2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gündemimde mobilya perde halı bitti sıra geldii kınaya :KK70: Ay benim kına mekanım yok ya daha:rolleyes:

gerçekten kafanda deli sorular :) yapılacak çok iş var ama düzenli hareket edersen hepsi hallolur. bence önce liste çıkar kına düğün için neler gerekli sonra öncelik sırası yap yavaş yavaş hallolur. mesela gelinliği ilk hallet kafan rahat olur.benim gelinlik dikiliyor. kına yerinide tutum. fotoğrafçıyla anlaştım. evi tutuk. şuan mobilya bakıyorum. beyaz eşyaya karar verdik gidip alması kaldı sadece. kınada ve düğünde dağatacaklarımı kararlaştırdım malzemelerini almam lazım. bindallı içinbende dedemin hacdan getirdiği kaftan var onu düşünüyorum ama her ihtimale karşı gelinlikçimin beraber çalıştığı bir yer varmış orayada bakıcam. bende kaftan içine elbise düşünüyorum. düğünüm 9 ağustos ve benim hesabıma göre her şey 20 temmuzda bitmiş olmalı :) nasıl bilmiyorum ama bitmiş olmalı :KK70:

Ben bi liste yapayim dogru diyorsun:KK50:

Sen gelinligini nerde diktiriyorsun canim istanbuldasin diye hatirliyorum?

ben gelinlige baktim beren'e ne olmus ben goremedim bidaha bakiyim:KK1:

Mini kavanozlardan almıştım bende nişan için, 50 adet 40 lira tutmuştu..çoklu alımda daha uygun olur diye tahmin ediyorum :) Albüme koyayım canım fotoğrafını, çünkü orjinal halinden farklı olacak.

http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2518&sfid=2673
orjinal hali de bu :)

Albume bakiyim ben bi:KK68:

Ben bi liste yapayim dogru diyorsun:KK50:

Sen gelinligini nerde diktiriyorsun canim istanbuldasin diye hatirliyorum?

ben gelinlige baktim beren'e ne olmus ben goremedim bidaha bakiyim:KK1:

Albume bakiyim ben bi:KK68:
kadiköyde diktiriyorum canım adını istersen özeldn yazarım. berende biraz fazla ortada giyinmiş :)

Halı bittimi ne ara bitti ? kına mekanını tut bi an önce
Ya salon halısı belli yatak odasınınkini aldım. Yolluklarım ve mmutfak tarafına küçük birşey kaldı o kadar az çok belli onlarda.

Kına için cafe tarzı bir yer düşünüyorum ondan çok rahatım niyeyse

Ayy dert bitmez bizdee :)
Hiç bakınmadın mıı?

Bakmadım canım ya:KK51:

Ya salon halısı belli yatak odasınınkini aldım. Yolluklarım ve mmutfak tarafına küçük birşey kaldı o kadar az çok belli onlarda.

Cafe gibi bi yer istiyosan bi şekilde bulunur ama yine de sona bırakma kuzu. Yani olacak dediğin yerde bile aksilik çıkabiliyo .
Ben de cafe bakmıştım olacak dedik birsürü detay çıktı olmadı mesela.
Ama neyse sonunda en istediğim yeri bağladık çok şükür.
Başla sen de bakmaya , zaman daraldıkça detay çoğalıyo bi de onunla stres yapma kendine

Hımm görmedik ya ondan didim bencede olsa görürdük :D az kişi gelicekse kafe mantıklı ama yinede konuş bence

Cafe gibi bi yer istiyosan bi şekilde bulunur ama yine de sona bırakma kuzu. Yani olacak dediğin yerde bile aksilik çıkabiliyo .
Ben de cafe bakmıştım olacak dedik birsürü detay çıktı olmadı mesela.
Ama neyse sonunda en istediğim yeri bağladık çok şükür.
Başla sen de bakmaya , zaman daraldıkça detay çoğalıyo bi de onunla stres yapma kendine

Doğru söylüorsun bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum nedense :KK70:
Kaftanlara falan baktm ne giysem kafam karıştı tütü istiyordum bir yandan da:KK51:

Hımm görmedik ya ondan didim bencede olsa görürdük :KK70: az kişi gelicekse kafe mantıklı ama yinede konuş bence

70-80 kişi olur herhalde erkekleri istemiyorum kınamda :rolleyes:

Bana çok taşlı geldi yaa
Ay gelinlik güzel de benim daha çok beren saat dikkatimi çekti :KK70:
Bunu neden yapmış acabaaaa :KK70:
Diyince baktım da bi o nedir yaa. Neler kaybettiğine dön bi bak istedim mi ne yani gerçekten bilerek niye yaparsın ki :KK57: Dekolte tamam ama o biraz abes duruyor bence başıma gelse utanırım
Hahaha iyi bari yalnız olmadığıma sevindim.
Yeni mi yaptırdı acaba nedir diye düşündüm ama bilemedim :KK70: :KK70:
Baya salmış yani tövbee :KK70:
Aşkı memnu zamanı yaptırmamış mıydı o :D

Doğru söylüorsun bu konuda kılımı kıpırdatmıyorum nedense :KK70:
Kaftanlara falan baktm ne giysem kafam karıştı tütü istiyordum bir yandan da:KK51:
Ben hem onu hem onu giymek istiyorum sanırım. Ne yardan ne serden yani :D
Ama bakalım..
Diyince baktım da bi o nedir yaa. Neler kaybettiğine dön bi bak istedim mi ne yani gerçekten bilerek niye yaparsın ki :KK57: Dekolte tamam ama o biraz abes duruyor bence başıma gelse utanırım
Ay utanmak ne kelime yanii, düşünemiyorum . Dekolte olsun sıkıntı yok da bu başka bişey :D
Aşkı memnu zamanı yaptırmamış mıydı o :KK70:
Hahah öylemiydiii :D

Ben hem onu hem onu giymek istiyorum sanırım. Ne yardan ne serden yani :KK70:
Ama bakalım..

Ay utanmak ne kelime yanii, düşünemiyorum . Dekolte olsun sıkıntı yok da bu başka bişey :KK70:

Hahah öylemiydiii :KK70:
hele saten kumaşlı bir elbiyse oooo çok seksi :D

Back
X