2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet ben de bulamadım. Bu fiyata kalkıp dandik malzeme de kullanmazlar herhalde diye düşünüyorum bilemedim. Servisleri de iyi mesela kuzenim aldı, kumaşında sıkıntı çıktı böyle pamuklanma gibi bişeyler yaptı gelip aldılar yenisini verdiler. Ama fiyat kabarık gibi. Ay bilemedim ya alabilir miyiz acaba böyle bişey beğendim çünkü:KK51: Vizon renk alıp teklileri sarı yapabilirim dedim. Mutfak ne de olsa öyle olmayacak :)
Kalitelidir diye düşündüm bende canm ama indirim yaparlar gayet güzel olur o renklerde :)

Hatta kiev koltuk takımını da beğendim fiyat istedim 6420 diyince sustum bu da gayet güzel :KK70:
Ben sadece koltuk takımlarına baktım da çok gizel şeyler var.
Ama güzel olan herşey gibi bu da pahalı! :D
Ben seninkine göre ağır şeyler bakmışım ama . Ay salon öyle olsun ama yiaaa :D

Ben sadece koltuk takımlarına baktım da çok gizel şeyler var.
Ama güzel olan herşey gibi bu da pahalı! :KK70:
Ben seninkine göre ağır şeyler bakmışım ama . Ay salon öyle olsun ama yiaaa :KK70:
Oturma odası yapacaksan biri daha ağır olabilir tabi ama ben öyle sevmiyorum pek. Hani bu mobilyalar kafamdaki ağır görünümü veriyor :D Ayrıca bi oturma odası yapmayı düşünmüyorum misafiri ağırladığım yerle oturduğum yer aynı olsun yeter bana :)

sen mobilyalarını aldın ne diye baktın :KK70:
Hahah ay merak işte kuzu :D
Oturma odası yapacaksan biri daha ağır olabilir tabi ama ben öyle sevmiyorum pek. Hani bu mobilyalar kafamdaki ağır görünümü veriyor :KK70: Ayrıca bi oturma odası yapmayı düşünmüyorum misafiri ağırladığım yerle oturduğum yer aynı olsun yeter bana :)
Evet oturma odası yapmayı düşünüyorum da ev de müsait olursa tabi.
Benim düşüncem hep salonu ağır oturma odasını daha soft yapmaktı. Ama biraz da eve göre şekillenecek tabi.
Yani kaldırmayacaksa o ağırlığı salonu boğmanın luzmu yok tabii

Ay ne güzel işte :) ben seçtiğim şeyleri sorguluyorum acaba öyle mi yapsaydım böylemi diye :KK70:
İlk defa kararlıyım ama nişanlı bey bu kararımdan kesinlikle memnun olmayacak :D Yemek takımım ucuz olsa da olur bi salon yaa :confused:

Evet oturma odası yapmayı düşünüyorum da ev de müsait olursa tabi.
Benim düşüncem hep salonu ağır oturma odasını daha soft yapmaktı. Ama biraz da eve göre şekillenecek tabi.
Yani kaldırmayacaksa o ağırlığı salonu boğmanın luzmu yok tabii
Önemli olan rahat olmak işte. Ben öyle evimde hissederim daha sıcak gelir diğer türlü kendi evimde misafir hissederim gibi geliyor :D

Önemli olan rahat olmak işte. Ben öyle evimde hissederim daha sıcak gelir diğer türlü kendi evimde misafir hissederim gibi geliyor :KK70:
Haha yok artık canım sanmam. Benim evim neticede :D
Ay tabii saray odası kadar ağır bişeyden bahsetmiyorum bu arada . Koltuklarım o kadar ağır durmaz zaten renklerle oynasam da.
Of zaten kararsızlıktan ölücem üstüme gelmeyin! Evi göreyim de halledicem ben gerisini :D
Ay o kadar dua ettim rüyamda şu evi bi göreyim diye ama yok anacım olmuyo :D

Haha yok artık canım sanmam. Benim evim neticede :KK70:
Ay tabii saray odası kadar ağır bişeyden bahsetmiyorum bu arada . Koltuklarım o kadar ağır durmaz zaten renklerle oynasam da.
Of zaten kararsızlıktan ölücem üstüme gelmeyin! Evi göreyim de halledicem ben gerisini :KK70:
Ay o kadar dua ettim rüyamda şu evi bi göreyim diye ama yok anacım olmuyo :KK70:
Ben bile rüyamda sana ev bakıyordum bana dert olmuş noluyorsa :D Kendime bakamıyorum ondan herhalde :D

Back
X