- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bende renkli olursa tek renk diyorum :) sorucam bi bakalımRenkli diyorum hala ama tek renk sandalyede ısrarcıyım :)
Bakıyorum hemenn. Ben de haftasonu 1 adet gereksiz bir şey daha aldım
Merhaba hoşgeldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende renkli olursa tek renk diyorum :) sorucam bi bakalımRenkli diyorum hala ama tek renk sandalyede ısrarcıyım :)
Bakıyorum hemenn. Ben de haftasonu 1 adet gereksiz bir şey daha aldım
Merhaba hoşgeldin :)
Haha ay eve giderken bitrinde gördüm e 50 liracıkmış alıverdim.
HAha deli yaa Ama çok tatlııı. Kesme şeysi de önemli tabiiiAlbümde koydumm. Kesme tahtası, acil listemdeydi de![]()
Aaa asker bekliyosun yani :) Kısa dönem mi?Hoşbuldum :) adım nur 22 yaşındayım sözlüm 26 yaşında ve tazecik asker:) askerlik engelini önümüzden kaldırıp koşar adım evliliğe gidiyoruuz :) onu beklerken de zamanımın çoğunu çeyiz alarak geçiriyorum evet 2016 ya çok var ama alınacak birsürü ayrıntı var değil mi :))
Bakabilirsin artık canım :)hanii bende bakayımm nerden bakcaz :))
Ben modern dekore ederim gibi geliyor henüz emin değilim son dakika bile karar değiştirebilirim :) Evet bakınca çok zaman var ama yavaş yavaş alırsak daha az külfeti olur. Ben de 2016da evlenicem kısmetse :) Hangi ay düşünüyorsunuz siz ?
Aaa asker bekliyosun yani :) Kısa dönem mi?
Ayrıntı çok valla, ne alınsa kar diyorum. Hayır çok uzun zamandır alıyorum alıyorum ama bitmek bilmedi. 3 ay 10 günüm kalmış ama eksik çok hala mesela :)
ba-yıl-dımmm pembe pembeeBakabilirsin artık canım :)
Çok iyi denk gelmişsin gerçekten :) Önemli tabi sonuçta öyle tipini beğendim diye almadımHaha ay eve giderken bitrinde gördüm e 50 liracıkmış alıverdim.
Onları da o maağzadan aldım ve 60 liraydı. Baya sevindim ona yaa
HAha deli yaa Ama çok tatlııı. Kesme şeysi de önemli tabiii![]()
Evet işte hep acil listelerini almaktan ıvır zıvır almaya vakit kalmadı, o yüzden şimdi onları tamamlayamıyoruz değil miAaa asker bekliyosun yani :) Kısa dönem mi?
Ayrıntı çok valla, ne alınsa kar diyorum. Hayır çok uzun zamandır alıyorum alıyorum ama bitmek bilmedi. 3 ay 10 günüm kalmış ama eksik çok hala mesela :)
Biz de mayıs düşünüyoruz. Aslında bir an önce olsun mart olsun nisan olsun diyordum ama bu sene nisandaki havayı görünce vazcaydım rezil olacağıma 1 ay daha bekleyeyim dedim :) haziranın 7si de ramazan bu arada onu göz önünde bulundurdunuz mu ?Bir aksilik çıkmazsa seneye haziranda düşünüyoruz canım :) siz hangi ayda evlenmeyi planlıyorsunuz peki??
Çok iyi denk gelmişsin gerçekten :) Önemli tabi sonuçta öyle tipini beğendim diye almadım
Evet işte hep acil listelerini almaktan ıvır zıvır almaya vakit kalmadı, o yüzden şimdi onları tamamlayamıyoruz değil mi
Biz de mayıs düşünüyoruz. Aslında bir an önce olsun mart olsun nisan olsun diyordum ama bu sene nisandaki havayı görünce vazcaydım rezil olacağıma 1 ay daha bekleyeyim dedim :) haziranın 7si de ramazan bu arada onu göz önünde bulundurdunuz mu ?
CAnım çok teşekkür ederiiiimA aa çok az kalmış canım çok mutlu oldum senin adına :)) aşk dolu huzur kokan miss gibi bi yuvan olur inşallah :) annem hep evin eksiği bitmez deriçinde aşk oldukça herşey tamamlanır:) evet canım kısa dönem
Ayy pembe severler oalrak pembe aşktır, candır diyoruzba-yıl-dımmm pembe pembee![]()
Haha yek ya tipiyle alakası olmadığını biliyorum zatenÇok iyi denk gelmişsin gerçekten :) Önemli tabi sonuçta öyle tipini beğendim diye almadım![]()
Ivır zıvır da ihtiyaç neticede , ıvır zıvır diyip geçmemek gerek.Evet işte hep acil listelerini almaktan ıvır zıvır almaya vakit kalmadı, o yüzden şimdi onları tamamlayamıyoruz değil mi![]()
Olsun daha erkene çekersiniz bahaneyleYok artııık :) tamamen atladım ben onu canım hatta geçen gün tantitoniden çok severek küçük bir tepsi aldım kafamızda net bir düğün tarihi yoktu tepsimin üzerinde köşede küçük bi takvim olduğunu ve 8 june yazdığını görünce bu tarih bize tepsiyle sunuldu aşkım dedim :) o da bana düğün tarihimiz bu olsun mu demişti ama o iş yaş gibi şu söylediğinden sonra :)
Yok eline su dökemem o konudaIvır zıvır da ihtiyaç neticede , ıvır zıvır diyip geçmemek gerek.
Mesela benim hala bulaşık makinemin deterjanı yok @Conchiglia canım sen nerden almıştın?![]()
Hepimiz deliyiz![]()
Öyle bi yoğunluk da yok şuan canım ya ilginçtir ki :)Mrs Pink :) amin canım... Çok yoğunsundur şimdi sen:) benim düğünüme 3 ay kalsa heyecandan elim ayağıma karışır herhalde
Haha yok yok biri elime su dökecekse o sen olmalısınYok eline su dökemem o konudaAma var yani azıcık huni potansiyeli
![]()
Hahah bana deme onu ya 6 yıl oldu bizim bekle bekle ne olacak
Karşılıklı su savaşına girmeyelim şuracıktaÖyle bi yoğunluk da yok şuan canım ya ilginçtir ki :)
Yani 3 ay benim için şuan uzun bi zamanmış gibi geliyo bilmiyorum.
Ben de öyle olacak sanmıştım ama öyle olmadı sakinim gayet. Daha var :)
Haha yok yok biri elime su dökecekse o sen olmalısın![]()
Ay gariban biz . 8. yılda bu işi başarıcamız için çok heyecanlıyımHahah bana deme onu ya 6 yıl oldu bizim bekle bekle ne olacak1 yıl 3 ay da nişanlı kalmış olucaz
![]()
Hahah bak işteeeeKarşılıklı su savaşına girmeyelim şuracıkta![]()
Öyle bi yoğunluk da yok şuan canım ya ilginçtir ki :)
Yani 3 ay benim için şuan uzun bi zamanmış gibi geliyo bilmiyorum.
Ben de öyle olacak sanmıştım ama öyle olmadı sakinim gayet. Daha var :)
Haha yok yok biri elime su dökecekse o sen olmalısın![]()
Hahah bana deme onu ya 6 yıl oldu bizim bekle bekle ne olacak1 yıl 3 ay da nişanlı kalmış olucaz
![]()
Yani bundan sonrası sanırım ev işi çözülünce yoğunlaşacak.Ama nasıl olurherşeyi hallettin mi yani canım? Şimdi senin her gün haldır haldır bir işin peşinden koşman gerekmiyor muydu
Yani bundan sonrası sanırım ev işi çözülünce yoğunlaşacak.
Çünkü beyaz eşyalar mobilyalar diğer ıvır zıvırların büyük bi kısmı tamam. Eksikler var hala ama işte böyle ara ara tamamlamaya çlışıyoruz. Onun dışında kına düğün mekanları zaten tamam. Gelinlik için de anlaşmamı yaptım daha haziran 18de provam var Ağustosda teslim olacak falan filan :)
Şimdi ev işi hallolunca onların oraya yerleşmesi, eşyaların yapılıp teslim olması halısı eprdesi vs si var.
Ama şuan ev olmadan bişey yapamıyoruz haliyle