Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bu çok şirin ya markası ne ki bunun
Bizim o kadar yok ya :) bunun topuğu 12-15 arasıydı yanlış hatırlamıyorsamBenim nişanlımla aramda 20 cm fark var :) Biraz topuklu olabilir bende bakayım bu akşaam :)
Bu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artıkYaşasıın!!Hayır sonra meraktan çılgına dönüyorum bak
Yaaa ne sevimliymiş. Aklımıza soktuğun şeylere bak ya hey Allahııım haha
Pıt diye diye yapmadığı iş yokmuş resmen bunun ayol![]()
:d
Haha ne değişik bi tip kız buuÇorbanın içinde yılan var gibi korkarım ben bundan
![]()
![]()
Benim dee
ototo design, nessie kepçe. Amazonda var 19 dolarAyyy bu çok şirin ya markası ne ki bunun
Hahaha benim için de öyle. Dinazor bakan dinazor görür tabiii. Ama benim için bu imkansızIyyyyyyyy deme öyle kepçeden soğuycam en tahammül edemediğim hayvan. Dinazorcuk bu![]()
Haha ay biz de ayrı bir alemiz ya
Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada hahaBu arada sabah dikiş kutusu muhabbeti oldu hepimizin dikiş kutusu var artık![]()
Kaç tanesi dermişimBenim dee
ototo design, nessie kepçe. Amazonda var 19 dolar![]()
Gün yapıcaz kızım yaAyyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha
Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Dikiş kutum olmadan asla!![]()
![]()
![]()
Ayyy onu gördüm çok güldüm kendi kendime burada haha
Dikiş kutusuz ev kalmadı resmen :d Bi de aynı model. Hamarat hatunların hali başka oluyor tabii
Dikiş kutum olmadan asla!![]()
![]()
![]()
O kadar ben de kıymam muhtemelen ama amazonda pahalı geldi. Benim kaplar da orada 15 dolar falan ben tlye aldımKaç tanesi dermişimo ne ya ben o fiyata set aldım
![]()
Senle bidaha konuşmicaz görürsün kızım senGün yapıcaz kızım yaDünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama
curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş
(Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum
Hep saçımı böyle topladım diye bence)
Ya ama banane anneme söyleri kiSenle bidaha konuşmicaz görürsün kızım sen![]()
![]()
Hahaha ay sen beni öldüreceksin benceGün yapıcaz kızım yaDünkü fikrini uygulayalım diyoruz hep beraber toplanıp evdekileri söküp söküp dikicez, ama
curlygirl katılamıycak çünkü o almamışş
(Ben bugün kendimi uyuz ilkokul çocukları gibi hissediyorum
Hep saçımı böyle topladım diye bence)
aynenn onu aldım ya nereye koysam diye derdi sardı beni evi dizdim sanki koycağım yer kaldı
![]()
Nolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruzHahaha ay sen beni öldüreceksin bence![]()
curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün
Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh![]()
Hayır arkadaşınızı dışlamayınSenle bidaha konuşmicaz görürsün kızım sen![]()
![]()
Söylersen daha çok yaparım kiYa ama banane anneme söyleri ki![]()
Ayy düşünemiyorum hahaNolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruzilla bdv ye mi yazayım
![]()
Sesli gülücem ama tutmam lazım kendimi yapmayın yaa hahahhaHahaha ay sen beni öldüreceksin bence![]()
curlygirl neden uyumsuzluk yapıyosun , neden almadın sen de? Ben de değişik bir öğretmen olmaya karar verdim bugün
Yok yok bilemedim sen mi yoksa pixiebelle mi öldürecek beni acaba
Dikiş kutusunu nereye koyacağını düşünen başka biri varmı acabaa ? Hahahh![]()
Kızın lütfen ona ispiklemesinHayır arkadaşınızı dışlamayın
Onu da aranıza alın oynayın güzel güzel. Bak onun da dikiş kutusu varmış Birleştirin bişeyler dikin hahah![]()