biz sevgilimle yapacaktık her şeyi, ailelerimizden pek destek alabilecek durumda değiliz diyorduk. Sonra dün annem bi haber verdi çok yakın bi aile dostumuz var bizim 10 yıldan uzun süredir, onlar demişler beyaz eşyanın birini biz almak istiyoruz diye ben şok oldum tabizaman çabuk geçiyo :) hazırlıklar varmı çeyiz falan ?
süper bir habermiş bu :) akrabalar böyle olmuyro vallaGaliba öyle olacak. Ben yavaştan almaya başladım tenceredir, tabaktır. Hatta resimlerini koyarım buraya da aldıkça :) Biz sevgilimle yapacaktık her şeyi, ailelerimizden pek destek alabilecek durumda değiliz diyorduk. Sonra dün annem bi haber verdi çok yakın bi aile dostumuz var bizim 10 yıldan uzun süredir, onlar demişler beyaz eşyanın birini biz almak istiyoruz diye ben şok oldum tabiKardeş kardeşe yapmıyor bu devirde. Cidden çok iyi insanlar bir kez daha anladım bunu da. Hiç kan bağımız olmamasına rağmen bir gün kötülüklerini görmedim ben o insanların, hep iyilikleri dokundu. Ay nasıl duygulandım anlatamam
![]()
İtirazı da kabul etmiyorlar bir de ya. Küsüyor kabul etmeyince çok alınıyor. Acaba ablam, abim mi gerçekten onlar bak bilemedim şimdisüper bir habermiş bu :) akrabalar böyle olmuyro valla
Başladıysan devamı gelir :) ayy ne güzel olmuş öyle süper :)Galiba öyle olacak. Ben yavaştan almaya başladım tenceredir, tabaktır. Hatta resimlerini koyarım buraya da aldıkça :) Biz sevgilimle yapacaktık her şeyi, ailelerimizden pek destek alabilecek durumda değiliz diyorduk. Sonra dün annem bi haber verdi çok yakın bi aile dostumuz var bizim 10 yıldan uzun süredir, onlar demişler beyaz eşyanın birini biz almak istiyoruz diye ben şok oldum tabiKardeş kardeşe yapmıyor bu devirde. Cidden çok iyi insanlar bir kez daha anladım bunu da. Hiç kan bağımız olmamasına rağmen bir gün kötülüklerini görmedim ben o insanların, hep iyilikleri dokundu. Ay nasıl duygulandım anlatamam
![]()
kendilerine söylermisin bizimde aile dostumuz olabilrlerİtirazı da kabul etmiyorlar bir de ya. Küsüyor kabul etmeyince çok alınıyor. Acaba ablam, abim mi gerçekten onlar bak bilemedim şimdi![]()
İnsan kendini kaptırıyor gerçektenBaşladıysan devamı gelir :) ayy ne güzel olmuş öyle süper :)
Hahaha bi ileteyim tabikendilerine söylermisin bizimde aile dostumuz olabilrleraçığım yani böyle şeylere
itirazda etmem hem
Aynen ya üstüme başıma bişey almıyorum bi senedirİnsan kendini kaptırıyor gerçektenKıyafet bakmıyorum artık hiç, hep ev eşyası
Hahaha bi ileteyim tabi![]()
uyuzlar hepsi aynıYahu bana dün çalışma olacak dediler bugün soruyorlar niye geldin ki gelmesen olurdu. Onu güzellik uykumdan uyanıp taa buralara gelmeden önce söyleselerdi ya![]()
yuhh sinirler geri gitYahu bana dün çalışma olacak dediler bugün soruyorlar niye geldin ki gelmesen olurdu. Onu güzellik uykumdan uyanıp taa buralara gelmeden önce söyleselerdi ya![]()
uyuzlar hepsi aynı
Boşuna niye gel dersin ki yani. Yazık bize de. Aman ne güzel uyuyacaktım ya. Geri gitme şansım da yok buradan tek ulaşım yolu servis ne yazık ki :/yuhh sinirler geri git