• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen yedin yine bi günü kuzu :KK70:
Valla bu haftaya 4 gün diye canlı canlı başladım ama İnşallah yanılmam yanii :D :D Büyük hüsran olur
bende onu düşünüyorum kara kara.annem kolay kıyafete bayılır çünkü.geçenlerde doğum günüydü çanta aldım bu seferde eşarp almayı düşünüyorum.kayınvalideme ne alsam olmaz.nişanlıma ne sever diye sordum hiçbişey, altın diyo ama kusura bakmasın o kadarını alamıycam :63: çiçek falan alabilirim.
Hahah nişanlının cevaba bayıldım yalnız altın sever demişş yaa :D :D

Günaydın güzelliklerrrr :)

Hoşgeldin aramıza :)
stres yapma herşeyin hazırmış bende ağustos geliniyim ama daha hiç birşeyim yok :)

Hoşbuldum =) ceyizi eşyalarımı 2 yıl çalışmanın sonucunda kendime düşeni aldım nişanlımda aldı birtek düğün hazırlıkları kaldı işte bakalım nasıl olucak :S ağustosun kaçı senin ?

Valla bu haftaya 4 gün diye canlı canlı başladım ama İnşallah yanılmam yanii :KK70: :KK70: Büyük hüsran olur

Hahah nişanlının cevaba bayıldım yalnız altın sever demişş yaa :KK70: :KK70:

:KK70: evet ya.geçen sene annesine bilezik aldı hediye.nasılsa al kafeine tak diye bana geri verir, bi taşta iki kuş diyo bana:KK70::KK70:

bende onu düşünüyorum kara kara.annem kolay kıyafete bayılır çünkü.geçenlerde doğum günüydü çanta aldım bu seferde eşarp almayı düşünüyorum.kayınvalideme ne alsam olmaz.nişanlıma ne sever diye sordum hiçbişey, altın diyo ama kusura bakmasın o kadarını alamıycam :63: çiçek falan alabilirim.

altın mı nişanlında ne açık sözlüymüş öyle bu devirde evilik hazırlığı içerisinde olan insana altın sever ne demek :KK57::KK57:
altın almış başını gidiyor valla
anneler kolay beğeniyor ya bende anneme ortopedik ayakkabı almayı düşünüyorum ayağından yana sorunlu çünkü aam ne kadardır nerde blurum bilmiyorum

bizde de cuma tatil :KK73:
:KK69:

battı balık yan gider valla bu ay öyle yiğen doum günü mayıs da anneler günü haziranda babalar günü temmuz tanışma yıldönümüz allahım:mad::mad:hepsi peş peşe geliyor

nerde o günler :KK43: daha düğün telaşı var gelinlikti kınaydı damatlık bide kararsız bir insanım işim çok zor çok :KK43:
Hoşgeldin canım :)
Bir kararsız da sensin demek benden bir tane daha buldum :D
Ne zamandı düğün?
madamecoco paspaslar indirimde sanırım :) bakacak olanların dikkatine :KK70:
Banyo paspasları mııı heyecanlandım şimdii :D

Hahah hayır ya bu tam istediğim şeydi benim. Perşembe günü uyanıcam ve Cuma gibi olacak. Daha ne olsun ? Bişeyi kırk kez söylersen olurmuş, ahanda kanıtı :KK70:
İyi bari sendromsuz bir haftan olacak :D Ben o kebapçıya gidemedim bu arada ya. Ama olsun ona denk bişeyler yedim diyelim :P

İyi bari sendromsuz bir haftan olacak :KK70: Ben o kebapçıya gidemedim bu arada ya. Ama olsun ona denk bişeyler yedim diyelim :p
Haha evet evet yaşasın! :D
Aa gidemedin mii hata etmişsin bak :D Ben dün gittim, gitmesem çatlardım heralde :D Oradayken annem de aradı hee gittin mi iyi rahat etmişsindir çocuk da rahat bi nefes alır artık tamam diyo haha :D

Haha evet evet yaşasın! :KK70:
Aa gidemedin mii hata etmişsin bak :KK70: Ben dün gittim, gitmesem çatlardım heralde :KK70: Oradayken annem de aradı hee gittin mi iyi rahat etmişsindir çocuk da rahat bi nefes alır artık tamam diyo haha :KK70:
Ayıptır söylemesi mangal yaptık da ondan çok tutturmadım valla :D Yoksa çok aklım kalabilirdi :D Hadi gözün aydın o zaman, annen de fena valla tam damatçı çıkmış :D

Ayıptır söylemesi mangal yaptık da ondan çok tutturmadım valla :KK70: Yoksa çok aklım kalabilirdi :KK70: Hadi gözün aydın o zaman, annen de fena valla tam damatçı çıkmış :KK70:
Ooo o zaman tamam canım, eşdeğer bişey yapmışsın sen de :D Afiyet bal olsun kuzu!
Sorma ya , açken değişen ruh halimden çok çekmiş olduğu için bu konuda çok hassas hahah :D Orada damat der susar yani :D

altın mı nişanlında ne açık sözlüymüş öyle bu devirde evilik hazırlığı içerisinde olan insana altın sever ne demek :KK57::KK57:
altın almış başını gidiyor valla
anneler kolay beğeniyor ya bende anneme ortopedik ayakkabı almayı düşünüyorum ayağından yana sorunlu çünkü aam ne kadardır nerde blurum bilmiyorum

almam için söylemedi zaten o canım.annesine ne alsa kabul etmiyo.kıyafet falan istemez giymez alınan hiçbişeyi.altın takı seviyomuş ama onuda isteyip kabul ediceğini hiç sanmıyorum.zaten aldığım hediyeyi de ben seçmiş olmucam sadece yine o alıcak :) bizde küçük hediyeler alıcaz aynı şekilde :)

Evet canım bakıcam kesinlikle . Umarım bişiler çıkar :KK43:

Yaa evet işte pazarlık payı var da pazartlık yapabilen biri lazım. O da görümcem oluyor :KK70: Onsuz gitmicem Fatihe falan kesinlikle. Bu konuda üstüne yok :)

Maşallah!
E bana 3bin diyen adam birine 10bine dikiyo şuan.
Beren Saatin gelinliğiymiş.. Bir de ütopik rakamları sevmiyormuş kendisi :KK70:
O gelinliği başka bi yer 45bin e dikerim demiş mesela ama benimki 10bine dikicekmiş sağolsun :KK70:
o gelinlikte ne var okadar para edecek be :D
madamecoco paspaslar indirimde sanırım :) bakacak olanların dikkatine :KK70:
bende sabahtan beri onlara bakıyorum :D banyo seti ve paspaslar alıcam sanırım busefer ama nette güzel modeller yok inş mağazada vardır

o gelinlikte ne var okadar para edecek be :KK70:
Haha sonra ben de netten açtım baktım valla ne varmış o kadarlık diye :D
Ama swarovski taşlar falan olucak bilmemneler olucakmış. Ondan herhal :D
bende sabahtan beri onlara bakıyorum :KK70: banyo seti ve paspaslar alıcam sanırım busefer ama nette güzel modeller yok inş mağazada vardır
Ben de mağazasından bakıcam hem canlı göreyim hem de kargo parası vermeyeyim istiyorum :D :D

Back
X