Oyy üzüldüm kız valla eğlenemedim bak şimdi
Yo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettimKıyamam yaa
Kaşınıyor yaYo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettim
Hahaha cahilliğime ver beee yapmaKaşınıyor yaKızım biz o kadar insafsız değiliz yani. Eve gittim yemeğimi yedim uzattım ayaklarımı film izliyorum demem. Yani demezdim ama sen istiyorsun galiba
Bir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mıYo yooo bana üzülmeyin ben bunu hak ettim
Bence dersini verelim daha iyiBir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mı
Bir daha arkadaşlarına hava atmak yok tamam mı
Bence dersini verelim daha iyi
Vaay be laflara bakHeee iyi gün dostu ve kötü gün dostunu da ayırt ettim be sağol pixiiiiihahah
Ay acınacak halime gülüyorum ama sizin yüzünüzden hep
Offf tam da şuan minibüste otobüste olabilirdimVaay be laflara bakGeçen hafta evden hava yapan bunları söylüyor he bravo arkadaşım bravo
Eden bulur kızıım alla alla eğlenmek benim de hakkım. Her gün 7de çıkıyoruz piremses bugün o saatlerde çalışacak diye üzülüyorOfff tam da şuan minibüste otobüste olabilirdim
Ben ettim sen etmeseydin o zaman alla allaaaa
Yamuk piremses olduk bugün resmen yaaEden bulur kızıım alla alla eğlenmek benim de hakkım. Her gün 7de çıkıyoruz piremses bugün o saatlerde çalışacak diye üzülüyor
Gülmekten azıcık yamulmuş olabiliriz ama çok gülen çok yaşarmış bak boşverYamuk piremses olduk bugün resmen yaa
Ayy patron odasında başka bişi izliyo ben burda tv 8 işte benim stilim izliyorum.
Allahım ne saçma bi gün
Hahah ay ben çok gülen çok ağlar sanıyordum bunu sevdim şimdiiGülmekten azıcık yamulmuş olabiliriz ama çok gülen çok yaşarmış bak boşver
Yine mi hava yapamadım yaaHahah ay ben çok gülen çok ağlar sanıyordum bunu sevdim şimdii
Ay misafir hatunda erken geldi şanslıyım seninle aynı saatte çıkabilicğim
Bence dersini verelim daha iyi
Kızım yine çıkaramadık ya her türlü aynı saatte çıkıyor. Mesai kalıyorum dediği saat bizim normal mesaiyanlız acısını çok pis çıkarır bizden öyle bişey sezdim
Ne renk aldııınMasa sandalyemi almış bulunmaktayım bakalım nasıl gelecek :)
Kızım yine çıkaramadık ya her türlü aynı saatte çıkıyor. Mesai kalıyorum dediği saat bizim normal mesai
Aldığım pembe seyler boşa gitmesin dedim pembe gibi olan rengi aldım masa beyaz olan o şekilliNe renk aldııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?