ne bakıyorsun bakalım bizdebende burdayım.bişeyler bakıyorum :)
ne bakıyorsun bakalım bizde
Eki Görüntüle 1514697 şunu almaya kalktım bernardoda 12 liraya düşmüş.yetersiz bakiye dedi
dün bunları aldımEki Görüntüle 1514699 extravolumeün kovalarından.küçükle orta boyunu aldım unla toz şeker koyucam.
Eki Görüntüle 1514701 bi de mavi büyük olanını almıştım ya bunun.onu geri verdim yerine 24 cm pembesini aldım.
mikser baktım şunu beğendimEki Görüntüle 1514704
yemek takımlarına bakıyorum,yatak örtülerine baktım biraz.ama sadece bakıyorum
ne bakıyorsun bakalım bizde
dimi Eki Görüntüle 1514709 şunları alıcaktım ben instagramdan pembeleri görmemiştim.extravolume aldığı siteyi söyledi,aldıklarım hem daha güzel hem daha ucuz.
Eki Görüntüle 1514697 şunu almaya kalktım bernardoda 12 liraya düşmüş.yetersiz bakiye dedi
dün bunları aldımEki Görüntüle 1514699 extravolumeün kovalarından.küçükle orta boyunu aldım unla toz şeker koyucam.
Eki Görüntüle 1514701 bi de mavi büyük olanını almıştım ya bunun.onu geri verdim yerine 24 cm pembesini aldım.
mikser baktım şunu beğendimEki Görüntüle 1514704
yemek takımlarına bakıyorum,yatak örtülerine baktım biraz.ama sadece bakıyorum
bernardo çok iyi ya. dün gene 30 tl kupon verdi 150 tl lik alışverişe bende ne alsam diye düşünüyorumbirde a101de bu perşembe ne var diye baktım.çatal kaşık,askı,dikiş kutusu falan var.çamaşır askısı 23 lira mutlaka almam lazım çok ucuz.dikiş kutusunu da alabilirim.
dimi Eki Görüntüle 1514709 şunları alıcaktım ben instagramdan pembeleri görmemiştim.extravolume aldığı siteyi söyledi,aldıklarım hem daha güzel hem daha ucuz.
e ozman bende istiyorum o sayfanın adını :)bana da söylee bakayım bi :)
bernardo çok iyi ya. dün gene 30 tl kupon verdi 150 tl lik alışverişe bende ne alsam diye düşünüyorumbu anneler günü falan gelince böyle indirim kupon falan oluyor ya insan tutamıyor kendiini kovalar çok güzel ama bunlar un şeker için çok büyük kalmazmı banamı boyutu büyük geldi. ayrıca güle güle kullan. bende kendi aldıklarımı albüme ekledim meraklıgiller bakabilir
bernardo çok iyi ya. dün gene 30 tl kupon verdi 150 tl lik alışverişe bende ne alsam diye düşünüyorumbu anneler günü falan gelince böyle indirim kupon falan oluyor ya insan tutamıyor kendiini kovalar çok güzel ama bunlar un şeker için çok büyük kalmazmı banamı boyutu büyük geldi. ayrıca güle güle kullan. bende kendi aldıklarımı albüme ekledim meraklıgiller bakabilir
e ozman bende istiyorum o sayfanın adını :)
hepsi çok güzelll.o nevresime bayılıyorum.battaniyeyide çok beğendim.çerezliklerden bendede var.hepsine ayrı ayrı bayıldım :)bernardo çok iyi ya. dün gene 30 tl kupon verdi 150 tl lik alışverişe bende ne alsam diye düşünüyorumbu anneler günü falan gelince böyle indirim kupon falan oluyor ya insan tutamıyor kendiini kovalar çok güzel ama bunlar un şeker için çok büyük kalmazmı banamı boyutu büyük geldi. ayrıca güle güle kullan. bende kendi aldıklarımı albüme ekledim meraklıgiller bakabilir
biçoğunu gördüm ama bekliyorum :)Ben baktım bileee :)
Yarım saate bende yüklerim bakın kızlar :)
bernardo da yemek takımlarında da baya indirim var.200 tl+1000 tl hediye çeki veriyo ama gel gör ki benim beğendiğim takımda indirim falan yok.bide paris antique sitesinde yok sanırım kaldırdılar artık.Eki Görüntüle 1514715 şunu beğendim ama 2600 lira olduğu yetmiyomuş gibi bi de indirim yok işte.
hepsi çok güzeller güle güle kullan canım.casadeballa sitenin adı canım.extravolume de öyle söyledi.orta boyu sanırım biraz küçük.olmazsa bi tane daha küçük boy alıp orta boyunu çöp kutusu ya da deterjan kutusu falan yapıcam.albümlere bakıcam şimdi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-ceyiz-hazirligi.801864/page-8#post-40770399 benim son aldıklarımda burda bakmak isterseniz.
hepsi çok güzelll.o nevresime bayılıyorum.battaniyeyide çok beğendim.çerezliklerden bendede var.hepsine ayrı ayrı bayıldım :)
biçoğunu gördüm ama bekliyorum :)
hangi nevresim canımhepsi çok güzelll.o nevresime bayılıyorum.battaniyeyide çok beğendim.çerezliklerden bendede var.hepsine ayrı ayrı bayıldım :)
biçoğunu gördüm ama bekliyorum :)
hangi nevresim canım
onu pike olarak aldım canım nevresimi almadım açık resim o var diye onu koydum. ayrıca mor nevresim aldım bayılıyorum moraeflatun olan canım.pikesini de aldın sanırım.morlu da çok güzel gerçi.
birşeim yok diyorsun ama baya bişi varmış :) güle güle kullan inş :) benimde cam kesme tahtam ve sosluklarım vardı sende görünce hatırladımYükledim canım :)
Hepsini gördüünn aslında :)
onu pike olarak aldım canım nevresimi almadım açık resim o var diye onu koydum. ayrıca mor nevresim aldım bayılıyorum mora
birşeim yok diyorsun ama baya bişi varmış :) güle güle kullan inş :) benimde cam kesme tahtam ve sosluklarım vardı sende görünce hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?