• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay neden acaba. Google gorsellerden arat benim bardağım mor diye, bu ambalajı gördüğün sayfada bi arkadaş yazı yazmış :)
Ay başka yollardan buluverdim :D
Kıız ağzı da içmeye uygunmuş ben sadece kapak sanıydıydım gidip ben de alcam şimdi hahaha :D

hhihii napam :KK70:

doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksın :KK70: bardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın :KK70: sadece bardak kalacak :KK70: senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem :KK70:

netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzden :KK70: ama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim :KK70: hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm :KK70:
Açılmıyordu zaten canım http://ebrueliacik.blogspot.com.tr/2013/05/gurallar-artcraft-dan-mor-mug-m.html belki burdan açılır.
O paket anlık mutluluk zaten aslolan bardağın güzelliği bence :D :D

Ambalaj çok afilliymişş , al bunu al al :KK70:

12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı :KK70:
Söyle bakalım neler neler alırız?? :KK70:
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani :KK70:
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede :KK70:
Hehehe neler alırız ben de çok merak ettim :D
doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksın :KK70: bardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın :KK70: sadece bardak kalacak :KK70: senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem :KK70:
Kız çöpçüyüm ben hayatta ambalaj çöpe atmam :D Hatta sırf ambalajı için ürünü almışlığım vardır :D Annem hep kızıyor. Hatta öğrenci evimde bir oda bildiğin böyle çöp odasıydı :D Ama ne oluyor gün geliyor bu güzel ambalajlar işe yarıyor :P Çok yakışacak bana kararlıyım tek destekçim H happyNow da olsa :D:D Hem kendime özel bi bardağım da olmasın mı olsun ya 12 liraya bi hediye almışım kendime çok mu :(
netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzden :KK70: ama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim :KK70: hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm :KK70:
Ben sana albüme koyarım bunu :D

Ambalaj çok afilliymişş , al bunu al al :KK70:

12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı :KK70:
Söyle bakalım neler neler alırız?? :KK70:
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani :KK70:
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede :KK70:
şu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz mesela :D lavın cam ürünlerinden alabilirsiniz :D (ev için olanlardan tabiki) a101den kahvaltı tabakları geliyor onlardan alabililrisiniz mesela :) a101e güzel bir süzeç geliyor mesela hemide 5,95 tl :D normal camda yıkayınca hemen çıkar ama silikon öyle bi malzeme değil ya hani yıkarken daha çok enerji harcıcak ne gerek var canımmmm :D

kızlar bana destek çıkacak olan yokmu ayy :D bunlar sağlı sollu saldırıyorlar bana :D

şu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz mesela :KK70: lavın cam ürünlerinden alabilirsiniz :KK70: (ev için olanlardan tabiki) a101den kahvaltı tabakları geliyor onlardan alabililrisiniz mesela :) a101e güzel bir süzeç geliyor mesela hemide 5,95 tl :KK70: normal camda yıkayınca hemen çıkar ama silikon öyle bi malzeme değil ya hani yıkarken daha çok enerji harcıcak ne gerek var canımmmm :KK70:
extravolume beni çok pis ikna etti dönemiyorum geri :D:D Banyo seti daha alamam ev yok ortada :D O süzgeci alırsam taşlarlar beni rakip ürünü :D Ben para vermeden alıcam öyle şeyleri o yüzden dengeler bence bardakla :P

extravolume beni çok pis ikna etti dönemiyorum geri :KK70::KK70: Banyo seti daha alamam ev yok ortada :KK70: O süzgeci alırsam taşlarlar beni rakip ürünü :KK70: Ben para vermeden alıcam öyle şeyleri o yüzden dengeler bence bardakla :p
hahaha :D H happyNow kart ekstresini görmek isterim birde :D kendini şıamrtmak ay sonunda güzel olmaya biliyor haha :D ayrıca rakip ürünlerinide incelemek lazım daha ileri gidebilmek için haha :D
ben geldim hemennn:KK55::KK55:

:D hoşgeldin kuuzm bekliyorum

şu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz mesela :KK70: lavın cam ürünlerinden alabilirsiniz :KK70: (ev için olanlardan tabiki) a101den kahvaltı tabakları geliyor onlardan alabililrisiniz mesela :) a101e güzel bir süzeç geliyor mesela hemide 5,95 tl :KK70: normal camda yıkayınca hemen çıkar ama silikon öyle bi malzeme değil ya hani yıkarken daha çok enerji harcıcak ne gerek var canımmmm :KK70:
Haha onlar zaten her daim ihtiyaç kuzu. Burada amaç bu kadar ihtiyacın arasında kendine de 12 lira ayrıbilmesi.
Yani şu durumda zaten kendimize büyük büyük şeyler alamıyoruz. Böyle uygun fiyatlı şeylerle de mutlu olacaksan daha ne olsun diyorum :D

hahaha :KK70: @extravolume kart ekstresini görmek isterim birde :KK70: kendini şıamrtmak ay sonunda güzel olmaya biliyor haha :KK70: ayrıca rakip ürünlerinide incelemek lazım daha ileri gidebilmek için haha :KK70:
Kuzu ekstre almış başını gidiyor zaten orası kesin dee 12 lirayı da kendime harcarım yanı. Hep ev hep ev endir canım
Evlenicem diye ölmedim ya :D :D

Haha onlar zaten her daim ihtiyaç kuzu. Burada amaç bu kadar ihtiyacın arasında kendine de 12 lira ayrıbilmesi.
Yani şu durumda zaten kendimize büyük büyük şeyler alamıyoruz. Böyle uygun fiyatlı şeylerle de mutlu olacaksan daha ne olsun diyorum :KK70:
Aradığım enerji işte bu :KK9:

teşekkürler gayet iyi sen nasılsın?

en birinci kesin olurduk
haha o kadar çok almış ki feleği şaşmış
hava cok güzel burda

benimki ikizler ama boğanın hemen arkası :)

canım amin seninde güzel olur inşallah

aman aslan görünümlü

canım pierinkinede baktım bunda karar kıldım ama o da çok güzel

aman o eksik kalmasın çatlar:KK70::KK70:

bu pasta takımı diye düşünmedim ben.yoksa bu daha güzel bencede.

Hava bildiğiniz instagram filtresinden geçmiş gibi sepya görünüyor. Pislikten mi acaba :D

Back
X