2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nişanlının yorumu bu olabilir takma benimkide öyle diyor diğerlerinin fiyatlarını gösterince kendi diyor gidip alalım die.
Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelen :D Bakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala :KK34:

evet birdaha olmasın lütfen :cool:
Ahaha aslaa! :D
Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelen :KK70: Bakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala :KK34:
Ay hiçte değilsin, anlamadıkları için böyle saf yorumlar yapıyolar bazen kuzucum. Ne demek ne gerek var 12 kişilik sete. Hiçbişeye gerek yok zaten, biz borca girmeye çok meraklıyız sadece o kadar.
En son martta girmiş, sanmıyorum artık baktığını da :KK43:
Heeh ben de tam bunları söyleyecektim ki ajanımız araştırmış :D :D

Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelen :KK70: Bakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala :KK34:
Ayy boşver canım ya takma hiç gerek varki alıyoruz sofraya değişik tabakmı koyucaz heralde 12 kişilik olucak

Ahaha aslaa! :KK70:

Ay hiçte değilsin, anlamadıkları için böyle saf yorumlar yapıyolar bazen kuzucum. Ne demek ne gerek var 12 kişilik sete. Hiçbişeye gerek yok zaten, biz borca girmeye çok meraklıyız sadece o kadar.

Heeh ben de tam bunları söyleyecektim ki ajanımız araştırmış :KK70: :KK70:
kesinlikle benimkine göre bende borç yapmaya meraklıyım :D marka düşkünüyüm :D pahalı düşkünüyüm :D çoğunlukla insanlarla yarışırım :D falan filan :D onlara göre biraz pahalı bişi bakınca durum bu oluyor. takma sen kendi bildiğini oku.

Ayy boşver canım ya takma hiç gerek varki alıyoruz sofraya değişik tabakmı koyucaz heralde 12 kişilik olucak
Ya tamam tepki verirsin bilmezsen ama karşı tarafı da bi dinlersin değil mi? Sıfırdan ev kuruluyor ya, kolay değil bu parası olan da harcıyor olmayan da. Ki şükür parası olmayan insanlar değiliz. Ben yettiği kadarını değil daha azını almak için cebelleşiyorum, ve eğer bu kampanyayı kaçırırsam vereceğim parayı yediremem kendime onu biliyorum.
Zayıflama konularında daha aktifti sanırım bi süre girmeyceğini yazmış sanırım orayada
Uzun bi süre olmuş

kesinlikle benimkine göre bende borç yapmaya meraklıyım :KK70: marka düşkünüyüm :KK70: pahalı düşkünüyüm :KK70: çoğunlukla insanlarla yarışırım :KK70: falan filan :KK70: onlara göre biraz pahalı bişi bakınca durum bu oluyor. takma sen kendi bildiğini oku.
Hahah kız sen tam da beni tarif ettin he :D Para harcamaya bayılıyorum, inanılmaz bir marka düşkünüyüm, gözüm hep en pahalısında veee milletle yarışıyorum biraz da gösteriş yapmak istiyormuşum herhalde falan filan :D
Ay biz nasıl insanlarmışız kız öyle hahaha :D

Ya tamam tepki verirsin bilmezsen ama karşı tarafı da bi dinlersin değil mi? Sıfırdan ev kuruluyor ya, kolay değil bu parası olan da harcıyor olmayan da. Ki şükür parası olmayan insanlar değiliz. Ben yettiği kadarını değil daha azını almak için cebelleşiyorum, ve eğer bu kampanyayı kaçırırsam vereceğim parayı yediremem kendime onu biliyorum.

Uzun bi süre olmuş
Aynen bence sen ona kampanya olmamış halinde bir kaç ürün at dua etsin bunu bulduğuna :) kaçırma sakın al canım

Hahah kız sen tam da beni tarif ettin he :KK70: Para harcamaya bayılıyorum, inanılmaz bir marka düşkünüyüm, gözüm hep en pahalısında veee milletle yarışıyorum biraz da gösteriş yapmak istiyormuşum herhalde falan filan :KK70:
Ay biz nasıl insanlarmışız kız öyle hahaha :KK70:
Kuracağın yuvaya özenmek bu olsa gerek..

Hahah kız sen tam da beni tarif ettin he :KK70: Para harcamaya bayılıyorum, inanılmaz bir marka düşkünüyüm, gözüm hep en pahalısında veee milletle yarışıyorum biraz da gösteriş yapmak istiyormuşum herhalde falan filan :KK70:
Ay biz nasıl insanlarmışız kız öyle hahaha :KK70:
ay o gösteriş işini untumuşum ya ben :D bir de o vardı :D çok pis gösteriş yaparım :D gerçekten bazen diyorum ben bukadar kötü bi insandımda neden yanımdasın :D allah akılfikir versin napalım :D

Back
X