- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ni demek :)Teşekkür ederim hatunlar, bir bakayım ben
Sitelerden ve indirimlerden sorumlu genel müdür gibisin maşallahgreenandblue evet ben onu mağazada etst ettim baya iyiydi çekişi. Sessiz dee.
Şu an n11 de anneler günü indirimi de var heralde 550 ye falan geliyo
Yüksek ihtimalleAynı değil işte adamlar özel onun için yer yapmışaralıkları uzunsa alınabilir bende akşam bakarım kesin kalmaz zaten
greenandblue evet ben onu mağazada etst ettim baya iyiydi çekişi. Sessiz dee.
Şu an n11 de anneler günü indirimi de var heralde 550 ye falan geliyo
Bende n11den aldım canım dışarıdan bu fiyata imkansız bulamazsın kaçırma bencebende anneler günü indiriminden faydalanayım diyorum, mağazalarda bu fiyata bulamam dimi
Mağazayla arasında baya fark vardı canım. Mağazadan baktığımda 700lü bişeydi. Burda aynısı şuan 550 yani.bende anneler günü indiriminden faydalanayım diyorum, mağazalarda bu fiyata bulamam dimi
O sizin maşallahınız efendim çok mersi hahamaşallahın var
Toz torbasız daha iyi diye biliyorumCanım çok uçuk bir şey istemiyorum fiyat olarak üst rakam 700 olabilir, sessiz olması, toz torbalı daha iyi oluyor sanırım..
@ecm seninde tavsiyeni bekliyorum..
Seninle gurur duyuyorum çekirge
Modelleme yapmaktan sıkıldım ben de, bayık bayık dışarı bakıyorumAllahımm dolap çizmekten bayılıcamm
Ay durup durup hepsi bu aylarda çıkıp geliyolar hemende bitsin istiyolar insanlar çok tuhaf gerçektenModelleme yapmaktan sıkıldım ben de, bayık bayık dışarı bakıyorum
Ay teşekkür ederim kuzuu, umarım yetişirsin alırsın sendeee :)
Robotlar yapıyo onları aslında gökten bir günde iniveriyor. Gözlerim bozulucak yaAy durup durup hepsi bu aylarda çıkıp geliyolar hemende bitsin istiyolar insanlar çok tuhaf gerçekten
Heyy ne çok şirin niye ben görmedimm
Dikim kutum tabisi deeRobotlar yapıyo onları aslında gökten bir günde iniveriyor. Gözlerim bozulucak ya
Heyy ne çok şirin niye ben görmedimm
Ay tamam gördüm rahat uyuyabilirim artıkAy teşekkür ederim kuzuu, umarım yetişirsin alırsın sendeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?