- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Haha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym deAyy hahahahdüzeltmeyi de yaptı
![]()

Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyizMilleti de kendine uyduruyosun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym deAyy hahahahdüzeltmeyi de yaptı
![]()
Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyizMilleti de kendine uyduruyosun![]()
Hahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani
Tamamdır hemen listeye ekledikgöbek ve simitlerimizin gitmesi içinde dua istiyorum benhazır başlamışken onada bir el atın :)
Et tabi kızım çok ihtiyaç varHaha napim sonra o gelir neden set değil diye benden bilirsin , ben düzeltmemi yapiym de![]()
![]()
Ne var yani şurda arkadaşımıza dua edemeyecekmiyiz![]()
![]()
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan
Ay değil mii hayaller ve hayatlar
Hahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaaKızlar şu göbek ve simit duasından bende istiyorum en acilinden![]()
Diyorum tek çözüm ayinKızlar şu göbek ve simit duasından bende istiyorum en acilinden![]()
Simiti severimHahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa![]()
Bi an hayal ettim de buluşsak teletubbie'ler gibi gezicez galibaHahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa![]()
Oturup beraber ağlıyalımHahaha ay kırmızı kar yağsın diye dua etsen bir ihtimal yani
Ben de Allahım benim doğum günüm neden Aralık ayında şunu Haziran yapsak diyorum ama ı ıh olmadı
Bende arka kısım için aliyim bi taneTamamdır hemen listeye ekledik
top 5 listemizde bugün...
Et tabi kızım çok ihtiyaç var
Ay o zaman toplu ayin yapalım onun için çünkü ben de ayıcık gibi olmaya başladım yavaştan
Ay değil mii hayaller ve hayatlar![]()
Vallahi ağlarım şu an çok hazırım peçetem elimdeOturup beraber ağlıyalım![]()
Hahah seversen böyle olur işte.Simiti severimböyle arasına beyaz peynir domates ohh mis
Ayy hahahah kahretsiiiiinBi an hayal ettim de buluşsak teletubbie'ler gibi gezicez galiba![]()
Hahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalımOturup beraber ağlıyalım![]()
Hahah hepimiz göbekli ve simitlimiyiz yaaaa![]()
Bence sen önceki mesaja koyduğum fotoğrafı görmedinHahah bencede , gözlerimiz şişene kadar ağlayalım![]()
Neden bilmiyorum bunun sarı olanını çok severdim
Fena halde kendimizi gördümMaleseff ben öyleyim
Ahahah çok iyiymiş bu yaa![]()
Ya ben poo olmak istiyorum amaaaa