- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
ben pek bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ama sordum mağazada orada bana sadece biber değirmeni bu dedilerİyi de o fark etmez ki iki amaçla da kullanılabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pek bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ama sordum mağazada orada bana sadece biber değirmeni bu dedilerİyi de o fark etmez ki iki amaçla da kullanılabilir
Çok güzel öğütüyor amaAllah Allaaah fikirlere bakk![]()
Aklıma gelmeyeydi iyiydiAaaa profiterol müüü ?
Onu demeyeydin iyiydii![]()
beğenmişimdir kesin güle güle kullan canım
Muhtemelen mağazadaki de etikette yazana uyuyordur diye düşünüyorum şu anben pek bilmiyorum daha önce hiç kullanmadım ama sordum mağazada orada bana sadece biber değirmeni bu dediler
O süpürgenin başına bir hal getireceğin belliydi zaten senin hahahaKızlar duramadım gittim süpürgemi değiştirdim ama 300 lira farkla değil n11de indirim yakaladım 130 lira fark verdim sadeceİşte buuu
Eki Görüntüle 1512633
O süpürgenin başına bir hal getireceğin belliydi zaten senin hahaha
İçine sinen buysa iyi yapmışsın kuzu. Güle güle kullan :)
Bu süpürge ne kadara geldi yani merak ettim?![]()
:)) güle güle kullan kuzu iyi yapmışsınKızlar duramadım gittim süpürgemi değiştirdim ama 300 lira farkla değil n11de indirim yakaladım 130 lira fark verdim sadeceİşte buuu
Eki Görüntüle 1512633
Çok havalı duruyor heKızlar duramadım gittim süpürgemi değiştirdim ama 300 lira farkla değil n11de indirim yakaladım 130 lira fark verdim sadeceİşte buuu
Eki Görüntüle 1512633
NasıılTeşekkür ederimmm canım.
Hahhah dimi yaa ama sevgilim girdi aklıma sessiz olsun falan diye bunu aldırdı.
1000 liralık süpürge 584e geldi tatlım
:)) güle güle kullan kuzu iyi yapmışsın
Çok havalı duruyor he
Nasıılçok iyiymiş vallahi
Oh o zaman baya uyguna gelmiş tebrik ediyorum seniii :)Teşekkür ederimmm canım.
Hahhah dimi yaa ama sevgilim girdi aklıma sessiz olsun falan diye bunu aldırdı.
1000 liralık süpürge 584e geldi tatlım
Henüz bana çok erken olmasa düşünebilirdim :/ Gerçi yine çok sanki, ben süpürgeyi 250ye falan kapatayım en iyisiTeşekkür ederim canım içime sindi çok şükür kalıcı o artık
Mini uçak gibi heheh
Bende indirimi görünce atladım zaten hala devam ediyor sanırım almayı düşünen varsa bakabilir
Oh o zaman baya uyguna gelmiş tebrik ediyorum seniii :)
Sessiz sessiz süpürüverirsin artık![]()
Haha çok iyimiş bu valla o zaman parasını daha da hak etti süpürge benceSağol kuzucum. Sessiz olanı alırsak oda süpürecekmiş öyle söylüyordu aldık bakalım görücez![]()
güzel pazarlıkmış inş uygulanırSağol kuzucum. Sessiz olanı alırsak oda süpürecekmiş öyle söylüyordu aldık bakalım görücez![]()
Değil miii.İçim sıkıldı resmen yaa yarın da tatil değil![]()
Haha çok iyimiş bu valla o zaman parasını daha da hak etti süpürge bence
Söz ağızdan çıkmış bi kere yapar yapar![]()
güzel pazarlıkmış inş uygulanırgüle güle kullanın
İçim sıkıldı resmen yaa yarın da tatil değil![]()
Kızlar ya bana beyaz büstiyer lazım. Kına gecesinde tütüyle onu giymeye karar verdim.
Alttaki görüntüye ulaşmaya çalışacağım
Ama kısalardan değil öyle göbek görünsün istemiyorum. minik mi açıklık kalabilir tabii de...
Amaa aratınca hep çamaşır çıkıyo sinir geldi yaa nerden bulucam bunu. Fotodaki gibi bişey arıyoruumm![]()
Özel sektör oluncaDeğil miii.
Ben yine henüz bilmiyorum tatil durumunu ama olması şart yani.
HAyır diğer 23 Nisan 19 Mayıs gibi günleri yine anlarım da 1 Mayıs da tatil olmaması aşırı saçma çok kızıyorum ya.
İşçiler için bayram güya ama yine çalışılıyor![]()