- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
canım birde bunun anahtarlık yerine kartvizitlik olan varya ondan vardı. bizimki onu istemiştiSaol canım Biz bohça zamanı almamıştık aklımızda kalcağına aliim dedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım birde bunun anahtarlık yerine kartvizitlik olan varya ondan vardı. bizimki onu istemiştiSaol canım Biz bohça zamanı almamıştık aklımızda kalcağına aliim dedim![]()
Gördüm onuda evet ben sadece kemer cüzdan diye bakıyodum anahtarlıkta gelince şaşırdım :) güle güle kullansın sevdiceğin :)canım birde bunun anahtarlık yerine kartvizitlik olan varya ondan vardı. bizimki onu istemişti
hepsi güle güle kuıllansın inş :)Gördüm onuda evet ben sadece kemer cüzdan diye bakıyodum anahtarlıkta gelince şaşırdım :) güle güle kullansın sevdiceğin :)
Aaa ben anca görebildimyükledim cuma gününe kadar dayanamayıp verebilirim![]()
yükledim cuma gününe kadar dayanamayıp verebilirim![]()
bundan bende istiyorum şimdi bak :)Kıızlar işte istediğim gelinlik![]()
Oooy gözlerim kamaştıKıızlar işte istediğim gelinlik![]()
bundan bende istiyorum şimdi bak :)
Oooy gözlerim kamaştı![]()
Bunu kim istemezzzzz![]()
Saol canımm Aynen ordan kendileriAaa ben anca görebildim
Çok güzelmiiiş güle güle kullansın.
Benim de almam lazım bu kemer-cüzdan setlerinden yaa n11den mi bu arkadaş![]()
Saol canımm :)Güle Güle kullansın çok güzelmiş :)
Haha herşey oradan zatenSaol canımm Aynen ordan kendileri![]()
Yok öyle bişeyHaha herşey oradan zaten
Ay aklıma gelmesi hiç hoş olmadı dertlere bir yenisini ekledim resmen
Ne akdardı senin aldığın, hem güzel hem uygun bişey bulaydım iyiydi![]()
Haha doğum günü hatrına diyosun.Yok öyle bişeyvar aslında ama doğum günü diye bi kıyak geçtim
kıydım 160 lirama
indirimim varmış azıcık
biz bi takı seti aldırsak öpüp başımıza koyucaz :)Benimde iştahım kabardı valla![]()
biz bi takı seti aldırsak öpüp başımıza koyucaz :)
Farklı markanın ürünleri var o fiyat aralığında :) böyle isimli şeylere bayılırda, kıyamadım aldımHaha doğum günü hatrına diyosun.
Ayyy ben kıyamiciğim galiba ya 100 lira kota koydum , ne çıkarsa bahtına![]()
![]()
Ay madem seviyo iyi yapmışsın kuzu, parasını da hak etmiş. Kutusu bile çok şık zatenFarklı markanın ürünleri var o fiyat aralığında :) böyle isimli şeylere bayılırda, kıyamadım aldım![]()
Altına gelin takmışlar resmen![]()