2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:KK70: :KK70: ayyy nerden aklına geliyo

Hııı depozit , kira, emlakçı komisyonu falan gibi di mi.
Teşekkürler gerçekten alkışlıyorum :KK70:

Felaket tellalına döndü kız haha :KK70: :KK70:

Pekiiiii evin ilk mutfak temizlik vs alışverişini saymışmıydınızzz :KK70::KK70:

Kızlar muhabbetiniz içimi açtı :)

curlygirl curlygirl e teşekkür etmeyecekmisin yoksaa :KK70:
hepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlar :D temizlik masrafı demişken :D yeni evlenen bir arkadaşım demiştiki. eve yaptığın ilk alışverişte hayli yüklü yoluyor :D deterjan-yağ-çay-şeker falan :D ama @Conchiglia sen şanslısın enazından bulaşık deterjanın var haha :D

hepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlar :KK70: temizlik masrafı demişken :KK70: yeni evlenen bir arkadaşım demiştiki. eve yaptığın ilk alışverişte hayli yüklü yoluyor :KK70: deterjan-yağ-çay-şeker falan :KK70: ama @Conchiglia sen şanslısın enazından bulaşık deterjanın var haha :KK70:
Teşekkürler arkadaşım teşekkürler saygılar :KK52:
Lafını da koydun çaktırmadan :D Kız ne çekti bu deterjandan :D
Ay maşallah miniğin bağırsaklar böbrekler iyi çalışıyormuş :KK70: :KK70: :KK70:
Biz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz ya :D

hepinizin tebriklerini kabul ediyorum kızlar :KK70: temizlik masrafı demişken :KK70: yeni evlenen bir arkadaşım demiştiki. eve yaptığın ilk alışverişte hayli yüklü yoluyor :KK70: deterjan-yağ-çay-şeker falan :KK70: ama @Conchiglia sen şanslısın enazından bulaşık deterjanın var haha :KK70:

işyerinde arkadaşın bebişi var :KK70: 2 tane ufak haftada 100 tl bez parası verdiğini anlatıyor :KK70:

Yaa ben dedim çok yüksek tutuyor tabi sıfırdan alıyorsun pamuga kadar :KK70:
Maşallah 2 küçük çocuk yapmıcaz ozaman çocukların arasını açıcaz :KK70:

Al işte bi tane daha neyseki bulaşık deterjanım var gerçi temizlik malzememde var sayılır yengem saolsun :)
Yavaştan alsakmı bizde acabaa:confused:

Teşekkürler arkadaşım teşekkürler saygılar :KK52:
Lafını da koydun çaktırmadan :KK70: Kız ne çekti bu deterjandan :KK70:

Biz de her bezi açtığımızd eylem halinde yakalıyoruz ya :KK70:
hahaha :D ama şuan için öğrendikki akıllılık yapmış bak bir masrafı daha aradan çıkarmış

Hahaha bizimki de öyle, hep sulu şakalar yapıyor o bez açılınca :KK70:
Hahah çok komikler ya o an surattaki ifadeye ölüyorum ben bi de :D Bizimki bi kere katımsı bi şaka yapmıştı kapadık açtık üzerine sosunu attırıyordu :D

Back
X