- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Satmayı düşünmüyorum ondan 14 lere baktım ama bakalım zalımlar çok pahalıSatmayı düşünmüyosun 8 ayar alabilirsin tabi kuzu. Ama yoksa aldır gitsin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satmayı düşünmüyorum ondan 14 lere baktım ama bakalım zalımlar çok pahalıSatmayı düşünmüyosun 8 ayar alabilirsin tabi kuzu. Ama yoksa aldır gitsin![]()
![]()
Selammselam yavrular![]()
Baktığında bi fark yok aynı ama işte 8 bir zaman sonra kararabilirmişYorumun için çok saol kuzum :) bindallıyı görünce bittim zaten başka bakmadım baktıklarımı beğenemedimannen dikebilir bence :)
Kuzum dağıtmalık kına da aldııkk o da var albümde bak yaa tam bakmadın demeeeeeekkkkkk :)
8 ayar görmedim hiç :) sen hangisini beğenirsen ona bak kuzum :)
3500 dü ama indirimli aldık canım :)
Harbi hayal edemedimmmm![]()
Hoşgeldin canımssselam yavrular![]()
Ay hiç hatırlamıyorum ki girince yazması lazım girişyap kısmında ama niyeki ?Kızlaaar selam yeni üyelik almak istiyorum nasıl oluyordu![]()
CAnım burda çok eski konularda var ondan yenib ir başlangıç yapmak istiyorum :)Ay hiç hatırlamıyorum ki girince yazması lazım girişyap kısmında ama niyeki ?
kuzu dağıtmalık kınaların albümde yokyetepsi sepet var ama kına yok
![]()
selam yavrular![]()
Baktığında bi fark yok aynı ama işte 8 bir zaman sonra kararabilirmiş
çok ayıp sen ekleme sonra beni suçla hıhEklediiiimmmm benim çektiğimi eklemiyordu aynısını internetten buldum
Selam kuzum :)
Anladım canımmm :)
Anladım canım nişan fotoları nerde yaaCAnım burda çok eski konularda var ondan yenib ir başlangıç yapmak istiyorum :)
Hayat pahalı be ciciiimSatmayı düşünmüyorum ondan 14 lere baktım ama bakalım zalımlar çok pahalı![]()
Önce yöneticilere mesaj atsan daha iyi olur kuzucuuk :)Kızlaaar selam yeni üyelik almak istiyorum nasıl oluyordu![]()
Hoşgeldiiiiin :)selam yavrular![]()
çok ayıp sen ekleme sonra beni suçla hıh![]()
Hayat pahalı be ciciiim
Önce yöneticilere mesaj atsan daha iyi olur kuzucuuk :)
Hoşgeldiiiiin :)
Vuhuu bekliyoruuuuzKızzlar mune'ye msj attım üyelik iptali için yenisini açınca resimler geliyor :)
HAha tatsız meseleler bunlar bence demalesef neyse seti es geçelim :)
Aynen bakalım belki o zamana kadar loto falan çıkarVuhuu bekliyoruuuuz
HAha tatsız meseleler bunlar bence de
Ne aldırabiliyosan onu aldırırsın artık. Zaten takacakmışsın sen de o yüzden çok pahalısına kaçmaya gerek yok, tipini beğendiğin bişey alsan yeter :)
Haha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.Aynen bakalım belki o zamana kadar loto falan çıkar![]()
Haha ben de yıllardır bi umut talih kuşunu bekliyorum ama yok. Amorti bile çıkmadı bu sene yılbaşında.
Bu da herşeyin kanıtı işte..![]()
![]()