- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
ay şimdi olduCanım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay şimdi olduCanım benimkinin içinde kına mekanı hediyeleri vs yok nikah şekeri davetiye yok. Takılara zaten karışmıyoruz. Çeyiz için aldıklarımıda saymadım. Aklıma geldikçe benimde fiyat artıyor![]()
Düşündükçe çıkıyor yaOhooo onları da katarsam benimki şuan çoştuu![]()
Hatırlatmayın daha yaaa![]()
tatlım anladımki hepimiz aynıyız boşver takmaOhooo onları da katarsam benimki şuan çoştuu![]()
Hatırlatmayın daha yaaa![]()
Yaa dimi onları kendi yapanlarda var çok şükür halimize yinede kötünün iyisiay şimdi olduyoksa kendimde şüphe duydum bir an
birde takılar vardı haklısın onlarıda saymadım. allahtan onları aile yapıyor :)
Ayy sen saydıkça benimkiler geliyo aklımaçok iyyimiş seninki :) seninkini benim nişanlı bey duymasın haha
sen ev aldın tatlım onu düşünme.
benim nişanlı ilk evlenelim dediğinde nasıl yapıcaz 50 bin civarı bir düğün masrafı dedim yok be napıyorsun falan dedi. şimdi para miktarı arttıkça diyorum nasılmışoda bana sen lükse gidiyorsun diyor
bizimde iki düğün ve kına yeri mekanları sadece 10 bin. 5 bin beyaz eşya 10 binde mobilyaları almayı hedefliyorum. ufak tefekleri zaten daha önce almıştım ama toplamda 5-6 falan vermişimdir. halı perde falan yok tabi.düğün anındaki masraflarda gelinlik kına foto vesaire bi 5 bini bulacak sanırım. of offf ben netmişim.
iyi oluyor iyi![]()
aynen canım :) buna şükürYaa dimi onları kendi yapanlarda var çok şükür halimize yinede kötünün iyisi![]()
daha sayamadıklarımda vardır :) bir mutfak masası 500 tl ise düşün yaniAyy sen saydıkça benimkiler geliyo aklıma![]()
Haha neyseki siz varsınız evett, yoksaa....![]()
üzülme hepimiz aynıyız
Evet yaa size düşünmeyelim demiştim dimiii ahDüşündükçe çıkıyor ya![]()
Ay evet yaa önceden neredeyse 2binlik bir borca bile girebielceğimi düşünmezken şimdi neler neler yapmışız diyorum ben de.tatlım anladımki hepimiz aynıyız boşver takmaben bukadarını bile yapabilceğimizi hiç sanmıyordum. gerçekten allah yardım ediyormuş :)
kesinlikle bende bunu düşünüyordum. nişanlım daha işe girmemişti falan nasıl edicez diyorduk. şuan için çok şükür sadece balayı borcumuz var henüz borca girmedikHaha neyseki siz varsınız evett, yoksaa....
Evet yaa size düşünmeyelim demiştim dimiii ahcurlygirl yaktın biziiii
Ay evet yaa önceden neredeyse 2binlik bir borca bile girebielceğimi düşünmezken şimdi neler neler yapmışız diyorum ben de.
Tamam yine zor ama gerçekten Allah yardım ediyomuş ya
Haha ayy al sana 2500 daha eklekesinlikle bende bunu düşünüyordum. nişanlım daha işe girmemişti falan nasıl edicez diyorduk. şuan için çok şükür sadece balayı borcumuz var henüz borca girmedikçünkü daha büyük leri almadık hahaha
buarada hesaba balayını katmamışı bak birde o var
![]()
Onu hatırlatmaaynen canım :) buna şükür
daha sayamadıklarımda vardır :) bir mutfak masası 500 tl ise düşün yani![]()
Haha ayy al sana 2500 daha ekle
Hatırlat hatırlat böyle iyi geliyo yaa![]()
daha bulucam size kızlarOnu hatırlatma![]()
HepBirbirimizi gazlıyoruz o vardı bu vardı diye fena oluyor bence![]()
Bul nolur çok ihtiyacımız var bunadaha bulucam size kızlar![]()
Ama hatırlayalımda ona göre davranalım die şey ettimmBirbirimizi gazlıyoruz o vardı bu vardı diye fena oluyor bence![]()
İçim sıkıldı burdaBirbirimizi gazlıyoruz o vardı bu vardı diye fena oluyor bence![]()
Ama hatırlayalımda ona göre davranalım die şey ettimm
mesela ev kkiralama masrafları var bide![]()
Hııı depozit , kira, emlakçı komisyonu falan gibi di mi.Ama hatırlayalımda ona göre davranalım die şey ettimm
Felaket tellalına döndü kız haha![]()
ayyy nerden aklına geliyo
Ama hatırlayalımda ona göre davranalım die şey ettimm
İçim sıkıldı burda![]()