- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ay takı seti demişken haftasonu baktıkta ne pahalıymış yaHaha güzel evet dee...
Olmuştu tabi nasıl unutursun takı seti meselesini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay takı seti demişken haftasonu baktıkta ne pahalıymış yaHaha güzel evet dee...
Olmuştu tabi nasıl unutursun takı seti meselesini![]()
Anaamm çok tehlikeli işte baaaakHerkese söylersin yapmazlar. Biz nişanda istemedik gerçi o zaman da zorla bohçaya takmışlar![]()
Haha ben onu stresten oluşan bir yumak diye hayal edince üstüme alındımKızım sen bana stres topu oldunBu arada ben cidden gidicem psikologa iyi değilim şu sıralar bakma..
İnşallah sen de bi kaç bişey demişsindir, haksız değildim çünküAy hatırladımAma saydırmış mıydım hatırlayamadım saydırmadım galiba
![]()
Ay hadi ama en heyecanlı kısmı o at hadiiÇok iyi almışsın kuzum :)
Kayınvalidemin aldıklarını ekledim, çeyizim albümümde :)
Gelinliğimi yeni albüm yapacam.
Bu arada gelinlikle ilgili bilgi yazayım; Ben başkasınınkini denedim büyüktü bana üzerime göre dikilecek ve kollu olacak arkadan resmi yok ama uzun kuyruklu duak da uzun :) Fotoğraflar pek güzel değil ama olsun bakın siz atıyorum
Bindallım ve kına malzemelerimi de atayım![]()
![]()
Aaa uygununu arıyosanız kayınvalideme sorayım yönlendirsin?Ay takı seti demişken haftasonu baktıkta ne pahalıymış ya![]()
Teşekkür ederimm :) Senin eşyalar da bitmiş neredeyse bak, iyi günlerde kullan hepsini. Gelinlik için de meraktayımmÇok iyi almışsın kuzum :)
Bu arada gelinlikle ilgili bilgi yazayım; Ben başkasınınkini denedim büyüktü bana üzerime göre dikilecek ve kollu olacak arkadan resmi yok ama uzun kuyruklu duak da uzun :) Fotoğraflar pek güzel değil ama olsun bakın siz atıyorum
![]()
Çift terapisine gidelim mademHaha ben onu stresten oluşan bir yumak diye hayal edince üstüme alındımAyrıca gitmesi gereken benşm ayol. Birlikte gitsen indirim olur mu ki?
![]()
Hahahaha hakkaten deliİnşallah sen de bi kaç bişey demişsindir, haksız değildim çünkü![]()
![]()
Yine başladıAaa uygununu arıyosanız kayınvalideme sorayım yönlendirsin?![]()
Tövbeee...![]()
Ay hadi ama en heyecanlı kısmı o at hadiiBu arada albümde kahve süslemek için apartlar gördüm, benden kaçmaz
Onlar nerdeeen? :)
Aaa uygununu arıyosanız kayınvalideme sorayım yönlendirsin?![]()
Tövbeee...![]()
Deme kız öylee :) dertliyim çokkAy hadi ama en heyecanlı kısmı o at hadiiBu arada albümde kahve süslemek için apartlar gördüm, benden kaçmaz
Onlar nerdeeen? :)
Aaa uygununu arıyosanız kayınvalideme sorayım yönlendirsin?![]()
Tövbeee...![]()
Haha ama sonra devam etmek istemezsen bdv ye konu açarım. Eşim terapiye gelmek istemiyor diyeÇift terapisine gidelim madem![]()
Ben böyle değildim, sonradan olduuuuummHahahaha hakkaten deli![]()
Haha ama tek yol kayınvalidem!Deme kız öylee :) dertliyim çokk
Ben baktııım, çok güzelmiş kuzucum. Üstüne göre dikildiğinde çok daha güzel durucak tabii. Kolları nasıl yapacaksın, dantelli mi olucak?Kızlaarr hadi bakın yorumlarınızı bekliyorum :)
İvit beğendim yani en makul olanın fiyatı 3.5 duHaha ama tek yol kayınvalidem!
Ay şiaka bi yana nasıldı fiyatlar. Buldun mu beğendiğin bişey?
Ayy çok güzell kolu hoş durmuş bence. Zaten kollu gelinlik severim :) "Kollu gelinlik" nedir ya ne dedim şimdiKızlaarr hadi bakın yorumlarınızı bekliyorum :)
Bunu da yazdın ya, seninle terapiye gelmek aksi bir etki yapar mı diye düşünür oldumHaha ama sonra devam etmek istemezsen bdv ye konu açarım. Eşim terapiye gelmek istemiyor diye
Altta da arkadaşımla terapiste gidiyorduk , eş olmuştuk. Ancak o artık gelmeyeceğini söyledi. Şimdi parayı tek başıma nasıl ödicemşeysini görebilirsin
![]()
Gayet güzel olmuş canım dediğin gibi üstüne göre yapılınca daha iyi durur kolları böyle askılı olucak heralde dimi :)Kızlaarr hadi bakın yorumlarınızı bekliyorum :)
Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin bunları canım :) o kırmızı uzun şey gelin kuşağımıÇok iyi almışsın kuzum :)
![]()
Ben baktııım, çok güzelmiş kuzucum. Üstüne göre dikildiğinde çok daha güzel durucak tabii. Kolları nasıl yapacaksın, dantelli mi olucak?
Bu arada hepsini güle güle kullan İnşallah! :)
Ayy çok güzell kolu hoş durmuş bence. Zaten kollu gelinlik severim :) "Kollu gelinlik" nedir ya ne dedim şimdi
Bunu da yazdın ya, seninle terapiye gelmek aksi bir etki yapar mı diye düşünür oldum![]()
Gayet güzel olmuş canım dediğin gibi üstüne göre yapılınca daha iyi durur kolları böyle askılı olucak heralde dimi :)
Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin bunları canım :) o kırmızı uzun şey gelin kuşağımı
ben beğendim tatlım :)Toplu cevap yapayım .p
Kol detayı resimdeki gibi olacak, normalde capri kol dantelli istiyordum ama adana çok sıcak o yüzden vazgeçtim :)
Beğendiniz dimi ya :)
Evet evet beğendim benn, bir de sana göre olanı gördük mü tamamdır merakımız gidebilir biraz dahaToplu cevap yapayım .p
Kol detayı resimdeki gibi olacak, normalde capri kol dantelli istiyordum ama adana çok sıcak o yüzden vazgeçtim :)
Beğendiniz dimi ya :)
Oy anam oyy diyorum . Ama yinede kayınvalidem onu yarı fiyatına bulurdu hahahaİvit beğendim yani en makul olanın fiyatı 3.5 duzaten sade bilindik bişey beğendim
Haha nedenn, nolmuşş?Bunu da yazdın ya, seninle terapiye gelmek aksi bir etki yapar mı diye düşünür oldum![]()