2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Enemm senin davetiye ne oldu yapacak mıydık benim kafa çorba oldu. Sticker yapıcaz sana onu hatırlıyorum.

Ben de dehşete düştüm. Kesinlikle cam istiyordum ama şimdi bilemedim bak :KK17:

Ben fırınlı ocak istiyorum ama mutfağım uygun olmaz da ocak almak durumunda kalırsam tercih etmem artık :o

canım bizede adam evet buzlanma yapıyor ama ürünleri daha doğal olarak koruyor dedi. yani peyniri üstünü kapamadan koyduğunda diğerinde sertleşme gibi bişi dedi yapar. ama bu lowlar öyle değilmiş. ürünlerin yapısını bozmadan koruyormuş. buzlanma yapmasının nedenide az enerji tüketmesiymiş. dediğine göre sen temizlemiyormuşsun zaten o terleme yapıp aşağı akıyormuş kendi kendini yok ediyormuş. ben adamın yalancısıyım :KK70: ayrıca baktığımd abu low daha pahaalıydı :KK70:
anlamadım ben bşişi :KK70:

öbür türlü ocak dediğin nasıl kuzu. yani aslında bu ocak banada pahalı gibi geldi ama ben hesaplatmak istedim. böyle düz bir ocağı daha ucuza alabilecğeimi düşünüyorum.

evvvettttt :KK70:

mobilyaları halledersem bende o kervana katılacağım :)

Bizim baktığımızda lowlar daha uygundu bende adamın dediklerini anlattım kuzum sana :-)
Bende vermem ya, birde bellonanın yatakları güzelmiş..orası daha makul..şimdi bakıyorum bende
Bellonayı bende duymuştum ama incelemedim bakayım bende

Bilemedim ki şikayet varda okudum birini aynı firma boschun camını da üretiyormuş vs. Höff illa ortalığı karıştıracaklar.
Bu termikel falan çok ucuz olanlar üçtane set 900 lira olan marka işte bizim arkadaş normal bir markanınkini kullanıyo o memnun

Back
X