- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
şaka yaptım kız ne o gidebilir ne ben izlemeye hahahaEğlenceli olabiliyor tabi ama aklıma cidden başka bişey gelmediGerçekten nasıl izliyceksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şaka yaptım kız ne o gidebilir ne ben izlemeye hahahaEğlenceli olabiliyor tabi ama aklıma cidden başka bişey gelmediGerçekten nasıl izliyceksin
Hayal gücüm bu konuda daha etkiliymiş ciddenşaka yaptım kız ne o gidebilir ne ben izlemeye hahaha![]()
iyimiş canım değerlendir bence bunu. diğer konudada boşver umursama. sevmediğin bir insanın seni sinir etmesine izin verme ama nişanlı beye trip atki bir daha dikkatli olsun.
Diğer konuya bir şey yazmadım, Köşede sakinleşmeni bekliyordumÇok iyi bence beğenmezsen kaporanı veririm bile demiş
Sakinn ol kuzu
a çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..
İyi bence ama fiyatta pazarlığını yap :) dikimler nasıl baktın mı
Aa çok iyiymiş. Sen yine yap pazarlığı tatlım. Beğenmezsen kaporanı veririm dediğine göre baya iddalı..
Kuzular bir yoğunluk oldu ara verdim.Aa süper haber bu![]()
İyi hadi atmışsın stresiniKuzular bir yoğunluk oldu ara verdim.
Ama bu sırada muhteşem bi şekilde haşladım nişanlıyı. Bu gün daha da kendine gelemez muhtemelen.
İşe giderken servis yolculuğunu rezil bi hale sokmayı da ihmal etmedim tabi. Orada cevap da veremiyo. Sıkıştı iyice. Tamam aşkım sen sakinleşince konuşalım dedi dedi ama ben strese girsin diye inatla kapamadım telefonu. Dışardaydım da zaten özgürce bağırdım baya iyi geldi rahatladım .
Gelinlik işine de sevindim cidden. Pazarlıkla daha indirirmi bilmem ilk gün uğraşsam kesin indirecekti ama annemle gideicem o biraz daha bastırır. Gönderdiği modeller güzel görünüyordu. Garanti veriyorum olmazsa paranı iade ederim de dedi risksiz gözüküyor bu durumda gayet aslında.
Cuma günü için izin işini halledersem annemle bi uğricam kalıplara okey verirse anlaşırım herhalde.
Gerçi aklımda gitmek istediğim 3 yer vardı ve oralara yine bakmak istiyorum ama yüksek giyat vereceklerini tahmin ediyorum.
Durumlar böyle özetleeee :)
Attım attım valla ihtiyacım varmış iyi olduİyi hadi atmışsın stresini![]()
Boşver kafanı karıştırma bence böyle fırsat çıkmışken değerlendir kuzu :)Kuzular bir yoğunluk oldu ara verdim.
Ama bu sırada muhteşem bi şekilde haşladım nişanlıyı. Bu gün daha da kendine gelemez muhtemelen.
İşe giderken servis yolculuğunu rezil bi hale sokmayı da ihmal etmedim tabi. Orada cevap da veremiyo. Sıkıştı iyice. Tamam aşkım sen sakinleşince konuşalım dedi dedi ama ben strese girsin diye inatla kapamadım telefonu. Dışardaydım da zaten özgürce bağırdım baya iyi geldi rahatladım .
Gelinlik işine de sevindim cidden. Pazarlıkla daha indirirmi bilmem ilk gün uğraşsam kesin indirecekti ama annemle gideicem o biraz daha bastırır. Gönderdiği modeller güzel görünüyordu. Garanti veriyorum olmazsa paranı iade ederim de dedi risksiz gözüküyor bu durumda gayet aslında.
Cuma günü için izin işini halledersem annemle bi uğricam kalıplara okey verirse anlaşırım herhalde.
Gerçi aklımda gitmek istediğim 3 yer vardı ve oralara yine bakmak istiyorum ama yüksek giyat vereceklerini tahmin ediyorum.
Durumlar böyle özetleeee :)
Aslında haklısın kuzu. Şimdi gitsem diğerleri daha pahalı söyleyince onlar daha mı iyi acaba diye düşünürüm ben içimde kalır. Öyle pis bi huyum varBoşver kafanı karıştırma bence böyle fırsat çıkmışken değerlendir kuzu :)
Fark ettim zatenAslında haklısın kuzu. Şimdi gitsem diğerleri daha pahalı söyleyince onlar daha mı iyi acaba diye düşünürüm ben içimde kalır. Öyle pis bi huyum var![]()
Haha nasıl da çözmüş beniiiFark ettim zatenbencede bırak yapsın artık hem dikimide görmüşsün
Bir pembeci olarak vakti zamanında bunları sevmiştim.günlük yemek takımı almayan varmı kızlar baya uygunmuş http://www.dekorazon.com/lar-616-24-parca-yemek-seti-pembe-detayi-43325
sanırım seramik demek istedinBir pembeci olarak vakti zamanında bunları sevmiştim.
Fekatkime sorsam alma dedi. KAlın ya bunlar biraz ne deniyor o malzemeye hatırlamıyorum şimdi ama diğer tabaklar gibi olmuyor. Bi masaya çarpsan tık diye atıveriyor. Kullanan bi arkadaşım da vardı tabakların kenarını fare yemiş gibi oldu bi süre sonra
![]()
![]()
Hadi ya kütahya porselininki mi bide bunun keramikası varya ben ona öyle dendiğini duymuştum :) benimde ihtiyaç yok belki birinin vardır diye attımBir pembeci olarak vakti zamanında bunları sevmiştim.
Fekatkime sorsam alma dedi. KAlın ya bunlar biraz ne deniyor o malzemeye hatırlamıyorum şimdi ama diğer tabaklar gibi olmuyor. Bi masaya çarpsan tık diye atıveriyor. Kullanan bi arkadaşım da vardı tabakların kenarını fare yemiş gibi oldu bi süre sonra
![]()
![]()
Haha ay ta kendisi kuzusanırım seramik demek istedin![]()
Keramika değildi onu biliyorum muhtemelen Kütahyaydı kuzu emin olamasamda.Hadi ya kütahya porselininki mi bide bunun keramikası varya ben ona öyle dendiğini duymuştum :) benimde ihtiyaç yok belki birinin vardır diye attım
Ben kütahya utanır porselen yapar diye düşünmüştümHaha ay ta kendisi kuzu
Keramike değildi onu biliyorum muhtemelen Kütahyaydı kuzu emin olamasamda.
Ama markadan çok malzeme önemli tabii
Haha evet ben de aynını demiştim. Tamam da bu kitahya porseleeen diye isyan etmiştim ama olmadıBen kütahya utanır porselen yapar diye düşünmüştüm![]()
O değilde zaman çok çabuk geçiyo yaHaha evet ben de aynını demiştim. Tamam da bu kitahya porseleeen diye isyan etmiştim ama olmadı![]()
Resmen 3 ayın kaldı vuuhuO değilde zaman çok çabuk geçiyo yaramazana kadar işlerimi bitirebilirmiyim acaba