2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olmaz olmaz beni bulur bir de yani.. Milyonda bir de olsa o ihtimal var
Heh ben de aynen öyle düşünüyorum.
Hayır başka bi durum olsa amaan alayım bişey olursa yenisini alırım nasılsa denir de. Bu öyle bir durum değil yani.
Cidden o an ocakta yemek yapıyor olabilirsin falan bir de yani.
Düşünmek istemiyorum

Heh ben de aynen öyle düşünüyorum.
Hayır başka bi durum olsa amaan alayım bişey olursa yenisini alırım nasılsa denir de. Bu öyle bir durum değil yani.
Cidden o an ocakta yemek yapıyor olabilirsin falan bir de yani.
Düşünmek istemiyorum
Düdüklüden korkan insansın sonuçta :D

Haha he yani bide o var :KK70:
Düdüklüden korkmaktan ziyade gereksiz buluyorum ayrıca cınıııımm , annem kullanmadığı için almadım :KK70:
Canım bende çok korkarım düdüklüden çok araştırdım alırken. Ama herkes özellikle çalışanlar için çok iyi diyor çok hızlı pişiyormuş herşey

Canım bende çok korkarım düdüklüden çok araştırdım alırken. Ama herkes özellikle çalışanlar için çok iyi diyor çok hızlı pişiyormuş herşey
Hee belki de ondan yemek yapmıyorum eve gidince :KK53: Hızlı pişse yapardım :D Demek annem ondan al diyor

Ay bilemedim ki kuzu ilk zamanlar onu da alacaktım ama annem ısrarla alma gereksiz dedi.
Bizde var mesela ama hiç kullanmaz .
Hiç kullandığımı gördün mü, ben kullanmıyorum sen kullancakmısın sanki dedi bi de :D

Ay bilemedim ki kuzu ilk zamanlar onu da alacaktım ama annem ısrarla alma gereksiz dedi.
Bizde var mesela ama hiç kullanmaz .
Hiç kullandığımı gördün mü, ben kullanmıyorum sen kullancakmısın sanki dedi bi de :KK70:
Annen çalışıyormuu ? Çalışmıyorsa tabi kullanmaz :KK70:

Ne de olsa sen bi piremsessin :KK70:
Haha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma :D
Ayy aklıma ne geldi. Ablam evlenmeden önce pilav denemeleri yapıyodu evde. İşte yine o günlerden birindeydik. Ben gidiym de pilav yapmaya çalışıyim diye girdi mutfağa .
Babam arkasından geldi hemen dur dur şurda ucuz pirinç almıştım ben onunla yap diye hahaha :D
Annemin yemeklerinden başkasını ona beğendirmek imkansız gibidir de... Bi de yol gösteriyo baksana :D :D
Neyseki şimdi ablam da bir annem kıvamına yaklaştı :D
Yani hala bir umut var! :D

Haha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma :KK70:
Ayy aklıma ne geldi. Ablam evlenmeden önce pilav denemeleri yapıyodu evde. İşte yine o günlerden birindeydik. Ben gidiym de pilav yapmaya çalışıyim diye girdi mutfağa .
Babam arkasından geldi hemen dur dur şurda ucuz pirinç almıştım ben onunla yap diye hahaha :KK70:
Annemin yemeklerinden başkasını ona beğendirmek imkansız gibidir de... Bi de yol gösteriyo baksana :KK70: :KK70:
Neyseki şimdi ablam da bir annem kıvamına yaklaştı :KK70:
Yani hala bir umut var! :KK70:

Hahahhahahah çok güldüm buna :D ne tatlı bi baban var

Haha piremsesler gibiydim ben baba evinde saçmalığını kendime armağan etmeme ramak kaldı bak yapma :KK70:
Babam arkasından geldi hemen dur dur şurda ucuz pirinç almıştım ben onunla yap diye hahaha :KK70:
Annemin yemeklerinden başkasını ona beğendirmek imkansız gibidir de... Bi de yol gösteriyo baksana :KK70: :KK70:
Hahah pilav günü he, o da iyiymiş :D Babana benziyormuşsun bak o da hemen pratik çözümleriyle çıkıvermiş :D

Hahah pilav günü he, o da iyiymiş :KK70: Babana benziyormuşsun bak o da hemen pratik çözümleriyle çıkıvermiş :KK70:
Hahah ay hem fiziksel hem de kişisel olarak benziyorum sanırım evet :D
İşine gelince pratik biri oluveriyor adam, dünde tavuğu jülyen doğradım dedim, hee sen yapmasaydın ya ben keserdim diye içerlemişti . Beğenmeyecek ya :D :D

Ayyyy ucuz pirinç olayına koptum :D

Back
X