- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ay madem seviyo iyi yapmışsın kuzu, parasını da hak etmiş. Kutusu bile çok şık zaten
neyseki bu kadar takı takılmaz düşünüpde kendimi heveslendirmiim
Hahaha deli yaayirim yaa sevinsin kuzucum ayy bu aralar bişeyler alasım var mesela evideadan bişey alırsak sürpriz hediye varmış sırf sürpriz hediyeyi görmek için alasım geldi
Şöyle bi düşünmedim değil ama ne güzel krediyi öder bitirirdim ayBence de hiç heveslenmeye gerek yok
Bana diyene bakkHahaha deli yaa
Süpriz hediyeyi görmek için bişey mi alınırmış kız.
Ama bend e emrak ettim şimdi yaaa
Haha ayy araştırmış bi de bayıliciiimmBana diyene bakkmerak ediyorum yaa ne olabilir diye araştırdım bulamadım
Ne alırsan veriyolarmışHaha ayy araştırmış bi de bayıliciiimm
Neyin yanında veriliyomuş ya onu de sen hele
Hee deme çatliyim ben burda o zaman tamamNe alırsan veriyolarmış
Hee deme çatliyim ben burda o zaman tamam
Şöyle bi düşünmedim değil ama ne güzel krediyi öder bitirirdim ay
Hee deme çatliyim ben burda o zaman tamam
Öğrenen bi banada diyiversinAy bende sabah gördüm hediye ne çok merak ettim ama öğrenemedim ya
2014De birine süpriz hediye olarak file sepet meselaaaaÖğrenen bi banada diyiversin
Onu bende gördüm ama onda file sepet yazıyomuş2013 de birine süpriz hediye olarak file sepet meselaaaa
Gelinliği göremiyorumKıızlar işte istediğim gelinlik
Hahaha hakkatenAltına gelin takmışlar resmen
Ay deme şimdiiiyirim yaa sevinsin kuzucum ayy bu aralar bişeyler alasım var mesela evideadan bişey alırsak sürpriz hediye varmış sırf sürpriz hediyeyi görmek için alasım geldi
Ahahah ben de yaaHahaha deli yaa
Süpriz hediyeyi görmek için bişey mi alınırmış kız.
Ama bend e emrak ettim şimdi yaaa
Acaba o sehpa orada mıydı değildi değil miHee deme çatliyim ben burda o zaman tamam
Ev bile alınır kanımcaKredi biter yanına para bile kalabilirdi
Gelinliği göremiyorumAltınlarr başımı döndürdüler
Hahaha hakkaten
Ay deme şimdiiiAlırsan bize de söyle
Ahahah ben de yaa
Acaba o sehpa orada mıydı değildi değil mi
Ev bile alınır kanımca
Çok güzeldi yaaondan varmıdır orda ki çamaşır sepeti alasım geldi akşam ufak bir tur yapayım evin oralarda bakıyım varsa o tarz bişey
Almadım da duymadım da sanırım. Nası bişeymiş ne kadarmışKızlar narin marka tencere alan ya da duyan oldu mu çelik tencere seti gördüm de fiyatı uygun geldi
Ben şimdi burada kızların yazdığını okudum çok iyi demiş herkes, eski ve duyulmadık markalar iyidir o da onlardan biri demişler. Fiyatı da düşününce çok iyi değil aslında ama emsana göre daha uygunAlmadım da duymadım da sanırım. Nası bişeymiş ne kadarmış
Ay fiyat pekde uygun değilmiş yani. Fiyatı düdüklü tencere öyle fırlatmış kesin.Ben şimdi burada kızların yazdığını okudum çok iyi demiş herkes, eski ve duyulmadık markalar iyidir o da onlardan biri demişler. Fiyatı da düşününce çok iyi değil aslında ama emsana göre daha uygun
https://www.evidea.com/narin-epsilon-16-parca-ceyiz-seti-114a41301-nma818/p/203390?refKey=J4m8qFJgR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?