2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaşasıın!! :KK70: Hayır sonra meraktan çılgına dönüyorum bak :KK70:

Yaaa ne sevimliymiş. Aklımıza soktuğun şeylere bak ya hey Allahııım haha :KK70:
Pıt diye diye yapmadığı iş yokmuş resmen bunun ayol :KK70: :KK70: :d

Haha ne değişik bi tip kız buu :KK70: Çorbanın içinde yılan var gibi korkarım ben bundan :KK70: :KK70:
Bu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artık :D

Bu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artık :KK70:
Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha :D
Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Dikiş kutum olmadan asla! :D :D :D

Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha :KK70:
Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Dikiş kutum olmadan asla! :KK70: :KK70: :KK70:
Gün yapıcaz kızım ya :D Dünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş :KK56: (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum :D Hep saçımı böyle topladım diye bence)

Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha :KK70:
Dikiş kutum olmadan asla! :KK70: :KK70: :KK70:
:D aynenn onu aldım ya nereye koysam diye derdi sardı beni evi dizdim sanki koycağım yer kaldı :D

Gün yapıcaz kızım ya :KK70: Dünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş :KK56: (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum :KK70: Hep saçımı böyle topladım diye bence)
Senle bidaha konuşmicaz görürsün kızım sen :D :D

Gün yapıcaz kızım ya :KK70: Dünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama curlygirl curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş :KK56: (Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum :KK70: Hep saçımı böyle topladım diye bence)
Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence :D :D
curlygirl curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün :D
:KK70: aynenn onu aldım ya nereye koysam diye derdi sardı beni evi dizdim sanki koycağım yer kaldı :KK70:

Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba :D
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh :D

Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence :KK70: :KK70:
curlygirl curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün :KK70:

Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba :KK70:
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh :KK70:
Nolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruz :D illa bdv ye mi yazayım :D

Hahaha ay sen beni öldüreceksin bence :KK70: :KK70:
curlygirl curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün :KK70:

Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba :KK70:
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh :KK70:
Sesli gülücem ama tutmam lazım kendimi yapmayın yaa hahahha :D Öğretmen de yoldan çıktı :D

Back
X