2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyor :KK70: Ortamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım :KK70:
Eneee :D
Bence de çok şey etmeyelim.
Ben sırıtıp duruyodum sanırım ya :D

Evet ya o telaşeye kapılınca pek anlaşılmıyor ama düğün günü el mahkum herkes ağlatılıyor :KK70: Ortamda nasıl bişey oluşuyorsa artık herkesin bi hönküresi geliveriyor. Babam beni verince elini öperken ağlamış insanım yani o yüzden çok şeyetmemek lazım :KK70:
gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırım :D ogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok :D hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha :D o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum :D

sen alışkınsın ozaman canım ben hiç ayrı kalmadım ailemden üniversiteyide aynı şehirde okudum oyüzden şimdi gözüm korkuyo nasıl olcak diye
Kişiden kişiye değişir tabi ama alışırsın kafanda saçma düşünceler döndürme sadece :)
Eneee :KK70:
Bence de çok şey etmeyelim.
Ben sırıtıp duruyodum sanırım ya :KK70:
Saftirik ya :D

pazartesi günü son provama gittim canım 6 haziran da teslim alıcam hatta denemelik olan modelin resmini atmıştım dur linkini göndereyim
1 hafta kala mı alacaksın yaniii.
Aman neyse sorun çıkmasın da. Görmüştüm gelinliğini de bi kaç değişiklik olacaktı ya sonucu emrak ettim :)

gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırım :KK70: ogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok :KK70: hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha :KK70: o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum :KK70:
Hahah ay zaten istemsiz ağlanır bence ya. Ablamın kınasında ve düğün sonrası çılgınlar gibi ağlamışlığım vardır :D
Öncesinde de aman evlense gitse şunun kağıdından kitabından kurtulsam diye bekliyodum güya :D
O kadar çok kağıt, kitap saçıyodu ki etrafa kendi evime kitap sokmicam dedim düşün hahah :D

Napim yaaa, o kadar uğraşmışım ben :D

1 hafta kala mı alacaksın yaniii.
Aman neyse sorun çıkmasın da. Görmüştüm gelinliğini de bi kaç değişiklik olacaktı ya sonucu emrak ettim :)
ben öyle istedim canım 1 haziranda gel dedi bayan 6 haziran olsun dedim evde saklaması ayrı bi dert bide son haftalar koşturmaca çok oluyo kilo verebilirim diye düşündüm

Hahah ay zaten istemsiz ağlanır bence ya. Ablamın kınasında ve düğün sonrası çılgınlar gibi ağlamışlığım vardır :KK70:
Öncesinde de aman evlense gitse şunun kağıdından kitabından kurtulsam diye bekliyodum güya :KK70:
O kadar çok kağıt, kitap saçıyodu ki etrafa kendi evime kitap sokmicam dedim düşün hahah :KK70:

Napim yaaa, o kadar uğraşmışım ben :KK70:
benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı ya :D

görmüştüm çok güzel :)

Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti :D Ay psikopat gibi oldum sanırsam :D
gıcıklık yapma sırası bugün sende sanırım :KK70: ogün ağlıcaz kızım yapacak bişiyok :KK70: hem bizim oralarda ağlamayan gelin hakkında dedikodu yaparlar haha :KK70: o teyzeler için bile olsa ağlıcaz el mahkum :KK70:
Napayım canım sıkılıyor :D Hee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha :D

Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti :KK70: Ay psikopat gibi oldum sanırsam :KK70:

Napayım canım sıkılıyor :KK70: Hee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha :KK70:
teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun inşallah :)

benim kardeşimde böyle der gitte kurtulum die acaba oda ağlarmı ya :KK70:
Haha ağlar ağlar çok net! :D
Kınada ben vazgeçtim gitmeeee diye deli gbii sarılıp ağlamıştım. Biz aynı odadaydık o evlenmeden önce. Ay o odada yatmak istemedim bi falan. Oda değiştirdim resmen.
Tamam şuan olduğum odanın manzarasında da gözüm kalmıştı biarz ama :D :D

Ben biliyorum bu gelinliğii açıp açıp bakıyorum zaten çok hoşuma gitti :KK70: Ay psikopat gibi oldum sanırsam :KK70:

Napayım canım sıkılıyor :KK70: Hee davetiye işi noldu ya napıcaz şimdi konuşmadık bi daha :KK70:
nişanlımla konuşamadık ya bugün çok yoğun :( ondan yazamadım sana

Kızlar ben bu elbiseye taktım ya normal şifon elbisenin üstüne eklemeler yapılmazmı acaba ikinci fotoğrafta arkası çok basit gözüküyor bir terziye yaptırabilirmiyim acaba:KK8:

$Adsız.webp 8219161635_ed19f738a3_b.webp

Back
X