Oy kuzum ya , hepimize oluyo bunlar üzülmee..Ben bu aralar hep böyle hissediyorum. Annemle babam geçen sene ayrıldı şimdi bende gidicem ondan suçlu hissediyorum sanırım kendimi
Oy kuzum ya , hepimize oluyo bunlar üzülmee..
Doğanın kanunu ayrıca bu kendini neden suçlu hissedesin. Herkes geçiyo bu aşamalardan , ilk zamanlar zor gelse de alışıcaz. Çok da güzel olacak herşey. Aileni senin mutluluğundan daha mutlu edecek bişey yok inan. Sen mutlu olursan onlar da mutlu olur ..
Aa hadi gözün aydın bize gösterdiklerinimi aldın canım ? B.esya ne aldıın ?kızlar size güzel bir haber verip bu havayı dağıtayım ozman :) biz bu pazar beyaz eşyamızı ve mobilyalarımızı aldık
Kıyamam ya öyle hissetme kendini , şöyle düşün yakınında olucaksın uzak bi yere gitmiyosun kiBen bu aralar hep böyle hissediyorum. Annemle babam geçen sene ayrıldı şimdi bende gidicem ondan suçlu hissediyorum sanırım kendimi
Hayırlı olsun canım neler aldınız :)kızlar size güzel bir haber verip bu havayı dağıtayım ozman :) biz bu pazar beyaz eşyamızı ve mobilyalarımızı aldık
çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorumVuuuu :)
Ay zaman çok daraldı senin için cidden :) Çok heyecanlıı :)
garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi:) ayyy çok az var Nasıl bi durum
koltuklarım geldi
hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin rabbimkızlar size güzel bir haber verip bu havayı dağıtayım ozman :) biz bu pazar beyaz eşyamızı ve mobilyalarımızı aldık
Haklısın canım işte inan herkes bunları düşünüyo. Ben de mesela ben gidince anneml babam yalnız kalacaklar diyip en çok da annemi düşünüyorum sanırım, öyle garip bir hal var üzerimde. Yani herkes bi şekilde birilerini ardında bıraktığını düşünüyo. Ama işte zaten kısa bi süre sonra alışılacak rutin bi hal alacak muhtemelen. Hem yakınmış da evler, istediğin an ordasın ya da o sen de. Bu şansı elde edemeyenler de var biliyosun.Evet orası öyle aslında ben mutlu olunca onlarda mutlu oluyor ama biraz dahamı bekleseydim diyorum yanlız kalmamaları için. Nişanlımdan yana hiç bir şüphem yok sadece annemle kız kardeşimi düşünüyorum. Daha önce de hiç ayrı kalmadık çok şükür yine yakın olucaz biraz abartıyorum ama elimde değil işte
Oooh hayırlı olsun kuzuu süper haber. Güle güle kullanın . Neredeleeeer ?kızlar size güzel bir haber verip bu havayı dağıtayım ozman :) biz bu pazar beyaz eşyamızı ve mobilyalarımızı aldık
Evet tek tesellim bu zaten canım yakınındayım :)Kıyamam ya öyle hissetme kendini , şöyle düşün yakınında olucaksın uzak bi yere gitmiyosun ki
çok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum
garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi
koltuklarım geldicumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey
kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştüiçim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa
Ayy seniin eşyalar hayırlı olsun kuzu da ben de üzüldüm şimdi yaaa.koltuklarım geldicumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey
kızlar dün akrabamızın düğününe gittim gelinle damat içeri girdi tam sahneye çıkarken gelin bi düştüiçim okadar kötü oldu ki çok kötü bi durum hiç birimizin başına gelmesin sanki kendim düşmüşüm gibi oldum ağlicaktım nerdeyse gelinde etkisinden baya kurtulamadı çok üzüldüm yaa
Evet yakınımdalar kendimi öyle teselli ediyorum. İnşallah dediğin gibi olur hemen alışırım :) Geçen gün nişanlım diyorkiya sen eşyaların toplayıp gitmessin dimi yapamıyorum çok özledim diyeHaklısın canım işte inan herkes bunları düşünüyo. Ben de mesela ben gidince anneml babam yalnız kalacaklar diyip en çok da annemi düşünüyorum sanırım, öyle garip bir hal var üzerimde. Yani herkes bi şekilde birilerini ardında bıraktığını düşünüyo. Ama işte zaten kısa bi süre sonra alışılacak rutin bi hal alacak muhtemelen. Hem yakınmış da evler, istediğin an ordasın ya da o sen de. Bu şansı elde edemeyenler de var biliyosun.
Hahasöz veremiciiim deseydinEvet yakınımdalar kendimi öyle teselli ediyorum. İnşallah dediğin gibi olur hemen alışırım :) Geçen gün nişanlım diyorkiya sen eşyaların toplayıp gitmessin dimi yapamıyorum çok özledim diye
Evet tek tesellim bu zaten canım yakınındayım :)
Hadii bakalım herşey hallolmuş çok sevindim.
Kıyamam yaa çok kötü gerçekten allah korusun bende çok sakarımdır inşşallah yaşamam öyle bişey
Ayy seniin eşyalar hayırlı olsun kuzu da ben de üzüldüm şimdi yaaa.
Yani çok kötü bi durum cidden. Hep o anı hayal ediyoruz böyle bişey yaşasakk
Allah korusun..
Ayy hep korkarım böyle durumlardan ya Allah korusun kıyamam nasıl kötü olmuşturçok az kaldı hemdee zaman çok çabuk geçiyo durduramıyorum
garip bi duygu canım hala şaka gibi geliyo bana sanki gerçek değilmiş gibi
koltuklarım geldicumartesi günü alışverişe çıktık kına alışverişi bohça alışverişi hepsini hallettik halılarımıda seçtim bugün gelcek onlarda çok şükür halloluyo herşey
Hahasöz veremiciiim deseydin
sormayın kızlar gelinde etkisinden kurtulamadı baya bende çok sakarım korkmaya başladım ya bende düşersem diye biz bide dans kursuna gidiyoruz karşılıklı harmandalı falan oynicaz allah nasip ederse ... oynarken gelinliği tutup oynamam zor kollarım havada oluyo bide düşersem çok kötü olur
çok kötü oldu kızın bütün morali gitti sonra toparladı ama baya bi etkisinden çıkamadıAyy hep korkarım böyle durumlardan ya Allah korusun kıyamam nasıl kötü olmuştur
inşallah canım allah kimsenin başına vermesinAynen öyle dedim
Aman canım kötü düşünme hemen. Herşey çok güzel olacak inşallah
Günaydın Hayırlı olsun canım :)Günaydın kızlaaar. Bugün size yeni iş yerimden yazıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?