- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 928
- 133
ne güzel kafan dağılır en azından
kalan 2 günde dinlenirsin hem
yarın aşkla görüşcez akşamı ve cuma günü bolca hazırlık cumartesi d.günü bna bir tek pazar kalıyor onda da yatmak istiyrm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel kafan dağılır en azından
kalan 2 günde dinlenirsin hem
bizim ufak olana düşünmüştüm bende 3 metre o da zaten ona 1.300 dedi insafsız amcaValla tam hatırlamıyorum şuan çok ilgilenmediğim için ama balkon büyük sayılır bizim
Çok geliştirdiler çokBenim zamanımda böyle değildio site ya baktım herşey var valla![]()
bizim ufak olana düşünmüştüm bende 3 metre o da zaten ona 1.300 dedi insafsız amca
Aynenn ya şimdilik bu da dursunAh her şey para ya ekstra masraf buda işte![]()
Hahaha vicdan kalmamış zalımlarÇok geliştirdiler çokama hala insafsızlar
![]()
Aynenn yaaHahaha vicdan kalmamış zalımlar![]()
Haha biz pahalı şeyleri kendimiz yapabilirmiyiz diye düşünüyoruz ya o geldi aklımaAynenn yaayokmu hiç tanıdık yaa diyip dolanıyorum etrafta
![]()
Haha biz pahalı şeyleri kendimiz yapabilirmiyiz diye düşünüyoruz ya o geldi aklıma
Camcıdan cam alıp kendiniz yapın bence diye akıl vericem sana az kaldı![]()
Hahaha onu da kendi yeteneklerine bırakıyorumCAMLA BERBAER AŞAĞIYA İNSİNLER MERDİVENE GEREK KLMADAN![]()
Hahah ay zaten düşünemiyorum böyle bişey yaptığınıçok istiyorum ama sanmıyorum boya badana olsa neysede
![]()
Sabahtan beri tek bi iş yapmamanın yanı sıra sandalyemden sadece 3 kez kalktığım için kendini kutluyorum.
Sonra da göbekten kurtulmak istiyorummuşş![]()
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlaraTebriklerr kuzucum. Benimde 2 hafta sonra gelinlik provam var göbeğmin ölçüsünü merak ediyorum![]()
Haha ay o çok korkunç ya . Göbeğimi ölçemem ben çok korkarım. Gelinlik için ölçerlerken ölç ama bana söyleme dicem çalışanlara![]()
kesinlikleeHahah ay zaten düşünemiyorum böyle bişey yaptığını
İyi bi tasarruf olurdu kabul et![]()
![]()