- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Olucak olucak kesinn! :):) olucak dimi ayy bende sevdim nasıl bişey olduysam sandalyeye seviniyorum
Ay niye sevinmeyecekmişsin canım aa!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olucak olucak kesinn! :):) olucak dimi ayy bende sevdim nasıl bişey olduysam sandalyeye seviniyorum
Hahah o da iyiymişAyyy en zoru o ya ne yapsam derdi neyseki salatayı yapıcak arkadas çok gönüllü bu konuda![]()
teşekkür ederim canm :) onları bende çok sevdim alıcam inşallah karabağlarda çok var onlardan
Haha ay deme ya benden beklenebilecek bi davranışşş.
Ama yok hayır balayında tek düşüneceğim şey " biraz daha mı güneşlensem? yoksa denize mi girsem ? "![]()
Olucak olucak kesinn! :)
Ay niye sevinmeyecekmişsin canım aa!En doğal hakkınnnn
![]()
C mi diyolardı onlara , onlardanda var ben fuarda görüp kart almıştım uygunduda instagramdakilere göre :)Öylemii ben şu yeniler var ya koltuğun altına giriyor ya onlardan arıyorum
Yaa yemek konusunda bende çok şanslıyım allahtan çok seviyor mutfağı ve elinden de geliyor![]()
Haha ay o zaman şanslıyız vallahi. Bu duru hoşuma gidiyoYaa yemek konusunda bende çok şanslıyım allahtan çok seviyor mutfağı ve elinden de geliyor![]()
TAbi ki dibine kadar sevinnn!![]()
dimii biraz daha sevinimm
![]()
Hahah o da iyiymiş
Neyseki benim nişanlı da mutfaktan kaçmaz. Hatta bence kesinlikle benden daha yetenekli bu konuda.
Sürekli yeni şeyler dener, yapar. kendimişanslıhissediyorum.com![]()
Haha ay o zaman şanslıyız vallahi. Bu duru hoşuma gidiyo
C mi diyolardı onlara , onlardanda var ben fuarda görüp kart almıştım uygunduda instagramdakilere göre :)
Haha ay o zaman şanslıyız vallahi. Bu duru hoşuma gidiyo
E olsun o da bişey yaniiyemek yapamaz da böyle kızartma ızgara tarzı olan şeyleri becerebilir bide salata yapar böyle süsler bide
zaten ben ondan baya bi önce evde olucağım için yemek bana kalıcak
![]()
Haha ya benimde yok. Hani biri anlatır ya da bakıp yaparsan güzel şeyler çıkarıyorum ortaya ama sıfırdan kendim yapamam .Aynen benimde çok hoşuma gidiyor çünkü pek yemek bilgim yok benim![]()
Zigonlara 200 demişlerdi ben sorduğumda c ler daha uygundu yani :)Heh C diyorlar evetHadi ya instagramda 250-500 arası çok pahalı
Aynen benimde çok hoşuma gidiyor çünkü pek yemek bilgim yok benim![]()
Aynen aynen elim lezzetli ama bakarak yapmam lazım anneme birkaç kez sordum ne kadar yağ tuz vs koyuyosun diye. Göz kararı diyor yahu ben senin gözünün kararını nerden bileyim ölçü ver banaE olsun o da bişey yanii
Bizde durum farklı bi hafta o benden önce evde oalcak bi hafta ben ondan önce. O yüzden bana yarayacak diye düşünüyorum bu iş
Haha ya benimde yok. Hani biri anlatır ya da bakıp yaparsan güzel şeyler çıkarıyorum ortaya ama sıfırdan kendim yapamam .
Hatta şimdi düşünüyorum ben yemek bilmiyorum galiba ya
Neyse yapınca güzel yapıyorum ama diye avunayım o zaman![]()
![]()
Aaa süper nereye sormuştun hatırlıyormusun isminiZigonlara 200 demişlerdi ben sorduğumda c ler daha uygundu yani :)
E olsun o da bişey yanii
Bizde durum farklı bi hafta o benden önce evde oalcak bi hafta ben ondan önce. O yüzden bana yarayacak diye düşünüyorum bu iş
Haha ya benimde yok. Hani biri anlatır ya da bakıp yaparsan güzel şeyler çıkarıyorum ortaya ama sıfırdan kendim yapamam .
Hatta şimdi düşünüyorum ben yemek bilmiyorum galiba ya
Neyse yapınca güzel yapıyorum ama diye avunayım o zaman![]()
![]()
Kartları olcaktı bende eve gidince bulmaya çalışiim :)Aaa süper nereye sormuştun hatırlıyormusun ismini![]()
Haha ay ben de hep aynı cevabı alıyorum yaAynen aynen elim lezzetli ama bakarak yapmam lazım anneme birkaç kez sordum ne kadar yağ tuz vs koyuyosun diye. Göz kararı diyor yahu ben senin gözünün kararını nerden bileyim ölçü ver bana![]()
Yemek yapmayı seviyorum aslında ama bilmiyorum şimdi mecburi bi hale dönünce durum değişir mi![]()
o da güzelmiş , aa ben yaparım severimde böyle değişik şeylerde deniyim isterim bi pilav yapmayı hazetmiyorum çünkü pirinçlerin hepsi aynı olmuyo o yüzden tutturmak zorlaşıyo
![]()
İnternette artık bi sürü şey var yardım alınır :)Haha ay ben de hep aynı cevabı alıyorum yaÖlçü söyle bana diyorum ben ölçü bilmiyorum ki diyo
Bir annem olamayacağım muhtemelen ama çok isterdim, inanılmaz güzel yemek yaapar.
Onun yüzünden başkalarının evinde yemek yiyemiyoruz biz ailecekBeğenemiyoruz
Yemek yapmayı seviyorum aslında ama bilmiyorum şimdi mecburi bi hale dönünce durum değişir mi
Yoksa seviyorum ben de mutfağı ama bi yerden bi taktik almam gerek tabi![]()
Kartları olcaktı bende eve gidince bulmaya çalışiim :)
Yaa aynı şekilde annemde çok güzel yemek vs yapar tatlıları uçururHaha ay ben de hep aynı cevabı alıyorum yaÖlçü söyle bana diyorum ben ölçü bilmiyorum ki diyo
Bir annem olamayacağım muhtemelen ama çok isterdim, inanılmaz güzel yemek yaapar.
Onun yüzünden başkalarının evinde yemek yiyemiyoruz biz ailecekBeğenemiyoruz
Yemek yapmayı seviyorum aslında ama bilmiyorum şimdi mecburi bi hale dönünce durum değişir mi
Yoksa seviyorum ben de mutfağı ama bi yerden bi taktik almam gerek tabi![]()
İstikbalden mi alıcaksın canım bence maşka yerlerde de bulabilirsin bunlar içinden seçersek ikinci resimdeki yemek masası takımıMerhaba gelinler:) ben geldim artık burdayım çünkü ev kurma zamanım geldi:) beğendiğim mobilyaları sizle paylaşayım istedim:) sizinde düşüncelerinizi almak istiyorum:) yemek ve yatak odasında ikisi arasında kararsız kaldım![]()