Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de almadım kuzu rahat olyaparız kuzu ayıpsın :)
bunlardan bir ben almadım heraldekararda veremiyorum hangisini almam lazım :)
Ay evet ya her markada var valla duyulduk duyulmadık.Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim![]()
Yok yok tek değilsin ben de almayanlardanımbunlardan bir ben almadım heraldekararda veremiyorum hangisini almam lazım :)
güle güle kullan kuzu
teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)
Ben de almadım kuzu rahat olÇok pahalı ya kıyamam ona para vermeye. Tencere tava fiyatı resmen
![]()
napcaz pekiAy evet ya her markada var valla duyulduk duyulmadık.
Karacanınki de çok güzelmişşş.
Yok yok tek değilsin ben de almayanlardanım![]()
saol kuzuteşekkür ederim canım.bu arada bende pastalarına bayıldım çok güzel görünüyolar :)
Siz bi değişik ilerliyosunuz sanki ya![]()
Ahşap kapaklılar da güzel :) Bi ip bağla boynuna fıstık gibi olurnapcaz pekiaklıma kendim boyama var ama bir yandanda amann ne uğraşcan şu ahşap kapaklılar varya onlardan alrısın tamam işte diyorum
![]()
Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim![]()
Döktürmüşsün kuzu güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1518180 Eki Görüntüle 1518181 misafir için bu
Eki Görüntüle 1518182
Eki Görüntüle 1518183 şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
Eki Görüntüle 1518184 hep pembe olmasın dedim.zaten bi tane daha var pembe
Eki Görüntüle 1518185
bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.Eki Görüntüle 1518189
Aslında ben yaptım zaten kendime baya uzun zaman öncenapcaz pekiaklıma kendim boyama var ama bir yandanda amann ne uğraşcan şu ahşap kapaklılar varya onlardan alrısın tamam işte diyorum
![]()
Evet gerçekten büyük ama işte kuru bakliyatlar için güzel olur dökme yeri falan hoşuma gitti. Bir de tencere fiyatında olmasaydıteşekkür edetim :) o ne büyük kavanoz öyleçok güzelmiş ama.ben bievin mıknatıslılarını almıştım.yağlık ve tuzlukşarını almamıştım.bunun şu kaşıklı tuzluğu kullanışlı geldi sadece onu aldım.pahalı gerçekten yağlık sirkeliğini almadım o yüzden.bi de ton farkı olabilir.
onları gördüm resimleri duruyor hattaAslında ben yaptım zaten kendime baya uzun zaman önce3 büyük 3 küçüktü herhalde şu an sayıyı da hatırlamıyorum tam ama
O yüzden almicam şimdilik kuzu. Onları kullanırım eskiyene kadar . Ne severek yapmıştım ah ah İlk göz ağrılarım![]()
Fotoğraf nerede pekiAslında ben yaptım zaten kendime baya uzun zaman önce3 büyük 3 küçüktü herhalde şu an sayıyı da hatırlamıyorum tam ama
O yüzden almicam şimdilik kuzu. Onları kullanırım eskiyene kadar . Ne severek yapmıştım ah ah İlk göz ağrılarım![]()
Nasıldı prova canım neler kaldıki eksik olarakGünaydın kızlar akşam ilk gelinlik provam var ancak nişan hazırlıkları bitmedi erteleyeceğim sanırım![]()
Döktürmüşsün kuzu güle güle kullan :)
Hahah tencere fiyatı diyo yaEvet gerçekten büyük ama işte kuru bakliyatlar için güzel olur dökme yeri falan hoşuma gitti. Bir de tencere fiyatında olmasaydı![]()
Aaa evet görmüştün dimiii. Bence de almiyim. Boyası soyulana kadar kullanırımonları gördüm resimleri duruyor hattagayette güzeller sen alma zaten daha
![]()
BaakFotoğraf nerede peki![]()
Evet gerçekten büyük ama işte kuru bakliyatlar için güzel olur dökme yeri falan hoşuma gitti. Bir de tencere fiyatında olmasaydı![]()
37 tlevet canım kuru bakliyat için çok güzel.iyiki görmemişim ben bunları yoksa aklım sürekli bunlarda kalırdı en sonunda gidip alabilirdim.neyseki sipariş ettim kuru bakliyat için.ne kadar ki merak ettim![]()
Nişan olmadı gelinlik bakıyorsunuz ya ondan dedimNe güzel ama çok uzamıycak
![]()
Nasıldı prova canım neler kaldıki eksik olarak