2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben bu aralar hep böyle hissediyorum. Annemle babam geçen sene ayrıldı şimdi bende gidicem ondan suçlu hissediyorum sanırım kendimi
Oy kuzum ya , hepimize oluyo bunlar üzülmee..
Doğanın kanunu ayrıca bu kendini neden suçlu hissedesin. Herkes geçiyo bu aşamalardan , ilk zamanlar zor gelse de alışıcaz. Çok da güzel olacak herşey. Aileni senin mutluluğundan daha mutlu edecek bişey yok inan. Sen mutlu olursan onlar da mutlu olur ..

Evet orası öyle aslında ben mutlu olunca onlarda mutlu oluyor ama biraz dahamı bekleseydim diyorum yanlız kalmamaları için. Nişanlımdan yana hiç bir şüphem yok sadece annemle kız kardeşimi düşünüyorum. Daha önce de hiç ayrı kalmadık çok şükür yine yakın olucaz biraz abartıyorum ama elimde değil işte

kızlar size güzel bir haber verip bu havayı dağıtayım ozman :) biz bu pazar beyaz eşyamızı ve mobilyalarımızı aldık

Vuuuu :)
Ay zaman çok daraldı senin için cidden :) Çok heyecanlıı :)
çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum
:) ayyy çok az var Nasıl bi durum
garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi
toz-pembe ay çok heyecanlııı yaa eksikler vardı tamamlayabildinizmi ?

@mucka çok zarif olmuşsun söylediğin değişikliklerden sonra eminim daha güzel olur içine sindiyse anlaş bence
koltuklarım geldi cumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey

kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştü içim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa

Haklısın canım işte inan herkes bunları düşünüyo. Ben de mesela ben gidince anneml babam yalnız kalacaklar diyip en çok da annemi düşünüyorum sanırım, öyle garip bir hal var üzerimde. Yani herkes bi şekilde birilerini ardında bıraktığını düşünüyo. Ama işte zaten kısa bi süre sonra alışılacak rutin bi hal alacak muhtemelen. Hem yakınmış da evler, istediğin an ordasın ya da o sen de. Bu şansı elde edemeyenler de var biliyosun.

Kıyamam ya öyle hissetme kendini , şöyle düşün yakınında olucaksın uzak bi yere gitmiyosun ki
Evet tek tesellim bu zaten canım yakınındayım :)

Hadii bakalım herşey hallolmuş çok sevindim.
Kıyamam yaa çok kötü gerçekten allah korusun bende çok sakarımdır inşşallah yaşamam öyle bişey

Ayy seniin eşyalar hayırlı olsun kuzu da ben de üzüldüm şimdi yaaa.
Yani çok kötü bi durum cidden. Hep o anı hayal ediyoruz böyle bişey yaşasakk
Allah korusun..

Evet yakınımdalar kendimi öyle teselli ediyorum. İnşallah dediğin gibi olur hemen alışırım :) Geçen gün nişanlım diyorkiya sen eşyaların toplayıp gitmessin dimi yapamıyorum çok özledim diye

Evet yakınımdalar kendimi öyle teselli ediyorum. İnşallah dediğin gibi olur hemen alışırım :) Geçen gün nişanlım diyorkiya sen eşyaların toplayıp gitmessin dimi yapamıyorum çok özledim diye
Hahasöz veremiciiim deseydin

Ayy seniin eşyalar hayırlı olsun kuzu da ben de üzüldüm şimdi yaaa.
Yani çok kötü bi durum cidden. Hep o anı hayal ediyoruz böyle bişey yaşasakk
Allah korusun..

sormayın kızlar gelinde etkisinden kurtulamadı baya bende çok sakarım korkmaya başladım ya bende düşersem diye biz bide dans kursuna gidiyoruz karşılıklı harmandalı falan oynicaz allah nasip ederse ... oynarken gelinliği tutup oynamam zor kollarım havada oluyo bide düşersem çok kötü olur

Ayy hep korkarım böyle durumlardan ya Allah korusun kıyamam nasıl kötü olmuştur

Hahasöz veremiciiim deseydin

Aynen öyle dedim

Aman canım kötü düşünme hemen. Herşey çok güzel olacak inşallah

Ayy hep korkarım böyle durumlardan ya Allah korusun kıyamam nasıl kötü olmuştur
çok kötü oldu kızın bütün morali gitti sonra toparladı ama baya bi etkisinden çıkamadı

Aynen öyle dedim

Aman canım kötü düşünme hemen. Herşey çok güzel olacak inşallah
inşallah canım allah kimsenin başına vermesin

Günaydın kızlaaar. Bugün size yeni iş yerimden yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…