2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

anladım canlandırdım kafamda :) evet canım izmirdeyim bakıcam bizimde sürekli yaptırdığımız bi yer var orayada sorucam bakalım :)

Bak tabi daha uygunsa bende gider bakarım hatta :-)

Ya ben bu evime aldığım halıları çok ucuza aldım ama seviyorum mesela. Düz renk hem çok da büyük değil öyle yerleri tam kapatmıyor. Öyle yapsak nolur ki sanki o_O Hatta halılar meraklısı için bazı fotoğraflarımda çıkmış çay kaşıkları ve kahvaltı akımının fonu olaraktan :KK70:

Olur neden olmasın hatta benim öyle olacak kapatmayacağım yerleri. Baktım şimdi çok şık duruyor halıların

Ben de çok halı sevmiyorum. PArkelerin durumuna göre açıkta bırakmayı isterim :)
Sen öyle yap zaten çok kapanmasın. Ama yinede zaten halılar 400-500 lira.. HAdi daha uygununu bulsan ... Of umutsuza bağladım :KK43:

Aynen öyle kuzu . Olay orda zaten. Nasıl bi işe girdik böyle biz yiaaaa :KK70:

Salon halısı pahalıya gelebilir işte amaan gezip araştırıcaz işte:-)

Ben de çok halı sevmiyorum. PArkelerin durumuna göre açıkta bırakmayı isterim :)
Sen öyle yap zaten çok kapanmasın. Ama yinede zaten halılar 400-500 lira.. HAdi daha uygununu bulsan ... Of umutsuza bağladım :KK43:

Aynen öyle kuzu . Olay orda zaten. Nasıl bi işe girdik böyle biz yiaaaa :KK70:
Umutsuza bağlancak gibi ay zaten geçen halı sordum 4m2 si 400 liraydı iki tane salona almak lazım. oturma odasına bi tane koridor mutfak yatak odası ve bir de boş oda buralara daha az ama rahat 3 tutar sanırım :KK51:

Hah meraklısı için demiş bi de . NAsıl da üstüme alındım.
Ama hatırlıyorum o fıotoları zaten. Gayet güzel ben de sevdim. Bulursan öylesini neden olmasın kuzucan.
Halının kalitesi önemli ama tabii. Yani iyi bir halı almak şart. Yoksa tiftik tiftik olup her daim kirli imajı verebilir Allah korusun :KK70:
Vallahi bu halılar kardeşime rağmen kirli durmuyorsa hiçbir şey olmaz :D

Umutsuza bağlancak gibi ay zaten geçen halı sordum 4m2 si 400 liraydı iki tane salona almak lazım. oturma odasına bi tane koridor mutfak yatak odası ve bir de boş oda buralara daha az ama rahat 3 tutar sanırım :KK51:
Oyy deme deme yaaa. Öyle gibi görünüyo :(
Ay ne zor yaaa geçekten. Biz de güya hesap ediyoruz şöyle şöyle yaparsak borcumuz kalmicak diye. Halı ve perdeler kendi başına yeter zaten baksana
Vallahi bu halılar kardeşime rağmen kirli durmuyorsa hiçbir şey olmaz :KK70:
Hahah o zaman sen halının kralını bulmuşsun. Bize de söyle bari :D :D

Kesinlike deneyince anlıyorsun, ama şöylede bir şey var, benim aklımda hiç prenses model gelinlik yoktu, yakışmayacağını düşünüyordum ki yakışmadıda, senin dediğin şekilde olan gelinlikleri biliyorum ben, sıcak olmazsa bence iyi bir seçim olur..

prenses model banada yakışmaz sanırım çocuksu gösterir.biraz zayıf olsam balık da düşünürdüm ama kilom var.en çok a kesim yakışıcağını düşünüyorum.dantel kollularda çok zarif duruyo.çok fazla model bakmamaya çalışıyorum aklımda kalmasın sonra.gidiyim bakıyım en çok hangisi yakışırsa alıyım diyorum.

Oyy deme deme yaaa. Öyle gibi görünüyo :KK43:
Ay ne zor yaaa geçekten. Biz de güya hesap ediyoruz şöyle şöyle yaparsak borcumuz kalmicak diye. Halı ve perdeler kendi başına yeter zaten baksana

Hahah o zaman sen halının kralını bulmuşsun. Bize de söyle bari :KK70: :KK70:
Koçtaştan aldım :-) Bekar evi halısı :D

prenses model banada yakışmaz sanırım çocuksu gösterir.biraz zayıf olsam balık da düşünürdüm ama kilom var.en çok a kesim yakışıcağını düşünüyorum.dantel kollularda çok zarif duruyo.çok fazla model bakmamaya çalışıyorum aklımda kalmasın sonra.gidiyim bakıyım en çok hangisi yakışırsa alıyım diyorum.
Kuzu ben gelinlik denemeden önce senin gibi şu yakışmaz bu yakışır falan diyodum da. Gidip denediğinde fikirlerinin yerinden yeller esebiliyormuş onu anladım :)
Gerçi öyle olacağını söylemişlerdi ama ben kendim içim ihtimal vermiyodum. Gidince öyle olduğunu anladım ama :D
Bu iş denemeden olmuyo. Her kesimden dene mutlaka

Kuzu ben gelinlik denemeden önce senin gibi şu yakışmaz bu yakışır falan diyodum da. Gidip denediğinde fikirlerinin yerinden yeller esebiliyormuş onu anladım :)
Gerçi öyle olacağını söylemişlerdi ama ben kendim içim ihtimal vermiyodum. Gidince öyle olduğunu anladım ama :KK70:
Bu iş denemeden olmuyo. Her kesimden dene mutlaka

deniycem canım denemez olur muyum.şimdiden allah nişanlıma sabır versin :KK70: senin gelinliğini hatırlayamadım ben almışmıydın

Kızlaar bir belediyeden umudum vardı ya , şimdi or
deniycem canım denemez olur muyum.şimdiden allah nişanlıma sabır versin :KK70: senin gelinliğini hatırlayamadım ben almışmıydın
Evet kuzu halletim o işi. Ama fotosu yok provaya gidince çekicema rtık. O da taa 18 haziran da .
Dün öyle belirledik. Daha iyi oldu bu sırada bi kaç kilocuk veririm belki

Kızlaar bir belediyeden umudum vardı ya , şimdi or

Evet kuzu halletim o işi. Ama fotosu yok provaya gidince çekicema rtık. O da taa 18 haziran da .
Dün öyle belirledik. Daha iyi oldu bu sırada bi kaç kilocuk veririm belki

Canım eksik yazmışsınn nolmuş o belediyeye :-) Benimde ikinci provam 19 haziranda :))
meraklıgiller :) evin fotolarını yükledim hadi bana eşya fikri verin :)

Çok güzelmiş canım mutfağı falan gayet geniş. L koltuk alırsın iki de berjer sığar gibi geliyor tv ünitesi küçük bişey olur üstüne de raf alırsın. Birde banyoya bir dolap koyarsın fazlalıkları toplasın diye bence

Bak tabi daha uygunsa bende gider bakarım hatta :-)

Olur neden olmasın hatta benim öyle olacak kapatmayacağım yerleri. Baktım şimdi çok şık duruyor halıların

Salon halısı pahalıya gelebilir işte amaan gezip araştırıcaz işte:-)
Olur canım :)

Canım ev gayet de güzelmiş. Mutfak kocaman ferah. Bence salon iki tane 3lü koltuk için uygun değil sanki en iyi köşe takımı olur gibi geldi, bir de güzel orta sehpa. Ya da bi tane 3lü 2 tekli gibi de olabilir. Böyle karşılıklı koyunca koridor gibi görünüyor sen onu daha bi salona çevirirsin :)

Canım eksik yazmışsınn nolmuş o belediyeye :-) Benimde ikinci provam 19 haziranda :))
Aaa yazamamışım hahaha :D
Sayfada git-gelin hatası oldu :D
Yaaa ikinci bi seçenek vardı ya. Bir belediyeden düğün günü için nikah tarihi alabilecektik düğün gününe.
Aradım ve dışarıya gelmediklerini söyledi! Bu kadar olur yani. Artık bir hayır var heralde diye düşünmeye başlicam.
Düğünde yapsak biri çıkıp bu nikah kıyılamaz falan dciekti muhtemelen.. Ayy of yani! Sanırım kır düğünümsü kına yapıcam ben

Çok güzelmiş canım mutfağı falan gayet geniş. L koltuk alırsın iki de berjer sığar gibi geliyor tv ünitesi küçük bişey olur üstüne de raf alırsın. Birde banyoya bir dolap koyarsın fazlalıkları toplasın diye bence
mutfağı benimde en hoşuma gider yeri zaten :) salona iki berjer sığmaya bilir belki ben tek berjer ve L gibi düşünmüştüm ama kesinleştirmek için ölçmek lazım. tv ünitesi dediğin gibi istiyorum :) banyoda sağ tarafta zaten dolap vaar arkadaşta öyle kullnıyordu bende öyle yaparım.

Ayy şimdi gördüm Yalnız mutfağın kocaman sana bir masraf daha çıktı gibi masa sandalyeler :D
Kızlara katılıyorum köşe koltuk alırsan çok daha güzel ve ferah olur salon.
Diğer türlü alan çok daralmış.
Mantıklı kullanınca ferahlar :) Ay ne heyecanlı yaaa şimdi anahtarı alınca gidip gidip bakarsın :D

Aaa yazamamışım hahaha :KK70:
Sayfada git-gelin hatası oldu :KK70:
Yaaa ikinci bi seçenek vardı ya. Bir belediyeden düğün günü için nikah tarihi alabilecektik düğün gününe.
Aradım ve dışarıya gelmediklerini söyledi! Bu kadar olur yani. Artık bir hayır var heralde diye düşünmeye başlicam.
Düğünde yapsak biri çıkıp bu nikah kıyılamaz falan dciekti muhtemelen.. Ayy of yani! Sanırım kır düğünümsü kına yapıcam ben

Her işte bir hayır vardır canım baksana inatla olmuyor razı ol artık kaderine :-) Senin düğünün nasıl olacaktı ki kır düğünü değilmiydi

mutfağı benimde en hoşuma gider yeri zaten :) salona iki berjer sığmaya bilir belki ben tek berjer ve L gibi düşünmüştüm ama kesinleştirmek için ölçmek lazım. tv ünitesi dediğin gibi istiyorum :) banyoda sağ tarafta zaten dolap vaar arkadaşta öyle kullnıyordu bende öyle yaparım.

Ölçü almadan sakın hareket etme canım ben çok uğraştım salonum için. Küçük eşyalar seçersen ferah oluyor çok koyu renklerde seçme tadından yenmez ozaman :-) Hayırlısı olsunn:KK68:

Canım ev gayet de güzelmiş. Mutfak kocaman ferah. Bence salon iki tane 3lü koltuk için uygun değil sanki en iyi köşe takımı olur gibi geldi, bir de güzel orta sehpa. Ya da bi tane 3lü 2 tekli gibi de olabilir. Böyle karşılıklı koyunca koridor gibi görünüyor sen onu daha bi salona çevirirsin :)

Ayy şimdi gördüm Yalnız mutfağın kocaman sana bir masraf daha çıktı gibi masa sandalyeler :KK70:
Kızlara katılıyorum köşe koltuk alırsan çok daha güzel ve ferah olur salon.
Diğer türlü alan çok daralmış.
Mantıklı kullanınca ferahlar :) Ay ne heyecanlı yaaa şimdi anahtarı alınca gidip gidip bakarsın :KK70:
arkadaş zaten evden önce almıştı eşyaları o yüzden çok uygun olmadı sanırım. ilk böyle koymuştuk ama sonra oda değiştirip L şeklinde koydu daha güzel ferah oldu alan. mutfak için haklısın ya bak ben o masrafı düşünmemiştim hihihi :D salona orta sehpayı ben çok seviyorum ama bu salonda uygun olurmu ki bilemedim

Aaa yazamamışım hahaha :KK70:
Sayfada git-gelin hatası oldu :KK70:
bencede kaderine razı ol artık haha :D

Back
X