2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydınnn :)
Ayy inanılmaz haklısınız. Demek uyanıp amaan geç kalırsam kalayım diye tekrar yatıp 25. daha uyumakta haklıymışım :)
Ama hala uyuyasım var deli gibi hem dee
bizim servistede bir çok kişi uyuya kaldı bundan demek :D
Demeyin uyku ya şimdi sızıp kalıcam. Terimden kalkmışım bugün zaten isyanlardayım :KK62:
hayırdır canım

bizim servistede bir çok kişi uyuya kaldı bundan demek :KK70:
Haha hadi yaa :D Ay ben de ben niye böyle oldum kolumu kaldıramıyorum diyorum. Herkes aynıymış resmen çok ilginç.
Bir de dün çok yorgunum diye gittim eve baktım herkes ay çok yorgunum diye mızmızlanıyo :D
Bi tuhaflık sezdimm :D

Haha hadi yaa :KK70: Ay ben de ben niye böyle oldum kolumu kaldıramıyorum diyorum. Herkes aynıymış resmen çok ilginç.
Bir de dün çok yorgunum diye gittim eve baktım herkes ay çok yorgunum diye mızmızlanıyo :KK70:
Bi tuhaflık sezdimm :KK70:
havadan demekki :D zaten bugün yağmur ve fırtına bekleniyordu. biz işten dolayı hep hava durumunu kontrol ederiz. bir daha böyle beklendiğinde haber edem sizede hazırlıklı olun madem :D

Ay evet kuzu ya . Ama ölü gibi uyuyodum resmen yaa , kalkmam imkansızdı önce saati 3 kere erteledim. Baktım olmuyo 25 daha uyudum :KK70:
haha süpermiş canım yaa aynısını nişanlım yaptı sabahları ben uyandırıyorum onu arayarak bugün açtı telefonu beni 20 dakka sonra bidaha uyandırır mısın dedi kapattı :KK45: hepimize aynı şey olmuş anlaşılan

havadan demekki :KK70: zaten bugün yağmur ve fırtına bekleniyordu. biz işten dolayı hep hava durumunu kontrol ederiz. bir daha böyle beklendiğinde haber edem sizede hazırlıklı olun madem :KK70:
aynen canım sen haber ver bize kendimizi psikolojik olarak hazırlayalım :KK45: ay düğünüme de az kaldı inşallah düğünde hava böyle olmaz :KK14:

haha süpermiş canım yaa aynısını nişanlım yaptı sabahları ben uyandırıyorum onu arayarak bugün açtı telefonu beni 20 dakka sonra bidaha uyandırır mısın dedi kapattı :KK45: hepimize aynı şey olmuş anlaşılan
Haha ay evet resmen öyle olmuş. Neyse açıldım sanki biraz çok şükür.
Yoksa evdeyken gidip ordada azcık uyusam diye hayal kuruyodum :D

Evet alarm çaldığında rüya görüyorum sanıp inanmadım zaten baktım saat 7 olmuş :confused:
Ne oldu neden isyanlardasın bakiim sen
Sebebi yok ya tersten kalktım sadece böyle her şeye isyan edesim var :D Dün annem diyor bu ne böyle üstüne ölü toprağı atılmış gibisin ne zamandır donuksun, sabah kahvaltıda da anladılar sen baya sinirlisin ne oluyor diye :D Ay rezillik ya bi nişanlım anlamıyor halimi işte o hep tavrım kendisine zannediyor çözemedi dengesizliğimi :D
Ay evet kuzu ya . Ama ölü gibi uyuyodum resmen yaa , kalkmam imkansızdı önce saati 3 kere erteledim. Baktım olmuyo 25 daha uyudum :KK70:
Ayy evet ya ama ben iyi alıştım alarm ertelemeye. 5.30a kurup 6.55te kalkıyorum resmen.. O da yeter artık servis gelecek kalk dediğimden kendime, alarm yine uyandıramıyor yani.
hayırdır canım
Ben o havanın...
Haha hadi yaa :KK70: Ay ben de ben niye böyle oldum kolumu kaldıramıyorum diyorum. Herkes aynıymış resmen çok ilginç.
Bir de dün çok yorgunum diye gittim eve baktım herkes ay çok yorgunum diye mızmızlanıyo :KK70:
Bi tuhaflık sezdimm :KK70:
Bence havaya değişik bi gaz kattılar insanları huysuz ve uyuşuk yaptı o.
havadan demekki :KK70: zaten bugün yağmur ve fırtına bekleniyordu. biz işten dolayı hep hava durumunu kontrol ederiz. bir daha böyle beklendiğinde haber edem sizede hazırlıklı olun madem :KK70:
Bu duruma insan nasıl hazırlar ki kendini. Ben duysam önceden, o saniye bu moda girerim :KK51:
Ay ne güzelmiş ya sabah arayarak mı uyandırıyorsunuz yani :KK57: Maşallah diyeyim nazar gelmesin valla :D

Sebebi yok ya tersten kalktım sadece böyle her şeye isyan edesim var :KK70: Dün annem diyor bu ne böyle üstüne ölü toprağı atılmış gibisin ne zamandır donuksun, sabah kahvaltıda da anladılar sen baya sinirlisin ne oluyor diye :KK70: Ay rezillik ya bi nişanlım anlamıyor halimi işte o hep tavrım kendisine zannediyor çözemedi dengesizliğimi :KK70:

Ay ne güzelmiş ya sabah arayarak mı uyandırıyorsunuz yani :KK57: Maşallah diyeyim nazar gelmesin valla :KK70:
evet canım alarm kur diyorum ama sen ara uyandır beni diyo :) zaten şurda 17 gün sonra yanında olup uyandırıcam allah nasip ederse :KK68:

Sebebi yok ya tersten kalktım sadece böyle her şeye isyan edesim var :KK70: Dün annem diyor bu ne böyle üstüne ölü toprağı atılmış gibisin ne zamandır donuksun, sabah kahvaltıda da anladılar sen baya sinirlisin ne oluyor diye :KK70: Ay rezillik ya bi nişanlım anlamıyor halimi işte o hep tavrım kendisine zannediyor çözemedi dengesizliğimi :KK70:

Ayy evet ya ama ben iyi alıştım alarm ertelemeye. 5.30a kurup 6.55te kalkıyorum resmen.. O da yeter artık servis gelecek kalk dediğimden kendime, alarm yine uyandıramıyor yani.

Ben o havanın...

Bence havaya değişik bi gaz kattılar insanları huysuz ve uyuşuk yaptı o.

Bu duruma insan nasıl hazırlar ki kendini. Ben duysam önceden, o saniye bu moda girerim :KK51:

Ay ne güzelmiş ya sabah arayarak mı uyandırıyorsunuz yani :KK57: Maşallah diyeyim nazar gelmesin valla :KK70:

Hiç sinirini bozma erkeklern geneli böyle sende ki bul hal dün bendeydi kolumu kıpırdatamıyorum sinirim bozuk beyefendi ona trip yaptığımı sanıyor :KK70: Kadın ruhundan anlamıyorlar işte napalım kabul edicez :KK12:

evet canım alarm kur diyorum ama sen ara uyandır beni diyo :) zaten şurda 17 gün sonra yanında olup uyandırıcam allah nasip ederse :KK68:
Aşka bak ya :)
Hiç sinirini bozma erkeklern geneli böyle sende ki bul hal dün bendeydi kolumu kıpırdatamıyorum sinirim bozuk beyefendi ona trip yaptığımı sanıyor :KK70: Kadın ruhundan anlamıyorlar işte napalım kabul edicez :KK12:
Ay yok sinir olmam sinir olacak bi ton şey var zaten :D
Haha mantıklı buldum bunu :KK70:

Ay biz de alalım bi Maşallah o zaman sana zahmet :KK70:
Vay be insanlar nasıl anlaşıyor :D Benimki uyandırmaya hayatta yanaşmaz beni :D Bizde uyandıracak kişi anca o olabilir çünkü ben uyuyup kalırım. Ama ben uyandırıldığımda direk domuza bağlıyorum uğraşılmaz benle de :D

Back
X