Allah korusun yaBenimde cam ocak korktum resimleri görünce![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusun yaBenimde cam ocak korktum resimleri görünce![]()
Heh ben de aynen öyle düşünüyorum.Olmaz olmaz beni bulur bir de yani.. Milyonda bir de olsa o ihtimal var
Düdüklüden korkan insansın sonuçtaHeh ben de aynen öyle düşünüyorum.
Hayır başka bi durum olsa amaan alayım bişey olursa yenisini alırım nasılsa denir de. Bu öyle bir durum değil yani.
Cidden o an ocakta yemek yapıyor olabilirsin falan bir de yani.
Düşünmek istemiyorum
Haha he yani bide o varDüdüklüden korkan insansın sonuçta![]()
Canım bende çok korkarım düdüklüden çok araştırdım alırken. Ama herkes özellikle çalışanlar için çok iyi diyor çok hızlı pişiyormuş herşeyHaha he yani bide o var
Düdüklüden korkmaktan ziyade gereksiz buluyorum ayrıca cınıııımm , annem kullanmadığı için almadım![]()
Benimki de ısrarla al diyor ama ben şu an hiç kullanmıyorum mesela.Haha he yani bide o var
Düdüklüden korkmaktan ziyade gereksiz buluyorum ayrıca cınıııımm , annem kullanmadığı için almadım![]()
Hee belki de ondan yemek yapmıyorum eve gidinceCanım bende çok korkarım düdüklüden çok araştırdım alırken. Ama herkes özellikle çalışanlar için çok iyi diyor çok hızlı pişiyormuş herşey
Hahaha annemde al herşey çabucak olur dedi aldımHee belki de ondan yemek yapmıyorum eve gidinceHızlı pişse yapardım
Demek annem ondan al diyor
Ay bilemedim ki kuzu ilk zamanlar onu da alacaktım ama annem ısrarla alma gereksiz dedi.Canım bende çok korkarım düdüklüden çok araştırdım alırken. Ama herkes özellikle çalışanlar için çok iyi diyor çok hızlı pişiyormuş herşey
Hahah benimki kendimi yormayayım mı istedi acebaaaHee belki de ondan yemek yapmıyorum eve gidinceHızlı pişse yapardım
Demek annem ondan al diyor
Ne de olsa sen bi piremsessinHahah benimki kendimi yormayayım mı istedi acebaaa![]()
Annen çalışıyormuu ? Çalışmıyorsa tabi kullanmazAy bilemedim ki kuzu ilk zamanlar onu da alacaktım ama annem ısrarla alma gereksiz dedi.
Bizde var mesela ama hiç kullanmaz .
Hiç kullandığımı gördün mü, ben kullanmıyorum sen kullancakmısın sanki dedi bi de![]()
Haha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapmaNe de olsa sen bi piremsessin![]()
ÇAlışırken de kullanmadı çalışmazken de kuzuAnnen çalışıyormuu ? Çalışmıyorsa tabi kullanmaz![]()
Haha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma
Ayy aklıma ne geldi. Ablam evlenmeden önce pilav denemeleri yapıyodu evde. İşte yine o günlerden birindeydik. Ben gidiym de pilav yapmaya çalışıyim diye girdi mutfağa .
Babam arkasından geldi hemen dur dur şurda ucuz pirinç almıştım ben onunla yap diye hahaha
Annemin yemeklerinden başkasını ona beğendirmek imkansız gibidir de... Bi de yol gösteriyo baksana![]()
Neyseki şimdi ablam da bir annem kıvamına yaklaştı
Yani hala bir umut var!![]()
Haha sağol canımHahahhahahah çok güldüm bunane tatlı bi baban var
Hahah pilav günü he, o da iyiymişHaha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma
Ayy aklıma ne geldi. Ablam evlenmeden önce pilav denemeleri yapıyodu evde. İşte yine o günlerden birindeydik. Ben gidiym de pilav yapmaya çalışıyim diye girdi mutfağa .
Babam arkasından geldi hemen dur dur şurda ucuz pirinç almıştım ben onunla yap diye hahaha
Annemin yemeklerinden başkasını ona beğendirmek imkansız gibidir de... Bi de yol gösteriyo baksana![]()
Ozaman alma hem korkuyormuşsunda ama gelip yemeklerim geç pişiyorda yok efendim aç kalıyoruz deme sakınÇAlışırken de kullanmadı çalışmazken de kuzuBu tez tutmaz
![]()
![]()
Hahah ay hem fiziksel hem de kişisel olarak benziyorum sanırım evetHahah pilav günü he, o da iyiymişBabana benziyormuşsun bak o da hemen pratik çözümleriyle çıkıvermiş
![]()
Ayyyy ucuz pirinç olayına koptumHaha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma