Evett link gitmiş yollayınca. Orada kadinlarkulubu yerine onedio yazarsan açılabilirr :)Bende açılmıyorr sayfa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett link gitmiş yollayınca. Orada kadinlarkulubu yerine onedio yazarsan açılabilirr :)Bende açılmıyorr sayfa![]()
Aahah bende bir an siteden atıldığımı sandımEvett link gitmiş yollayınca. Orada kadinlarkulubu yerine onedio yazarsan açılabilirr :)
https://kadinlarkulubu.com/haber/ta...ve-inanilmaz-cirkin-gelinlikleri-504891#admin
Kızlarr gelinlik modelleri![]()
bende bende akşam olsun lütfeeennayyy sıkıldım yahuuuuuu
HAhah ne alaka kızAahah bende bir an siteden atıldığımı sandım![]()
HAhah ne alaka kız![]()
Bir şey olmaz ya haber verdinKızım 3-5 üyelik yaptım yaa ondan sayfada açılmayınca korktum![]()
foto :)Evet yaa bende sıkıldımm bugünde geçmiyo sankisevdiceğe aldığım hediye geldii :)
Eveet verdim verdimBir şey olmaz ya haber verdin![]()
he napam :) okadar sıkıldımki cümle kurmak bile zor geliyor şuan :)Artık kısa yolunu oluşturdun![]()
![]()
yükledim cuma gününe kadar dayanamayıp verebilirimhe napam :) okadar sıkıldımki cümle kurmak bile zor geliyor şuan :)
Çok havalıı güle güle kullansınyükledim cuma gününe kadar dayanamayıp verebilirim![]()
Teşekkür ederim :) uzun zamandır aklımdaydı ihtiyaç vardı cüzdana almışken kemerde olsun dedim bi baktım anahtarlıkta koymuşlarÇok havalıı güle güle kullansın
güle güle kullansın canım. bunlar çok kaliteli çok güzel. nişanlımda çok beğenir bohçasında almıştım bende :)yükledim cuma gününe kadar dayanamayıp verebilirim![]()
Saol canım Biz bohça zamanı almamıştık aklımızda kalcağına aliim dedimgüle güle kullansın canım. bunlar çok kaliteli çok güzel. nişanlımda çok beğenir bohçasında almıştım bende :)