2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nolurki yardımcı olsan şurda derdimizi anlatıyoruz :KK70: illa bdv ye mi yazayım :KK70:

Hayır arkadaşınızı dışlamayın :stop:
Onu da aranıza alın oynayın güzel güzel. Bak onun da dikiş kutusu varmış Birleştirin bişeyler dikin hahah :KK70:

Söylersen daha çok yaparım ki :rolleyes:

Ayy düşünemiyorum haha :KK70:

Hepsine tek tek cevap yazıcaktım ama yapamıyorum morardım kaldım patrona rezil olucam :D:D:D:D:D Sayfayı kapatıp kaçıyorum ben allahm bdv dedi ya :D:D:D:D:D:D

Sesli gülücem ama tutmam lazım kendimi yapmayın yaa hahahha :KK70: Öğretmen de yoldan çıktı :KK70:
Hahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahaha :D
Kızın lütfen ona ispiklemesin :KK70:
İspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etme :D :D
Hepsine tek tek cevap yazıcaktım ama yapamıyorum morardım kaldım patrona rezil olucam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Sayfayı kapatıp kaçıyorum ben allahm bdv dedi ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ya bişey dicem burası 2015-2016 de evlenecek hatunların mekanı.
Hani biz yani evlenicez falan farkındamıyız acabaaaa? :D
Haha hayır nişanlılar görse baya kafa kafaya verip gözden geçirecekler :D

Hahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahaha :KK70:

İspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etme :KK70: :KK70:

Hani biz yani evlenicez falan farkındamıyız acabaaaa? :KK70:
Haha hayır nişanlılar görse baya kafa kafaya verip gözden geçirecekler :KK70:
Napalım şimdi espri yeteneğimiz ve hayal gücümüz kuvvetliyse evlenmiyek mi :D biz gözden geçiririz asıl En Büyük KK

:KK70: durr gitme tamam yazmicam bdv ye :KK70:
BAk ne diyor yaa hava aldım geldim :D
Enee aramızda süt çocuu var bilmiyoo :D
Hani biz yani evlenicez falan farkındamıyız acabaaaa? :KK70:
Haha hayır nişanlılar görse baya kafa kafaya verip gözden geçirecekler :KK70:
Olsun bahaneyle arkadaş olurlar bari :D
İspiklerse tek ayak üzerinde durmayı göze almış demektir , sen merak etme :KK70: :KK70:
Şuna bak iyice öğretmen ilan etti kendini :D
Hahah benden bu kadar oluyo napalım :d Sınıfını değiştiririm senin bak hahaha :KK70:
Ben senin sınıfını değiştirmeyeyim bak :D Kendi sınıfından kaçırırım ben adamı :D

BAk ne diyor yaa hava aldım geldim :KK70:

Enee aramızda süt çocuu var bilmiyoo :KK70:

Olsun bahaneyle arkadaş olurlar bari :KK70:

Şuna bak iyice öğretmen ilan etti kendini :KK70:

Ben senin sınıfını değiştirmeyeyim bak :KK70: Kendi sınıfından kaçırırım ben adamı :KK70:
:D :D ben burda değişik bir hale girdim yüzümde saçma sapan bir gülümseme :D

Kesinlikle bulunmaz bi nimetiz :KK70:
Ve çok mütevaziyiz :D
:KK70: :KK70: ben burda değişik bir hale girdim yüzümde saçma sapan bir gülümseme :KK70:
HAhaha az önce ben de öyleydim dayanamadım kapadım kaçtım dışarıya :D:D Şimdi yalnızım rahat rahat tıksırık gibi sesler çıkararak gülüyorum :D Bi de biri geliyo benim surat 32 diş modunda ablak bi halde hemen ciddileşiyorum görmesinler diye o ayrı bi olay :D
Hahah evet tam karşılığı buu bencede :KK70:
Bi de mütevazılığımız var oraya hiiç değinmek istemiyorum gerek yok :KK70:
Evet işte biz oyuz:rolleyes:
:KK70: :KK70: aayy karnım ağırdı gülmekten kendimi sıkmaktan
Ahahahhaa sal bacım kendini :D

Ve çok mütevaziyiz :KK70:

HAhaha az önce ben de öyleydim dayanamadım kapadım kaçtım dışarıya :KK70::KK70: Şimdi yalnızım rahat rahat tıksırık gibi sesler çıkararak gülüyorum :KK70: Bi de biri geliyo benim surat 32 diş modunda ablak bi halde hemen ciddileşiyorum görmesinler diye o ayrı bi olay :KK70:

Evet işte biz oyuz:rolleyes:

Ahahahhaa sal bacım kendini :KK70:
Ya bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorum :D gülmemem lazım ama dayanamıyorumda

Ya bizim odalar camla ayrılmış ondan gözüküyorum :KK70: gülmemem lazım ama dayanamıyorumda
Az önce düdük gibi bi ses çıktı benden gülmemeye çalışırken de ondan diyorum zorlama kendimi tutucam diye :D Bir de insanın gülmemesi gereken zamanda daha bi gülesi geliyor ardı arkası kesilmiyor ki :D Bana derslerde çok olurdu bu :D

Back
X