Haha yok ya size ettiğim laflardan sonra bunu hak etmiştim ben boşverinyanlız acısını çok pis çıkarır bizden öyle bişey sezdim
He bi de öyle bişey var tabi ama neyse sustumKızım yine çıkaramadık ya her türlü aynı saatte çıkıyor. Mesai kalıyorum dediği saat bizim normal mesai
Aaaaaa ne renk sandalyeleeerMasa sandalyemi almış bulunmaktayım bakalım nasıl gelecek :)
Ay çok güzel olacakk :)Aldığım pembe seyler boşa gitmesin dedim pembe gibi olan rengi aldım masa beyaz olan o şekilli
Canım mail linki bu ?
Sen elimize düşersin yineHe bi de öyle bişey var tabi ama neyse sustum
Heyecandan yanlış atmışımAy çok güzel olacakk :)
Canım mail linki bu ?
Sen elimize düşersin yine
Pembeeeee tabikii o yağdanlıklar o ekmek kutusu boşa alınmadı kombin yapdım anındaHaha yok ya size ettiğim laflardan sonra bunu hak etmiştim ben boşverin
He bi de öyle bişey var tabi ama neyse sustum
Aaaaaa ne renk sandalyeleeer
Hahaha hala sıkı takipte yaa
HıııııııııSen elimize düşersin yine
İnşallah eve gelsin bakalım nasıl çıkacakAy çok güzel olacakk :)
Canım mail linki bu ?
Sen elimize düşersin yine
Yaa onlar atıyo ben değil aldım ya bi kere sürekli deterjan atıyolarHahaha hala sıkı takipte yaa
Ooo daha ucuzu bulunmuuşş haha
Ayy süper yaa gelince de şey et ama fotoları valla çatlarız biliyosun di mi?Pembeeeee tabikii o yağdanlıklar o ekmek kutusu boşa alınmadı kombin yapdım anında
Hahah sende cevheri fark etmişler demekYaa onlar atıyo ben değil aldım ya bi kere sürekli deterjan atıyolar
Bu benim aldığımdı işteOoo daha ucuzu bulunmuuşş haha
Ayy süper yaa gelince de şey et ama fotoları valla çatlarız biliyosun di mi?
Sana buradan hatasını anlamış gibi mi geliyor baksana ikinci mesajına
Hahah hep bu pixiebelle karıştırıyo ortalığı var yaaaSana buradan hatasını anlamış gibi mi geliyor baksana ikinci mesajınaKaşınıyor hala Birazdan da der ben çıkıyorum..
Evet işinin erken biteceğini anlayınca sanki bi geri dönüş var farkettim :) yanlış yoldasın dikkat etSana buradan hatasını anlamış gibi mi geliyor baksana ikinci mesajınaKaşınıyor hala Birazdan da der ben çıkıyorum..
Ahahaha bilmem herkesten önce eve gidip nispet yapmak mıHahah hep bu pixiebelle karıştırıyo ortalığı var yaaa
Kardeşlik dostluk nedir bilirmisin pixii ?
Çok fena bu yaEvet işinin erken biteceğini anlayınca sanki bi geri dönüş var farkettim :) yanlış yoldasın dikkat etMrs Pink
Bunu bende merak ediyorum, dinliyoruz :)
Geç gitmeden akıllanmicak yok :)Çok fena bu yaAnında satışçı, ele düşünce ben ettim siz etmeyin diyor anca. Pişmanlık durum değişene kadar yani Değil mi piremses
Ya sen neden uyuyosun ki buna ben anlamadım ya litfen amaaaaEvet işinin erken biteceğini anlayınca sanki bi geri dönüş var farkettim :) yanlış yoldasın dikkat etMrs Pink
Hoffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?