2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

H happy__ ayy ne biçim adam o ya daha düğünde böyleyse sonra neler yapar kıza sinir oldum :KK11:
Ne olursa olsun karın olmuş o senin ya nasıl böyle rezil edersin. Orada şakalaşmak istemiş yani.
Cidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun :KK70:
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen
Ay sorma ya zaten aynı anda pasta yerken yedirmek zor bi eylem, niye level atlatıp bir de kolları dolarsın :D
Yahu ne rencide olması madem hoşlanmadı bu durumdan ki bi kaç kez geri çekti kız tutu kolunu o hareketi yapacağına yakalayıp elini pastayı yiyip yakaladııım yapardı hem kriz olmazdı böyle hem de eğlenceli birşetiy çıkardı ortaya. Şimdi o kız " ay bütün gün yorulduk çok gergindik normalde öyle değildir ihihh" diye geveleyecek herkese aylarca
Ay evet bak çok haklısın kızcağız yırtınır durur şimdi idare etmek için :(
Pastaya gömerdim :KK70: gerçi hiç sevmem şu kızın yaptığı hareketi de
Hahah en makbulü. Kızın ki hoş değil ama alması gereken tepki bu değil yani

Ne olursa olsun karın olmuş o senin ya nasıl böyle rezil edersin. Orada şakalaşmak istemiş yani.

Ay sorma ya zaten aynı anda pasta yerken yedirmek zor bi eylem, niye level atlatıp bir de kolları dolarsın :KK70:

Ay evet bak çok haklısın kızcağız yırtınır durur şimdi idare etmek için :KK43:

Hahah en makbulü. Kızın ki hoş değil ama alması gereken tepki bu değil yani
Bencede düğündesin bi de manyaklık ya kız sabırlıymış ama kafasında bardak parçalanır böyle adamın

Cidden saçma . hayır yedir de neden kollarını doluyosun :KK70:
Ay allahım güleyim mi kızayım mı şaşırdım resmen

bir de yapamadıkça, şekilden şekile girenlere ne demeli ? :KK70:
Acaba bu durum salon düğünlerinde mecburi mi? yani çok merak ediyorum..her gelin , damat bu durumu yaşıyor..ben istemezsem zorla yaptırmazlar sanırım o_O

Ayy sinirlenince gözüm dönüyo benim bi kere falan oldu da nişanlım şok olmuştu çocuk :KK70:
Hatırlıyorum sanki öyle bi olaylar :D
Kendimi şöyle düşünemedim :KK70:
Hahaha yapmaya kalksak o hale geleceğimizden eminim belki de o yüzden bu kadar gülüyorum :D
Haha ya bu çok iyideee sonra çıkan heyecanlı damat beni öldürdü burda hahah ayyy bayılabilirim gülmekten :KK70:
Nasılda konsantre olmuş kıyamam yaa :KK70: :KK70:
Enemm ben de onu izliyodum :D Sonra açıklaması var beyazda ama :D 10 yıl beklemiş adam :D 10 yıl o ana konsantre olmuş garibim :D
Ahahah benimde bu geldi direk :KK70:
Nasıl akıllara kazınmışlarsa :D

Hahahah evet yaaa oo :KK70: Gelin adını falan söylerken o da konsantre olmuş odaklanmış bekliyo ya bi de haha :KK70:
Sonra da bombayı patlattı zaten
ayy H happy__ sonradan çıkan seçenekler sayesinde şuan karnıma ağrılar girdi :KK70:
Yaa evet o daha komik yazık heyecandan ölecek :rolleyes: Gelinde çok tatlı gülüyor :KK70:

Hahahah evet yaaa oo :KK70: Gelin adını falan söylerken o da konsantre olmuş odaklanmış bekliyo ya bi de haha :KK70:
Sonra da bombayı patlattı zaten
ayy H happy__ sonradan çıkan seçenekler sayesinde şuan karnıma ağrılar girdi :KK70:
İzlemez olaydım :D Birinin de içecek içtiği kadehe dişleri düştü :D

Back
X