- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
İşi anlamayan birinin yorumudur o kesinPahalıymış ama...

Yemek takımı fiyatına set. Hatta bazı markalar için çatal bıçaklar takımı fiyatına , daha ne olsuuun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşi anlamayan birinin yorumudur o kesinPahalıymış ama...
Meraklar maraklarrr.@kafein_ nerdeki acep sesi çıkmıyor. ya birde adı değişmişti yenisini gene hatıryamıyorum ama hayatbos naptıki çok merak ediyorum onu
evet ya bu konuda bende meraktayım. kız birsürü borç falan vardı nişanlısıyla tartışmıştı naptıki yaMeraklar maraklarrr.
Bu durumları ben de merak ediyorum vallahi
@hayatperisi7 ydi, hiç girmiyor galiba@kafein_ nerdeki acep sesi çıkmıyor. ya birde adı değişmişti yenisini gene hatıryamıyorum ama hayatbos naptıki çok merak ediyorum onu
nişanlının yorumu bu olabilir takma benimkide öyle diyor diğerlerinin fiyatlarını gösterince kendi diyor gidip alalım die.Pahalıymış ama...
evet birdaha olmasın lütfenHaha biraz geciktim galibaaaa![]()
![]()
![]()
msj attım bakalım kendisine@hayatperisi7 ydi, hiç girmiyor galiba
Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelennişanlının yorumu bu olabilir takma benimkide öyle diyor diğerlerinin fiyatlarını gösterince kendi diyor gidip alalım die.
En son martta girmiş, sanmıyorum artık baktığını damsj attım bakalım kendisine
Ahaha aslaa!evet birdaha olmasın lütfen![]()
Ay hiçte değilsin, anlamadıkları için böyle saf yorumlar yapıyolar bazen kuzucum. Ne demek ne gerek var 12 kişilik sete. Hiçbişeye gerek yok zaten, biz borca girmeye çok meraklıyız sadece o kadar.Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelenBakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala
![]()
Heeh ben de tam bunları söyleyecektim ki ajanımız araştırmışEn son martta girmiş, sanmıyorum artık baktığını da![]()
Ayy boşver canım ya takma hiç gerek varki alıyoruz sofraya değişik tabakmı koyucaz heralde 12 kişilik olucakKendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelenBakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala
![]()
Zayıflama konularında daha aktifti sanırım bi süre girmeyceğini yazmış sanırım orayadamsj attım bakalım kendisine
Kendisi abuk sabuk yerlerden bulup bak bu ucuzmuş diyor alsan satıcıyı bulamazsın muhtemelenBakmakla icraat olmuyor kaç aydır sürekli bunları araştırıyorum ya bırak da ben daha iyi bileyim değil mi ? Sektörün içindeyim bir de. Benim marka düşkünü olduğumu düşünüyor da cidden öyle miyim kızlar ya ben mi göremiyorum kendimi yani. Pahalıya mı alıyorum? Ne gerek var 12 kişilik sete diyor hala
![]()
kesinlikle benimkine göre bende borç yapmaya meraklıyımAhaha aslaa!
Ay hiçte değilsin, anlamadıkları için böyle saf yorumlar yapıyolar bazen kuzucum. Ne demek ne gerek var 12 kişilik sete. Hiçbişeye gerek yok zaten, biz borca girmeye çok meraklıyız sadece o kadar.
Heeh ben de tam bunları söyleyecektim ki ajanımız araştırmış![]()
![]()
inş yolundaddır hayatıZayıflama konularında daha aktifti sanırım bi süre girmeyceğini yazmış sanırım orayada
Ya tamam tepki verirsin bilmezsen ama karşı tarafı da bi dinlersin değil mi? Sıfırdan ev kuruluyor ya, kolay değil bu parası olan da harcıyor olmayan da. Ki şükür parası olmayan insanlar değiliz. Ben yettiği kadarını değil daha azını almak için cebelleşiyorum, ve eğer bu kampanyayı kaçırırsam vereceğim parayı yediremem kendime onu biliyorum.Ayy boşver canım ya takma hiç gerek varki alıyoruz sofraya değişik tabakmı koyucaz heralde 12 kişilik olucak
Uzun bi süre olmuşZayıflama konularında daha aktifti sanırım bi süre girmeyceğini yazmış sanırım orayada
kesinlikle benimkine göre bende borç yapmaya meraklıyımmarka düşkünüyüm
pahalı düşkünüyüm
çoğunlukla insanlarla yarışırım
falan filan
onlara göre biraz pahalı bişi bakınca durum bu oluyor. takma sen kendi bildiğini oku.
İnşallahinş yolundaddır hayatı
Hahah kız sen tam da beni tarif ettin hekesinlikle benimkine göre bende borç yapmaya meraklıyımmarka düşkünüyüm
pahalı düşkünüyüm
çoğunlukla insanlarla yarışırım
falan filan
onlara göre biraz pahalı bişi bakınca durum bu oluyor. takma sen kendi bildiğini oku.
Aynen bence sen ona kampanya olmamış halinde bir kaç ürün at dua etsin bunu bulduğuna :) kaçırma sakın al canımYa tamam tepki verirsin bilmezsen ama karşı tarafı da bi dinlersin değil mi? Sıfırdan ev kuruluyor ya, kolay değil bu parası olan da harcıyor olmayan da. Ki şükür parası olmayan insanlar değiliz. Ben yettiği kadarını değil daha azını almak için cebelleşiyorum, ve eğer bu kampanyayı kaçırırsam vereceğim parayı yediremem kendime onu biliyorum.
Uzun bi süre olmuş
Kuracağın yuvaya özenmek bu olsa gerek..Hahah kız sen tam da beni tarif ettin hePara harcamaya bayılıyorum, inanılmaz bir marka düşkünüyüm, gözüm hep en pahalısında veee milletle yarışıyorum biraz da gösteriş yapmak istiyormuşum herhalde falan filan
Ay biz nasıl insanlarmışız kız öyle hahaha![]()
ay o gösteriş işini untumuşum ya benHahah kız sen tam da beni tarif ettin hePara harcamaya bayılıyorum, inanılmaz bir marka düşkünüyüm, gözüm hep en pahalısında veee milletle yarışıyorum biraz da gösteriş yapmak istiyormuşum herhalde falan filan
Ay biz nasıl insanlarmışız kız öyle hahaha![]()