- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Biraz geç yolladılar başka bi sorun yok canımnası memnun kaldın mı bi sorun çıktı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz geç yolladılar başka bi sorun yok canımnası memnun kaldın mı bi sorun çıktı mı
KAra bahtlı kem talihli ben yaa
Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Yani o saatte de nikah mı olur
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçmaYani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım
![]()
Kızz bizimde 10 da olcak takıdan önce yapılır yani dedim nolcakki başta olsa güzel olurdu ama yer yoktu mecbur 10 oldu :) bence çok sorun değilKAra bahtlı kem talihli ben yaa
Kızçeler malumunuz bizim belediyede nikah ücretleri baya baya 500 liraydı. Bende olabilecek diğer 4 belediyeyi aradım az önce. Ama sonuç hüsran.
Fiyatlar daha makul ama başka ilçeye geldikleri için hepsi en erken 9,5 gibi gelebileceklerini söylediler.
Yer kalmamış ve öncelik kendi belediyeleriymiş. Orada kıyılacak nikahları kıyıp öyle geliyorlarmış.
Düğün çoktaan başlamış olacak. Çok saçmaYani 500 lira bayılmaktan başka çarem kalmadı sanırım
![]()
Bizim burda oda nikahı olursa ücret vermiyosun dediğin gibi ama salonda olunca alıyolarya bu ne acımasızlık, biz diğer şehirde başvuru yaptık sadece evlilik cüzdanı ücreti verdik, o da 70 tl gibi bişeydi sanırım..Herkes nerden dürtsem diye fırsat kolluyor ya uyuz oldum
Ne çok istemişler ama yaa yazık günahKAra bahtlı kem talihli ben yaa
![]()
Nikah işlemleri için mi kuzu bu?
Ne çok almışlar ya benden çıkarmı o kadar kan![]()
Ayyy bizden de baya almıştı napcaksa o kadar diye düşünmüştümEvet canım nikah işlemleri için
Çıkar merak etme kadın bana dedi ki çok su içiyorsun heralde sıvıydı kanım hihihihi .p
Şeytan diyo ki hafta içi 2 Eylülde yap yanii . Bizim yıldönümüz o gün :)
O gün yapmayı çok istemiştim ama haftaiçine denk geliyo tabii.
Ama bi yandan da hep salonda olmasını hayal etmiştim.![]()
Bizim burda oda nikahı olursa ücret vermiyosun dediğin gibi ama salonda olunca alıyolar
Belli ürünlerde geçerliymişKızlar n11de kampanya var anneler günü için. Ayın 30una kadar 20tl indirim kuponu veriyor
işte belediyeden belediyeye değişiyo canım sizinkiler insaflıymış kusura bakmasın valla memur 270lira verdikden sonraDüğün yerinde olacak bizimde, sadece gelen memura veriyorsun para o da sana kalmış![]()
işte belediyeden belediyeye değişiyo canım sizinkiler insaflıymış kusura bakmasın valla memur 270lira verdikden sonra![]()
Niye noldu kuzubu anneler günü beni bitirecek![]()
Bende bu ara bi şanssızlık var çözemiyorum nedenHayret şanslı günüme denk gelmişim o zaman :)
Çoğu mutfak ürünü zatenn, ben mi yanlış gördümBelli ürünlerde geçerliymiş![]()
canım birdiler iki oldularNiye noldu kuzu
Sorma kuzu gerçekten öyle. Sırf bu iş için bu kadar para vericez başka masraf yokmuş gibi. Herkes aç kurt gibi bekliyo resmenya bu ne acımasızlık, biz diğer şehirde başvuru yaptık sadece evlilik cüzdanı ücreti verdik, o da 70 tl gibi bişeydi sanırım..Herkes nerden dürtsem diye fırsat kolluyor ya uyuz oldum
Ne bileyim kuzu ya 19:30 gibi olsa çok iyi olacak yanii. Kalk takıya sonra otur nikah falan değişik geldi. Ama olmaz diye bişey yok tabiiKızz bizimde 10 da olcak takıdan önce yapılır yani dedim nolcakki başta olsa güzel olurdu ama yer yoktu mecbur 10 oldu :) bence çok sorun değil
Oda nikahi 80 diğeri 500 düşünebiliyomusun.Bizim burda oda nikahı olursa ücret vermiyosun dediğin gibi ama salonda olunca alıyolar
Sorma sormaaa çok sinir oldum gerçektenNe çok istemişler ama yaa yazık günah![]()
Haha ben de içmiyorum pek zorla içiyorum yani aklıma geldikçe. Benimki lapa lapa çıkar o zamanEvet canım nikah işlemleri için
Çıkar merak etme kadın bana dedi ki çok su içiyorsun heralde sıvıydı kanım hihihihi .p