2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy çok güldüm size :D ayrıca H happy__ hayaller farklı olsada durum aynı :D üzülme bende her doğum gününde hava güneşli olsa diye hayal ediyorum hiç olmadı malum ocak ayı :D

Ayy çok güldüm size :KK70: ayrıca H happy__ hayaller farklı olsada durum aynı :KK70: üzülme bende her doğum gününde hava güneşli olsa diye hayal ediyorum hiç olmadı malum ocak ayı :KK70:
Hahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani :D
Ben de Allahım benim doğum günüm neden Aralık ayında şunu Haziran yapsak diyorum ama ı ıh olmadı

göbek ve simitlerimizin gitmesi içinde dua istiyorum ben :KK70: hazır başlamışken onada bir el atın :)
Tamamdır hemen listeye ekledik
top 5 listemizde bugün... :D
Haha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym de :KK70: :KK70: :KK70:

Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyiz :KK70: :KK70:
Et tabi kızım çok ihtiyaç var :D
Hahaha buna bayıldım H happy__ ben de bu duadan istiyorummm. Gelinliği hallettik biz. Bize fit bi görüntü lazım :KK70:
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan :D
Ayy çok güldüm size :KK70: ayrıca H happy__ hayaller farklı olsada durum aynı :KK70: üzülme bende her doğum gününde hava güneşli olsa diye hayal ediyorum hiç olmadı malum ocak ayı :KK70:
Ay değil mii hayaller ve hayatlar :KK51:

Tamamdır hemen listeye ekledik
top 5 listemizde bugün... :KK70:

Et tabi kızım çok ihtiyaç var :KK70:

Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan :KK70:

Ay değil mii hayaller ve hayatlar :KK51:
Bende arka kısım için aliyim bi tane :D

:KK70::KK70::KK70:
teletubbies-sued.webp

Back
X