- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Anladım canım benim iş daha belli deil bizde metroya falan yakın bulmaya çalışıyoruz, bakalım inşallah güzel olur herşey[/QUOTE
hadi inşallah yaa
hiç kafana takma gayet güzel bir yer, huzurlu oturursunuz inş.Oldu olmasına da bakalım iyi mi olacak kötümü , hayırlısı olsun ya.
hayırlısı olsun canım.Vallaha bu ara herşeye bakıyorum ama alamıyorum hesap kitap yapmaktan beynim uyuştu şimdi ev bakıyoruz bizdeuygun bulmak zorundayız yarın bakmaya gidecek nişanlım bitane bulduk kaçırmayalım dedik ama bakalım
hiç kafana takma gayet güzel bir yer, huzurlu oturursunuz inş.
hayırlısı olsun canım.
ah inş. güzel haberler yokmu ya biraz kendimize gelirdikİnşallah canım ya, sende kafana takma lütfen..öncelikli olarak kendini düşün..
ah inş. güzel haberler yokmu ya biraz kendimize gelirdik
hihi dimi yaBizden başka kimse yok ki
bdv okuyum diyorum ama daha çok psikolojim bozuluyorBizden başka kimse yok ki
hihi dimi ya
bdv okuyum diyorum ama daha çok psikolojim bozuluyor
şuan var gibi gözüküyor. ama duyduğuma göre 23 nisanda çalışanlar o günü +1 diye gidip izin alıyormış ve ses etmeden veriyorlar izinleri :) bende gelirsem +2 olur yani. düğün zamanı kullanabiliriim sanırım :)19 mayısta çalışma var mı sizde?
tek ben böyle değilim demekki :) geçenlerde düğününde eltisi beyaz giyecek olanı okumuştum :) bizde öyle elti olsa naparız acepayyy yok ben orayı okuyunca acayip gaza geliyorum...hiç derdim olmasa bile dert buluyorum kendime
şuan var gibi gözüküyor. ama duyduğuma göre 23 nisanda çalışanlar o günü +1 diye gidip izin alıyormış ve ses etmeden veriyorlar izinleri :) bende gelirsem +2 olur yani. düğün zamanı kullanabiliriim sanırım :)
tek ben böyle değilim demekki :) geçenlerde düğününde eltisi beyaz giyecek olanı okumuştum :) bizde öyle elti olsa naparız acep
yap canım yap düğün zamanı lazım olacak o izinler :)Çalışma olursa +2 olucak yani, ee öyleyse çalışılır ya..bende nöbet mi yazdırsam kendime..Senelik izine ekleme yapardım :)
Onu bende okudum ya,, hemde düz bir elbisede değil yani, duvak da taksa ikinci gelin olurdu :)
yap canım yap düğün zamanı lazım olacak o izinler :)
benim beyaz takıntım yok giyilebilir bence ama dediğin gibi model zaten gelinlik olabilecek bir model inatla bunu yapmanın anlamı yok. bende kuzenimin düğününde beyaz bir abiye giymiştim. ama itiraf edeyim gelini sinir etmek için giymiştimhe ama onunda takıldığını hiç sanmıyorum şuan beni çok seviyor çünkü
ay inş izin sıkıntımız olmazda rahat ederiz.Evlilik izni le birlikte 12 günüm var..ucu ucuna yetişecek gibi duruyor..Burdaki düğünden 1 gün önce ancak çıkabiliyorum izine..hatta düğünden önceki günde çalışabilirim
ahahahh fenasın fenane güzel de itiraf ediyor ya ..Bende severim beyazı ama yakışmaz bana
ay inş izin sıkıntımız olmazda rahat ederiz.
fenayım ama gerçekten hak edene aileye saygısızlık yapmıştı bende inadına bunu giyip ders vermek istedim. ama meğer yanlış anlaşılmalar varmış gelin sonra çok iyi çıktı :) ama benimki gerçekten düz bir abiyeydi hihih :) bu kötü elti gibide değilim hani
biran önce o göbüş ve simitleri yok etmeliyiz ama nasıl
ben eskiden çok uğraşırdım kilo alamazdım şimdi gelinlik giyicem inadına devamlı yükseliyoriyi bari sonu güzel olmuş en azındanbenim göbek benden ayrılmıyor ya açıkcası totoşu kaldırıp da bir şey yapmıyorum :)
ben eskiden çok uğraşırdım kilo alamazdım şimdi gelinlik giyicem inadına devamlı yükseliyorne zaman tartıya çıksam 1 kilo daha artıyor anlamadım bu işten bişi. işyerinde aralarda atıştırıyordum artık yapmıyorum busefer tansiyonum düşmeye başladı. napcaz bakalım
çikolata, bisküvi. poğaça yada çay ocağında yaptırdığımız enfes kaşarlı tost hihihio atıştırmalıklar ne mesela
çikolata, bisküvi. poğaça yada çay ocağında yaptırdığımız enfes kaşarlı tost hihihi
meyve güzel fikir ama canım onu hiç istemiyorkihuhuuuu maşallah sana, iskender de söyleyeyimaralarda meyve yesen nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?