Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha yapma yaa bu doğmamış çocuğun bez mama masrafına kadar uzar etme!Pekiiiii evin ilk mutfak temizlik vs alışverişini saymışmıydınızzz![]()
![]()
ayyy nerden aklına geliyo
Hııı depozit , kira, emlakçı komisyonu falan gibi di mi.
Teşekkürler gerçekten alkışlıyorum![]()
Felaket tellalına döndü kız haha![]()
![]()
Pekiiiii evin ilk mutfak temizlik vs alışverişini saymışmıydınızzz![]()
Kızlar muhabbetiniz içimi açtı :)
hepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlar
Gel gel bizde çok mesuduzKızlar muhabbetiniz içimi açtı :)
Yaaa ama o da masraf değilmi 400-500Hahaha yapma yaa bu doğmamış çocuğun bez mama masrafına kadar uzar etme!![]()
işyerinde arkadaşın bebişi varGel gel bizde çok mesuduz
Yaaa ama o da masraf değilmi 400-500![]()
Masraf masraf daaaaa...Yaaa ama o da masraf değilmi 400-500![]()
Ay maşallah miniğin bağırsaklar böbrekler iyi çalışıyormuşişyerinde arkadaşın bebişi var2 tane ufak haftada 100 tl bez parası verdiğini anlatıyor
![]()
Yaa nerden aklına geldiysee
İyi yaptın canım içimiz ferahladı
Kalbim sıkışıyor![]()
Al işte bi tane daha neyseki bulaşık deterjanım var gerçi temizlik malzememde var sayılır yengem saolsun :)Pekiiiii evin ilk mutfak temizlik vs alışverişini saymışmıydınızzz![]()
hhaha galiba öyleMasraf masraf daaaaa...Ay boğulur gibi oldum
Ay maşallah miniğin bağırsaklar böbrekler iyi çalışıyormuş![]()
![]()
![]()
Teşekkürler arkadaşım teşekkürler saygılarhepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlartemizlik masrafı demişken
yeni evlenen bir arkadaşım demiştiki. eve yaptığın ilk alışverişte hayli yüklü yoluyor
deterjan-yağ-çay-şeker falan
ama @Conchiglia sen şanslısın enazından bulaşık deterjanın var haha
![]()
Biz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz yaAy maşallah miniğin bağırsaklar böbrekler iyi çalışıyormuş![]()
![]()
![]()
dahil olmak istermisinKızlar muhabbetiniz içimi açtı :)
Evettt ya kıskanıldı deterjanım hee siz sayın ben ödedim parasını onun yaaTeşekkürler arkadaşım teşekkürler saygılar
Lafını da koydun çaktırmadanKız ne çekti bu deterjandan
Biz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz ya![]()
hepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlartemizlik masrafı demişken
yeni evlenen bir arkadaşım demiştiki. eve yaptığın ilk alışverişte hayli yüklü yoluyor
deterjan-yağ-çay-şeker falan
ama @Conchiglia sen şanslısın enazından bulaşık deterjanın var haha
![]()
işyerinde arkadaşın bebişi var2 tane ufak haftada 100 tl bez parası verdiğini anlatıyor
![]()
Yavaştan alsakmı bizde acabaaAl işte bi tane daha neyseki bulaşık deterjanım var gerçi temizlik malzememde var sayılır yengem saolsun :)
hahahaTeşekkürler arkadaşım teşekkürler saygılar
Lafını da koydun çaktırmadanKız ne çekti bu deterjandan
Biz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz ya![]()
Hahaha bizimki de öyle, hep sulu şakalar yapıyor o bez açılıncaBiz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz ya![]()
Evettt ya kıskanıldı deterjanım hee siz sayın ben ödedim parasını onun yaa![]()
kesinlikle şuan @Conchiglia çok takdir ettimYaa ben dedim çok yüksek tutuyor tabi sıfırdan alıyorsun pamuga kadar
Maşallah 2 küçük çocuk yapmıcaz ozaman çocukların arasını açıcaz
Yavaştan alsakmı bizde acabaa![]()
HEheh ben konuşursam moraliniz bozulur daha bişey almadığım için bişey de tutmaz sessiz kalayım dedimdahil olmak istermisinyoksa sessizliğinimi korumak istiyosun
![]()
Hahah çok komikler ya o an surattaki ifadeye ölüyorum ben bi deHahaha bizimki de öyle, hep sulu şakalar yapıyor o bez açılınca![]()