- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Koskoca doğa ananın yaptığına bak hele. Kolaya kaçıyorHaha filtreyi kaldırsınlar ya, retrica kullanıyorlar bence
Hahaha sorma, herkes kolaycı olmuşKoskoca doğa ananın yaptığına bak hele. Kolaya kaçıyor
Ay kuzu hayırdır ya. Ağlamak falan yook, o da nerden çıktıııİçim sıkıldı bugün benim yaoturup ağlıyasım var
Bunaldım fazlasıyla hemde herşey o kadar fazla geliyoki düğün falan düşünmek istemiyorumAy kuzu hayırdır ya. Ağlamak falan yook, o da nerden çıktııı
Bugün bende aynı duygular içindeyim. Annemden kardeşimden ayrılma düşüncesi kafamda dönüp duruyorBunaldım fazlasıyla hemde herşey o kadar fazla geliyoki düğün falan düşünmek istemiyorum
Güle güle kullan canım çok güzellerGünaydın kızlar yoğun bir hafta sonu oldu. Mobilyalarımız geldi albüme koydum şimdi ilk seçtiğimizde sorun yaşadık o yüzden değiştirmiştik herşey çok içimize sindi şimdi. Tv ünitesinin üstüne raf almak kaldı sadece.
Ve yatak odamızı aldık siparişini verdik başlık ve ayakucu düz pudra olacak dolap içi perde de düz tül olacak tabi ki oda albümde
Aaa hadi hayırlı olsun canım beniim :)
Ne heyecanlı yaaa
teşekkür ederim kızlar :)Evet "bizim buralarda" hava yine sepya
Ay hadi hayırlısı olsun kuzu :) çok güzel olsun her şey
noldu kuzuİçim sıkıldı bugün benim yaoturup ağlıyasım var
hayırlı olsun canım koltuğun rengini çok beğendim :)Günaydın kızlar yoğun bir hafta sonu oldu. Mobilyalarımız geldi albüme koydum şimdi ilk seçtiğimizde sorun yaşadık o yüzden değiştirmiştik herşey çok içimize sindi şimdi. Tv ünitesinin üstüne raf almak kaldı sadece.
Ve yatak odamızı aldık siparişini verdik başlık ve ayakucu düz pudra olacak dolap içi perde de düz tül olacak tabi ki oda albümde
Ayy kuzu ne bomnba haberlerle geldin öyle. Cidden baya yoğun bi haftasonuymuş.Günaydın kızlar yoğun bir hafta sonu oldu. Mobilyalarımız geldi albüme koydum şimdi ilk seçtiğimizde sorun yaşadık o yüzden değiştirmiştik herşey çok içimize sindi şimdi. Tv ünitesinin üstüne raf almak kaldı sadece.
Benim bi tane değil bi sürü şey böyle sıktı düşünmek istemiyorum ama düşünmeden yapamıyorumBugün bende aynı duygular içindeyim. Annemden kardeşimden ayrılma düşüncesi kafamda dönüp duruyor
Of kuzu çok haklısın gerçekten insan boğuluyo düşününce...Bunaldım fazlasıyla hemde herşey o kadar fazla geliyoki düğün falan düşünmek istemiyorum
bir süre düşünme canım kafanı dinle sonra halledersin. herşey yavaş yavaş halloluyor nasılsa.Benim bi tane değil bi sürü şey böyle sıktı düşünmek istemiyorum ama düşünmeden yapamıyorum
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım çok güzeller
teşekkür ederim kızlar :)
noldu kuzu
hayırlı olsun canım koltuğun rengini çok beğendim :)
Ayy kuzu ne bomnba haberlerle geldin öyle. Cidden baya yoğun bi haftasonuymuş.
Hepsi çok güzel güle güle oturun içindee :)
Ev dizilmeye başlanmış baya baya, en hızlı sensin :)
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef maddi manevi sıkıntılar ama geçecek bugünlerde pes etmek yokBenim bi tane değil bi sürü şey böyle sıktı düşünmek istemiyorum ama düşünmeden yapamıyorum
Evet kuzu baya rahat edecek gbiisiniz zaten :)Canımm teşekkür ederim. Valla nişanlımda sağolsun çok hızlı gidiyoruz sonra düğün zamanı rahat etmek için
teşekkür ederim kızlar :)
noldu kuzu
hayırlı olsun canım koltuğun rengini çok beğendim :)
Yapamıyorum ya sürekli bişeyleri düşünüyorum o nasıl olcak bu nasıl olcak özellikle maddi anlamda böyle taşmak üzereyim herşeyi hesaplamak düşünmek sıkıyo bi süre sonra onu yapalım bunu yapalım diyoruz ama bi süre sonra yetmediğini görüyorum ve canımı fazlasıyla sıkıyo 2 bucuk ay var ama dağlar kadar şey de var yanii.. geceleri uyuyamıyorum artık sebepsiz yere oturup ağlıyorum falanOf kuzu çok haklısın gerçekten insan boğuluyo düşününce...
Düşünme çok, hepsi olacak bi şekilde canını sıkma..
Güzel düşün , güzel olsun :)
Yapım gereği bunu yapamıyorum aslında yapsam belki böyle olmicam ama yok yanibir süre düşünme canım kafanı dinle sonra halledersin. herşey yavaş yavaş halloluyor nasılsa.
Oy kuzu kıyamam ya.Yapamıyorum ya sürekli bişeyleri düşünüyorum o nasıl olcak bu nasıl olcak özellikle maddi anlamda böyle taşmak üzereyim herşeyi hesaplamak düşünmek sıkıyo bi süre sonra onu yapalım bunu yapalım diyoruz ama bi süre sonra yetmediğini görüyorum ve canımı fazlasıyla sıkıyo 2 bucuk ay var ama dağlar kadar şey de var yanii.. geceleri uyuyamıyorum artık sebepsiz yere oturup ağlıyorum falankarmakarışık bi ruh hali içindeyim
Ay neden öyle oldun ki ama. Üzmeyin kızlar kendinizi böyleİçim sıkıldı bugün benim yaoturup ağlıyasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?