Ay başka yollardan buluverdimAy neden acaba. Google gorsellerden arat benim bardağım mor diye, bu ambalajı gördüğün sayfada bi arkadaş yazı yazmış :)

Kıız ağzı da içmeye uygunmuş ben sadece kapak sanıydıydım gidip ben de alcam şimdi hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay başka yollardan buluverdimAy neden acaba. Google gorsellerden arat benim bardağım mor diye, bu ambalajı gördüğün sayfada bi arkadaş yazı yazmış :)
Açılmıyordu zaten canım http://ebrueliacik.blogspot.com.tr/2013/05/gurallar-artcraft-dan-mor-mug-m.html belki burdan açılır.hhihii napam
doğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksınbardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın
sadece bardak kalacak
senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem
netim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzdenama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim
hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm
![]()
Hehehe neler alırız ben de çok merak ettimAmbalaj çok afilliymişş , al bunu al al
12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı
Söyle bakalım neler neler alırız??
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede![]()
Kız çöpçüyüm ben hayatta ambalaj çöpe atmamdoğum günü hediyen olarak ofise değilde evine bişiler alınsa daha mutlu olacaksınbardağı aldıktan sonra ambalajını çöpe atacaksın
sadece bardak kalacak
senin gibib bir tasarımcıya böyle bir bardak yakışmaz hem
![]()
Ben sana albüme koyarım bununetim yasaklı her siteyi açmıyor göremedim o yüzdenama evine o 12 tl ye evine alacağın şeylerin resimleri daha hoş duracaktır eminim
hem o resimleri benim netimde açar bak bende görebilirm
![]()
Kendimizi şımartalım derimAy başka yollardan buluverdim
Kıız ağzı da içmeye uygunmuş ben sadece kapak sanıydıydım gidip ben de alcam şimdi hahaha![]()
Yok yine açılmadıAçılmıyordu zaten canım http://ebrueliacik.kadinlarkulubu.com.tr/2013/05/gurallar-artcraft-dan-mor-mug-m.html belki burdan açılır.
O paket anlık mutluluk zaten aslolan bardağın güzelliği bence![]()
![]()
şu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz meselaAmbalaj çok afilliymişş , al bunu al al
12 lirayla evimize neler neler alırız kısmı beni çok heyecanlandırdı
Söyle bakalım neler neler alırız??
Birde bunun için özellikle gitmezsin değil mi H happy__ ? Gitmişken almak daha doğru olur yani
Hem bu kız o bardağı alrısa bakımını da yapar hiçbişeycik olmaz.
Alıp bir çalkalamazsa düz bardaktaki tozlarda hatrı sayılır bi hal alabilir . Görünmese de olacaklar neticede![]()
extravolume beni çok pis ikna etti dönemiyorum gerişu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz meselalavın cam ürünlerinden alabilirsiniz
(ev için olanlardan tabiki) a101den kahvaltı tabakları geliyor onlardan alabililrisiniz mesela :) a101e güzel bir süzeç geliyor mesela hemide 5,95 tl
normal camda yıkayınca hemen çıkar ama silikon öyle bi malzeme değil ya hani yıkarken daha çok enerji harcıcak ne gerek var canımmmm
![]()
kızlar bana destek çıkacak olan yokmu ayybunlar sağlı sollu saldırıyorlar bana
![]()
hahahaextravolume beni çok pis ikna etti dönemiyorum geriBanyo seti daha alamam ev yok ortada
O süzgeci alırsam taşlarlar beni rakip ürünü
Ben para vermeden alıcam öyle şeyleri o yüzden dengeler bence bardakla
![]()
ben geldim hemennn![]()
Haha onlar zaten her daim ihtiyaç kuzu. Burada amaç bu kadar ihtiyacın arasında kendine de 12 lira ayrıbilmesi.şu sıralar cocodan banyo setini alabilirsiniz meselalavın cam ürünlerinden alabilirsiniz
(ev için olanlardan tabiki) a101den kahvaltı tabakları geliyor onlardan alabililrisiniz mesela :) a101e güzel bir süzeç geliyor mesela hemide 5,95 tl
normal camda yıkayınca hemen çıkar ama silikon öyle bi malzeme değil ya hani yıkarken daha çok enerji harcıcak ne gerek var canımmmm
![]()
Kuzu ekstre almış başını gidiyor zaten orası kesin dee 12 lirayı da kendime harcarım yanı. Hep ev hep ev endir canımhahaha@extravolume kart ekstresini görmek isterim birde
kendini şıamrtmak ay sonunda güzel olmaya biliyor haha
ayrıca rakip ürünlerinide incelemek lazım daha ileri gidebilmek için haha
![]()
Aradığım enerji işte buHaha onlar zaten her daim ihtiyaç kuzu. Burada amaç bu kadar ihtiyacın arasında kendine de 12 lira ayrıbilmesi.
Yani şu durumda zaten kendimize büyük büyük şeyler alamıyoruz. Böyle uygun fiyatlı şeylerle de mutlu olacaksan daha ne olsun diyorum![]()
Kuzu ekstre almış başını gidiyor zaten orası kesin dee 12 lirayı da kendime harcarım yanı. Hep ev hep ev endir canım
Evlenicem diye ölmedim ya![]()
![]()
ayy sizinle başa çıkamıyorum benAradığım enerji işte bu![]()
Hahhah çok eğlendimayy sizinle başa çıkamıyorum benay sonunda sorucam size
![]()
teşekkürler gayet iyi sen nasılsın?
en birinci kesin olurduk
haha o kadar çok almış ki feleği şaşmış
hava cok güzel burda
benimki ikizler ama boğanın hemen arkası :)
canım amin seninde güzel olur inşallah
aman aslan görünümlü
canım pierinkinede baktım bunda karar kıldım ama o da çok güzel
aman o eksik kalmasın çatlar![]()
ayy sizinle başa çıkamıyorum benay sonunda sorucam size
![]()