- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Huy edindi hatun diyosun. E o da güzel , bi duruşu var demek ki kendinceay onunkiler hep öyleydidaha öncede yapmıştı böyle birşey
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huy edindi hatun diyosun. E o da güzel , bi duruşu var demek ki kendinceay onunkiler hep öyleydidaha öncede yapmıştı böyle birşey
![]()
Kesinlkle daha iyi bir seçim olamazdıHaha amacı için çok uygun bir seçim olmuş bence takdire şayan![]()
![]()
Ay gelinlik güzel de benim daha çok beren saat dikkatimi çekti
Bunu neden yapmış acabaaaa![]()
Yok yok hepimiz orada takılı kalmışız hahahatek ben değilim demek ki, benimde gözler direkt oraya odaklandı :)
Yok yok hepimiz orada takılı kalmışız hahaha
Ayy meraklılığımız iyice ortaya çıktı .curlygirl gelinliği göstermek için link gönderdi biz hemen ilerlemişiz sayfada
![]()
![]()
Halı bittimi ne ara bitti ? kına mekanını tut bi an önceGündemimde mobilya perde halı bitti sıra geldii kınayaAy benim kına mekanım yok ya daha
![]()
Ayy dert bitmez bizdee :)Gündemimde mobilya perde halı bitti sıra geldii kınayaAy benim kına mekanım yok ya daha
![]()
gerçekten kafanda deli sorular :) yapılacak çok iş var ama düzenli hareket edersen hepsi hallolur. bence önce liste çıkar kına düğün için neler gerekli sonra öncelik sırası yap yavaş yavaş hallolur. mesela gelinliği ilk hallet kafan rahat olur.benim gelinlik dikiliyor. kına yerinide tutum. fotoğrafçıyla anlaştım. evi tutuk. şuan mobilya bakıyorum. beyaz eşyaya karar verdik gidip alması kaldı sadece. kınada ve düğünde dağatacaklarımı kararlaştırdım malzemelerini almam lazım. bindallı içinbende dedemin hacdan getirdiği kaftan var onu düşünüyorum ama her ihtimale karşı gelinlikçimin beraber çalıştığı bir yer varmış orayada bakıcam. bende kaftan içine elbise düşünüyorum. düğünüm 9 ağustos ve benim hesabıma göre her şey 20 temmuzda bitmiş olmalı :) nasıl bilmiyorum ama bitmiş olmalı![]()
Mini kavanozlardan almıştım bende nişan için, 50 adet 40 lira tutmuştu..çoklu alımda daha uygun olur diye tahmin ediyorum :) Albüme koyayım canım fotoğrafını, çünkü orjinal halinden farklı olacak.
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
orjinal hali de bu :)
kadiköyde diktiriyorum canım adını istersen özeldn yazarım. berende biraz fazla ortada giyinmiş :)Ben bi liste yapayim dogru diyorsun
Sen gelinligini nerde diktiriyorsun canim istanbuldasin diye hatirliyorum?
ben gelinlige baktim beren'e ne olmus ben goremedim bidaha bakiyim
Albume bakiyim ben bi![]()
Ya salon halısı belli yatak odasınınkini aldım. Yolluklarım ve mmutfak tarafına küçük birşey kaldı o kadar az çok belli onlarda.Halı bittimi ne ara bitti ? kına mekanını tut bi an önce
Ayy dert bitmez bizdee :)
Hiç bakınmadın mıı?
Cafe gibi bi yer istiyosan bi şekilde bulunur ama yine de sona bırakma kuzu. Yani olacak dediğin yerde bile aksilik çıkabiliyo .Ya salon halısı belli yatak odasınınkini aldım. Yolluklarım ve mmutfak tarafına küçük birşey kaldı o kadar az çok belli onlarda.
Kına için cafe tarzı bir yer düşünüyorum ondan çok rahatım niyeyse
Bakmadım canım ya![]()
Hımm görmedik ya ondan didim bencede olsa görürdükYa salon halısı belli yatak odasınınkini aldım. Yolluklarım ve mmutfak tarafına küçük birşey kaldı o kadar az çok belli onlarda.
Kına için cafe tarzı bir yer düşünüyorum ondan çok rahatım niyeyse
Bakmadım canım ya![]()
Cafe gibi bi yer istiyosan bi şekilde bulunur ama yine de sona bırakma kuzu. Yani olacak dediğin yerde bile aksilik çıkabiliyo .
Ben de cafe bakmıştım olacak dedik birsürü detay çıktı olmadı mesela.
Ama neyse sonunda en istediğim yeri bağladık çok şükür.
Başla sen de bakmaya , zaman daraldıkça detay çoğalıyo bi de onunla stres yapma kendine
Hımm görmedik ya ondan didim bencede olsa görürdükaz kişi gelicekse kafe mantıklı ama yinede konuş bence
Bana çok taşlı geldi yaa
Diyince baktım da bi o nedir yaa. Neler kaybettiğine dön bi bak istedim mi ne yani gerçekten bilerek niye yaparsın kiAy gelinlik güzel de benim daha çok beren saat dikkatimi çekti
Bunu neden yapmış acabaaaa![]()
Aşkı memnu zamanı yaptırmamış mıydı oHahaha iyi bari yalnız olmadığıma sevindim.
Yeni mi yaptırdı acaba nedir diye düşündüm ama bilemedim![]()
Baya salmış yani tövbee![]()
Ben hem onu hem onu giymek istiyorum sanırım. Ne yardan ne serden yaniDoğru söylüorsun bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum nedense
Kaftanlara falan baktm ne giysem kafam karıştı tütü istiyordum bir yandan da![]()
Ay utanmak ne kelime yanii, düşünemiyorum . Dekolte olsun sıkıntı yok da bu başka bişeyDiyince baktım da bi o nedir yaa. Neler kaybettiğine dön bi bak istedim mi ne yani gerçekten bilerek niye yaparsın kiDekolte tamam ama o biraz abes duruyor bence başıma gelse utanırım
Hahah öylemiydiiiAşkı memnu zamanı yaptırmamış mıydı o![]()
hele saten kumaşlı bir elbiyse oooo çok seksiBen hem onu hem onu giymek istiyorum sanırım. Ne yardan ne serden yani
Ama bakalım..
Ay utanmak ne kelime yanii, düşünemiyorum . Dekolte olsun sıkıntı yok da bu başka bişey
Hahah öylemiydiii![]()
Benim kafa çorba şuanBen hem onu hem onu giymek istiyorum sanırım. Ne yardan ne serden yani
Ama bakalım..
Ay utanmak ne kelime yanii, düşünemiyorum . Dekolte olsun sıkıntı yok da bu başka bişey
Hahah öylemiydiii![]()
O zaman yeterli :)Doğru söylüorsun bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum nedense
Kaftanlara falan baktm ne giysem kafam karıştı tütü istiyordum bir yandan da
70-80 kişi olur herhalde erkekleri istemiyorum kınamda![]()
hele saten kumaşlı bir elbiyse oooo çok seksi![]()