• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte? :KK70:

Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işse :KK70:

çok küçük değil aslında ya.fotoğrafını atarım bulabilirsem.ben ekstradan kavanoz gbi almıştım bi de.onlar bildiğin oyuncak çıktı :KK70:

kızlarrr uzun zamandır gözüm kalan o set an itibariyle artık benim :KK70: birde elime alırsam süper olacak :KK70:

güle güle kullan canım.ayıptır sorması ne kadara aldın.şu çok pahalı olan yemek takımlarından birini beğendim de 1000 liralık çek veriyolar.uzun zamandır düşünüyorum ne başkasını beğeniyorum ne paraya kıyabiliyorum.alırsam kahvaltı takımını da bunu alırım muhtemelen çekle.

Bunu da gördüm de çok minik gibiydi yaa. Öyle mi gerçekte? :KK70:

Hahah onu ben de anlamadım. Fotoda gri görünüp açıklamasında pembe yazan da vardı. Ne işse :KK70:

image.webp bak canım avuç içi kadar çok küçük değiller

image.webp aşığım bunlara çeyizimin en sevdiğim parçası :KK37:

image.webp image.webp bunlarda benim minyatür bahararlıklarım.:confused:
mıknatıslılar büyük değil diye ekstradan alıyım dedim o da mıknatıslıların yarısı kadar çıktı çok küçükler.
mıknatıslı alıp yanına 3-4 tane kavanoz alabilirsin canım.bunları tezgah üstüne koyarsın dolapta kavanozun içinde saklarsın.senin beğendiklerinde çok güzel ama.birde emsanda var yağdanlığı tuzluğu harika ama pembe rengini hiçbi sitede bulamadım ben sanırım bitmiş.

Kizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-29-21-30-30.webp
    Screenshot_2015-04-29-21-30-30.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2015-04-29-21-30-11.webp
    Screenshot_2015-04-29-21-30-11.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 75
Eki Görüntüle 1512157 bak canım avuç içi kadar çok küçük değiller

Eki Görüntüle 1512166 aşığım bunlara çeyizimin en sevdiğim parçası :KK37:

Eki Görüntüle 1512197 Eki Görüntüle 1512199 bunlarda benim minyatür bahararlıklarım.:confused:
mıknatıslılar büyük değil diye ekstradan alıyım dedim o da mıknatıslıların yarısı kadar çıktı çok küçükler.
mıknatıslı alıp yanına 3-4 tane kavanoz alabilirsin canım.bunları tezgah üstüne koyarsın dolapta kavanozun içinde saklarsın.senin beğendiklerinde çok güzel ama.birde emsanda var yağdanlığı tuzluğu harika ama pembe rengini hiçbi sitede bulamadım ben sanırım bitmiş.
güle güle kullan canım çok güzel bunlar
Kizlar bu degirmenleri telefonuma kaydetmisim onceden de simdi yine baktim o butige 35tl tanesi diyor
bir tuzluğa okadar para vereceğimi annem ve nişanlım duyarsa beni keserler :D

Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.

635598691703509322.jpg

Ben bunu görmüştüm ya bernardoda mı emin değilim tam instagramda da vardı sanki
Hadi yaa hemen bakayım. İnstagramda dediğin Bernardonun sayfası mııı
Eki Görüntüle 1512157 bak canım avuç içi kadar çok küçük değiller

Eki Görüntüle 1512166 aşığım bunlara çeyizimin en sevdiğim parçası :KK37:

Eki Görüntüle 1512197 Eki Görüntüle 1512199 bunlarda benim minyatür bahararlıklarım.:confused:
Aa evet aslında sandığım kadar minik değillermiş kuzu. Geniş yanii, ben daha küçük çaplı düşünmüştüm bunları :) Ay pembil kavanozların da çok ciciii güle güle kullan :)
Diğer baharatlıklarda hakikaten minyatür yaa çok güldüm :KK70: :KK70:
Evet ben de ordan görmüştüm zateen. İşte çinden getiriyo ya o yüzden dolar da yüksek olduğu için pahalı. Gerçi sitesine baktım tükenmişti zaten ama. Olsada 2 tanesi 70 lira olacak çok feciii :D
canım bak bu benim aldığım. Kırmızı lila rengide vardı 25 aldım indirimde
Aa çok cici o zaman ben buna bakayım kuzu sağol.
Dolar ısrarla düşemzse bunu alırım haha :D

Haatunlar dün essede mağzaya özel %20 indirim vardı 40 tl ye bu çaydanlığı aldım kayınvalideye hediye olarak. Madame cocodakinden daha kaliteliydi iki çaydanlığıda inceledim.

635598691703509322.jpg
İyi almışsın valla kuzu güle güle kullansııınnn :)

Back
X