Ayy evet senin provayı ben de heyecanla bekliyorum hahahbendeeeeeeallahtan iş çıkışı gelinlik provam var keyifler yerine gelir
ne güzelll :)bendeeeeeeallahtan iş çıkışı gelinlik provam var keyifler yerine gelir
inşAyy evet senin provayı ben de heyecanla bekliyorum hahah
Elinde belgelerle dön provadan
Ayyy tabi ki şaka kuzuuummmAşk olsun
tamam o zamanAyyy tabi ki şaka kuzuuummm
Öyle şey olurmuymuş hiiiç :)
Bana da yarın tatil haberi geldiii! Rahat bi nefes alabilirimmmm
Tekmisin kiii başka çalışan yokmuydu bizden yarın?tamam o zamanne güzell ben burda bi başıma kendi kendime konuşurum :)
Ben gelince bi sessizlik oluyo bak iki gündür
Üzülmeee seni yanlız bırakmayacağımmtamam o zamanne güzell ben burda bi başıma kendi kendime konuşurum :)
Ya valla güldürdünüz beni he hahahben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu
Ya valla güldürdünüz beni he hahahÖyle şey olur mu kuzular .
Bence hep aynı vakitler geldiğiniz için oluyo o tamamen
Daha çok zaman ayırın bizeee
SanırımTekmisin kiii başka çalışan yokmuydu bizden yarın?
Arada selam veririz biz sana
ben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu
ben gelincede öyle oluyor sanki ya, hani sevilmeyen biri ortama girince herkes susar ya, öyle hissediyorum kendimi yahu
Ay bende çok güldümYa valla güldürdünüz beni he hahahÖyle şey olur mu kuzular .
Bence hep aynı vakitler geldiğiniz için oluyo o tamamen
Daha çok zaman ayırın bizeee
Ay telefondan olmuyo ya çok gıcık. Bazen bakim diyorum evde bişeye cevap yazcam bi takılıyo uğraş dur sonra.ben gün içinde pek dahil olamıyorum ya, telefondan da zor oluyor
Hahaha sen de kuzumSanırımsaoll çok iyisin
Ayyy canımm yaÜzülmeee seni yanlız bırakmayacağımm
yok kuzu yok ben takılıyodum öyle tesadüf arada denk geliyo işler zamansız sorun orda
Ay bende çok güldümkendi adıma ben şi boşluyorum takılıyoum takılıyorum gün bitmeden hazırlamam gereken raporlarım var tam ona yoğunlaşıyorum siz geliyorsunuz
Ayy kıyamam yaa olurmu öyle şey ortakay ne bilim istenmeyen çocuk gibi hissettim bir an kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?