Deme uyku demeGünaydınnn :) nasıl uyuyasım var ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme uyku demeGünaydınnn :) nasıl uyuyasım var ya
Haftasonu olunca uyuyamıyorum hafta içide böylee uyku diyorum işteDeme uyku deme![]()
hoşgeldin :) kendini tanıtırmısınHerkese Merhaba :) Benim de Allah nasip kısmet ederse 2016 yaz aylarında düğünüm olacak. Aranızda bana da yer var mı![]()
hoşgeldin canımKizlar merhaba, beni hatirlayaniniz var mi![]()
Aaa sorman hataaa hemennsize dün aldıklarımı gösteriyimmi![]()
Ayy kötü olmuş ama pastaların çok güzel ya bu arada hiç demedim değil miGünaydın herkese, uyku demeyin akşampasta siparişim vardı çok geç yattım hala uyuyasım var
hoşgeldin :) kendini tanıtırmısın
güle güle kullan kuzuEki Görüntüle 1518180 Eki Görüntüle 1518181 misafir için bu
Eki Görüntüle 1518182
Eki Görüntüle 1518183 şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
Eki Görüntüle 1518184 hep pembe olmasın dedim.zaten bi tane daha var pembe
Eki Görüntüle 1518185
bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.Eki Görüntüle 1518189
teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)Ayy kötü olmuş ama pastaların çok güzel ya bu arada hiç demedim değil mi![]()
Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)Eki Görüntüle 1518180 Eki Görüntüle 1518181 misafir için bu
Eki Görüntüle 1518182
Eki Görüntüle 1518183 şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
Eki Görüntüle 1518185
bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde.bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.Eki Görüntüle 1518189
Oooh!teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)
Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyimEki Görüntüle 1518180 Eki Görüntüle 1518181 misafir için bu
Eki Görüntüle 1518182
Eki Görüntüle 1518185
Ay ne güzel olurdugüle güle kullan kuzu
teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)
yaparız kuzu ayıpsın :)Oooh!Gelinli KK'lı pasta isteriz ama haha
![]()
Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim![]()
Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)
Daha ne alacaktın diyesim geldi valla haha
Günlük yemek takımı güzelmiş ama pierre cardin de daha güzel modeller var sanki ya