2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar kadıköyde 2000 lira fiyat veren hatunla konuştum.
Daha doğrusu o bana yazdı. Sırt dekoltesi vs benimkine benzeyen kendi dikimlerini gönderdi. Hatta beğenmezsen kaporanı iade ederim. Garanti veriyorum dedi.
Bu iyi oldu galiba
iyimiş canım değerlendir bence bunu. diğer konudada boşver umursama. sevmediğin bir insanın seni sinir etmesine izin verme ama nişanlı beye trip atki bir daha dikkatli olsun.

Daha doğrusu o bana yazdı. Sırt dekoltesi vs benimkine benzeyen kendi dikimlerini gönderdi. Hatta beğenmezsen kaporanı iade ederim. Garanti veriyorum dedi.
Bu iyi oldu galiba

Diğer konuya bir şey yazmadım, Köşede sakinleşmeni bekliyordum :KK54: Çok iyi bence beğenmezsen kaporanı veririm bile demiş

Diğer konuya bir şey yazmadım, Köşede sakinleşmeni bekliyordum :KK54: Çok iyi bence beğenmezsen kaporanı veririm bile demiş
ihihhi bende biliyormusun :) bekledim biraz skainleşsin die :D benimkine öğle arasında diyor arkadaşlarla kareokye gideceklermiş ufak çaplı bir çatışma bizdede oldu ama meğersem beni sini etmek içn demiş :D arkadaşları çağırmış ama beyfendi gitmemiş :)

Bu iyi oldu galiba
İyi bence ama fiyatta pazarlığını yap :) dikimler nasıl baktın mı

Bu iyi oldu galiba

Aa çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..

ihihhi bende biliyormusun :) bekledim biraz skainleşsin die :KK70: benimkine öğle arasında diyor arkadaşlarla kareokye gideceklermiş ufak çaplı bir çatışma bizdede oldu ama meğersem beni sini etmek içn demiş :KK70: arkadaşları çağırmış ama beyfendi gitmemiş :)

Gitsin kızz nolcak ki :rolleyes:

Bu iyi oldu galiba
Aa süper haber bu :KK68:

Aa çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..

Gitsin kızz nolcak ki :rolleyes:
ben birşeye bakalım dediğimde yorgunum diyor ne işi varmış kareokede :D ama zaten gitmicektimi duyunca yaa git istersen iyi gelir falan dedm :D

ihihhi bende biliyormusun :) bekledim biraz skainleşsin die :KK70: benimkine öğle arasında diyor arkadaşlarla kareokye gideceklermiş ufak çaplı bir çatışma bizdede oldu ama meğersem beni sini etmek içn demiş :KK70: arkadaşları çağırmış ama beyfendi gitmemiş :)

Sinir etmek için yapması bile kavga sebebi :p tehlikeli sularda yüzüyor senin nişanlı :KK53:

Back
X