Bulup da nasıl almazsınız ya bana yollasaydın ben alırdımKızlar bu arada annemi a101 e gönderdim çkb da yemek takımıda vardı ama aldırmadım nedense bugün alışveriş havamda değilim sanırım.
O fiyata da her yerde bulunur heralde çok da peşinde koşmaya gerek yokO zaman yarın bime gelen çamaşır askısından alsammı çok pahalı mubarekte
HakkatenNiye gönderdin kadıncağızı o zaman
Ay şimdi baktım ona çok değişik bi tipmiş yaO zaman yarın bime gelen çamaşır askısından alsammı çok pahalı mubarekte
Nasıl bişey arıyosun
Nasıl derken ortak
Niye gönderdin kadıncağızı o zaman
Bulup da nasıl almazsınız ya bana yollasaydın ben alırdım
O fiyata da her yerde bulunur heralde çok da peşinde koşmaya gerek yok
Hakkaten
Hahah tövbe yaa ne diyeceğimi bilemedimAhaha hemen söylüyorumm nasıl olsa iş yerinin dibi diye git bir bak dedim annecimde baktı ama ben istemedim buldum da bunuyorum herhalde
Bulup da nasıl almazsınız ya bana yollasaydın ben alırdım
O fiyata da her yerde bulunur heralde çok da peşinde koşmaya gerek yok
Hakkaten
Güzele benziyo ama bilemedim normalleri ne kadar kiAy şimdi baktım ona çok değişik bi tipmiş ya
Alma alma normalinden alırsın pahalıymış da hem
Ahaha hemen söylüyorumm nasıl olsa iş yerinin dibi diye git bir bak dedim annecimde baktı ama ben istemedim buldum da bunuyorum herhalde
Bilmiyorummm aldırmadım vallahi basiretim bağlandıı
http://www.akakce.com/camasir-askisi/en-ucuz-dogrular-mega-present-fiyati,54188.html A101deki bundandı heralde.Güzele benziyo ama bilemedim normalleri ne kadar ki
Uygun bişeymi, yoksa sınırlama yokmu
Pahalılar işte dimi bime gidiim olmassa bunlarla pazarlıkta yapılmıyokihttp://www.akakce.com/camasir-askisi/en-ucuz-dogrular-mega-present-fiyati,54188.html A101deki bundandı heralde.
Normallerini bilmiyorum da şimdi bi baktım bi kaç saniye pahalıymış sanki
Bak bimdekini bi yerde 110 a gördüm he
Pahalıymış ya tahmin etmiyodum yani.Pahalılar işte dimi bime gidiim olmassa bunlarla pazarlıkta yapılmıyoki
Pahalıymış ya tahmin etmiyodum yani.
Haha pazarlıksız yerden de hiz hazzetmem
Hahah tövbe yaa ne diyeceğimi bilemedim
Biz gönderemiyoruz , hatun gönderip almıyo olacak iş değil
aynen kesin basiretin bağlandı o an yada kalmışsa güzel değildir mantığı
Canım çok uçuk bir şey istemiyorum fiyat olarak üst rakam 700 olabilir, sessiz olması, toz torbalı daha iyi oluyor sanırım..
@ecm seninde tavsiyeni bekliyorum..
Rowenta yı düşünebilirsin o zaman @ecm le benim aldığımız
Bak bak bahaneleri de sıraladı. Gömlekleri diğer askıya da assan aynı hesap değil mi ne artısı olacak ki.Yarın koşa koşa bime gidiceksin bak aslında çok mantıklı bu ya katlanıyo yerde kaplamaz gömlekleri askıda assam kırış kırış olmaz çok ütüden de tasarruf
Rowenta yı düşünebilirsin o zaman @ecm le benim aldığımız
Nişan yüzünden devreler yandı benim toparlanmam lazım cumartesiye kadar
Olabilir ya bilemiyorum şuan
Evet bizim aldığımız rowenta 8341 bir incele istersen canım
Aynı değil işte adamlar özel onun için yer yapmışBak bak bahaneleri de sıraladı. Gömlekleri diğer askıya da assan aynı hesap değil mi ne artısı olacak ki.
Ama yine de düşünmek gerek tabii
Ben servis kaşıkları için gidiciğim zaten kalırsa alırım artık şansaa
Evet bizim aldığımız rowenta 8341 bir incele istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?